70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iwit kilo bildirimim :40::40::46::46::46::46:
başlangıç: 79
geçen hafta: 76
bu hafta: 75
giden: 1 kilo
hedef: 65
:21::21::21::21::51::51::51::51::51:
menümüde paylaşım
kahvaltı sınırsız
ara mandalin
öğle
sadece çorba
ara yeşil çay
akşam
mısır unu ekmeğiyle yoğurt :24::24:

iki günlük menümü paylaşmak istiyorum, hatam çok sanırım size göre. değerlendirebilir misiniz?

dün:

kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 dilim çavdar ekmeği, az beyaz peynir.
öğle: 1 büyük (:() kase sossuz makarna, 1 çay bardağı zero cola
ara: 1 kase yoğurt, 1 avuç kuru üzüm.
akşam: yaklaşık 200 gr ızgara tavuk, 4 yemek kaşığı pilav, 1 çay bardağı zero cola
gece: birkaç badem ve bir avuç leblebi

bugün:

kahvaltı: (dün eşim için havuç topu yapmıştım) ondan yedim üç tane:/
ara: 1 kase yoğurt, 1 mandalina
öğle: 1 tabak zy kereviz, biraz yoğurt
ara:3 tane sultani, yarım paket çubuk kraker
akşam da kırmızı et yiycem.

Böyle yemeğe devam edersen kilo milo veremezsin dediğinizi duyar gibiyim:5:
olmamis menün canim önceki gün öglen makarna yemissin ozam,an aksam pilav yemeseydin keske :26:
diger menüdede öglenden sonra yarim paket cubuk kracker senin kilo vermeni engeller diye düsünüyorum :26:
Belki bünye alışmıştır, değişiklik yap bakalım.

Ben Antalya dayım canım, karıştırdın galiba, denemek lazım güzelmiş.

iyi akşamlar canım anca gelebildim.

İdare eder canım ya, yiyip içip ağlıyom, kızla uğraşıyom yine ne yapayım.

Aman kaçırma, cıssss.

Evet hatırladım sanki, Allah kolaylık versin.

Hadi bakalım Suzim, çık da videonu koyarsın buraya izleriz.

Geçmişç olsun Allah şifa versin, o teşhisi doktor mu koydu, ne doktoruna gidiyosun onun için?

Allah rahmet eylesin, sizlere de boolç sabırlar versin.
isin sakasindayim fadimem yani gercekden teklif geldi reportage olursa gider konusurum sorulari cevaplarim ama bakalim iste :31: videoyu koyarim tabii :1:
başınız saolsun mekanı cennet olsun canım Allah sabır versin size de..
:26:

evet kuzu kandırmışş hainn tartıı :31: bende ayranı fazla kaçırdım şişlikten ölüyorum ya akşam elbisemi alcam giycem olmicak karnım kocaman oldu yaa

kız kocan gideli 1 hafta bile olmadı ya bebekte 3 günlük değil ya :9: ama yok 3 günlük diyorsan ben değilim o kadar gel börek çörek yaparım dedim kandıramadım seni

hic sorma bi kac gündür tik yok bendede wc sorunum var kiloda fazla gösterdi yine :ssz:
çok teşekkürler yaptım sonundaaaa :16:
birsey degil canim :54:

canım benim çok teşekkür ederim beni düşünmen mutlu etti beni
ama inan bana şartlamıyorum kendimi
sırf fazla yiyorum diye yapmamayı düşünüyordum hatta
aşure konusunda ayy fazla geldi şiştim falan yok bende
ama böyle diye fazla kaçırmayacağım tabi, tutacağım kendimi

bende canım öyle
komşular gönderdi sağolsunlar
şekersiz olmuş güzel değilmiş falan dedim ama yedim

şifa olsun canımmmmmm
inşallah işe yarar

kız annesi olmak zor, ergen annesi olmak dahada zor
allah sabır versin
dün bende makarnaya göz tikdim yiyeyim dedim ekmek canim istedi aksam yiyeyim dedim ikisinide yemedim yinede artidayim :ssz: aslinda asure cok faydali güzel bir tatli ama acaba cok kacamaga kaciyormu :44:
kızlar şuan çok şaşkınım
sabiha paktunayı biliyorsunuzdur
3,5 yaşında bi çocuğun ölümüne neden olduğu iddia ediliyor
atvde konuşuyor şuan kendisini savunuyor tabiii
ama şaşırdım çocukta pek güzelmiş allah rahmet eylesin
cocuk durup dururken niye ölsünki allah ailesine sabir versin dün aklimdan cikmadi cok etkileniyorum o yüzden habere bakasimda gelmiyor üstümden atamiyorum
slm kızlar menücüm :)
kahvaltı standart
ara mandalina
öğle
sandiviç
ara mandalina
akşam
çorba salata:45:
güzel canim affiyet olsun :34:
Bende ise yaramisti ve 5. gunde fln net gorunuyordu alt karin toparlanmisti hemen ben gunluk sporumun arkasina koyuyordum..simdi ufakligim izin vermiyor jilian yapiyorum ona bile zor sabrediyor

Bende cok yaradi bilemiyorum ki hatta hala meyvesini yerim 3 yavrum var anormal bi göbegim yoktur

Masaallah bebis buyumus hazir gelicehi gunu bekliyor,,saglikla alirsin ins kucagina

Desene söhret olucan reportaj sonunda lütfen bize selam yolllaaaa :))
Nerde yasiyorsun canim?

Off cok zor ilerlemeden önlemini alamazmisin..mutlaka vardir birseyler,,bitkisel,,,rahatlatici hareketler fln ,,,ben cok inanirim da oyle seylere inandigim icin mi bilmiyorum cokta ise yarar...

Menü guzel:128:
Tabiiiii albeni disindaa

Ya ben cok seviyorum yumurta salatasiniii

Merak ettim ya reportaji ne zaman?
avusturya viyanadayim canim size komsu ülke :27: el sallarim tamam :9:dün adam 13 de bulusalim dedi calisiyorum dedim saat 16 de kadar ben bu konuya cok ilgi duyuyorum avusturyada yasayan gurbetcilerin görüslerini bilmek istiyorum dedi cekip yapmiycaz daha ilk basda konusalim dedi bende dünden icin olmaz baska zamana tamam dedim ararim sizi dedi öyle kaldi canim :27:

yok suzim yokda işte migrenin alarmimi yoksa normal bir bas agrisimi bilemiyorum mide ukantim ondanmi oluyo......gibi birsuru sey :31:

suzim onu ictim disari ciktim o mu temiz havami bilmiyorum biri iyi geldi :34:
canim once aile dr.hna gittim ona anlattim sijayetlerimi migrene benziyir ama noroloji ye görün dedi sevk etti
o da migrene benziyir ama mr cektirelim dedi o da radioloji ye sevk etti mr temiz dedi dr.
sonra tekrar norolojiye gittim sinir ölçümü diyorlar yanılmıyorsam o yapıldi ve bütün sonuçlar ve benim şikayetlerime tekrar baktı dr ve iki çeşit baş ağrım olsuğunu birinin migren birinj. strese bağlı baş ağrısı olduğunu söyledi :ssz: ay çokmu uzun anlattım ne :26:

canım sen neden ağlıyorsun
kaç yaşında kızın :26:

kız adam giderken ben hastaydım
o halde bide adama karanfil takviyesi yapip yolladim ya :9:
daha anca bitti o yüzden kesin burdan biri yaptiii:51:

rica ederim canimm:16:
kahveyi içtikden sonra dışarıya çıktım ya temiz hava yada kahve biraz iyi geldi canim:34:
sen yazinca actim canim:26:
a iyi bidahakine yine dene ballim tadi nasil limonlu kahvenin :26:
3 4 gündür giremiyorum buralar baya hareketlenmiş geçmişe dönmeyede mecalim yok kusura bakmayın:53: o kadar hastayım ki anlatamam grip oldum ama öyle böyle değil vucudumda ne kadar kemik kas varsa hepsinin ağrıdığını hissediyorum birde acayip baş ağrısı yerimden bili kıpırdayamıyorum:43: pek diyete falan da dikkat ettiğim söylenemez annem sürekli çorba içiriyo zaten birde ballı süt utanmasa yemeklerimi yedirecek doydum diyorum ye hastasın diyo spor zaten yapamam:43: yarın için kendimden pek ümitli olmasamda umarım herkescikler - lerde olur kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz bakalım neler olacak:17: bu arada listeyi kim hazırlıycak acaba öyle bir konu geçtimi :26:
gecmis olsun canim insallah cabuk atlatiriz :5:bende grip olmussum kendime okadar üzülmüyorumda oglumda hastalandi sesi falan gitti öksürük var atesi cikacak diye korktum :14:
Bende bir kulak kabartayim arkadaslarima ..benim 3. yavrum olmadan once coky ogun cok streslibi hayatim vardi..yetisemiyordum ise cocuklara ..tabi islerde stres fln nerdeyse hergun basagrisi ama sac yolduracak cinsinden ..migren diye korkuyordum..sonra kizim olunca sanki sihirli bi degnek degdi acaip relax ,sakin birazda gamsiz bi tip oldum ve inan 3 yildir basim agrimiyor..gecen esimin abisi oldugunde o zamanlar agridi simdi yine iyiyim..coook sükür..ins seninde migrene donmeden gecer

Evet fadimecim ya bu kadar takma inan ergenlik doneminde oluyor bunlar..inanki yasadim..gurur duydugum kizim hayal kirikliklari yasatti,,asla dinlemiyordu...simdi dusunuyorumda bende haksizlik yapmisim...simdi biraz astik o dönemleri biz ve cok iyiyiz kendiside cok iyi ,,keyifler yerinde yani..emin ol gecicek biraz sabir ve zaman lazim

gecmis olsun canim feci grip olmussun
bencede ne kadar stress okadar basagrisi malesef :50:
selam millet:3:
bugunki menumde:42:

sabah
Eki Görüntüle 861277 Eki Görüntüle 861278

ara
yesilcay

ogle
Eki Görüntüle 861279 Eki Görüntüle 861280
firinda sebze
yogurt
ekmek
elma

ara
1 fincan salep

aksam
Eki Görüntüle 861282 Eki Görüntüle 861283
kereviz corbasi
mor lahana salatasi
3 kasik firinda sebze ve 1 kasik yogurt

ve yarim saat yuruyus yaptim
:32:
güzel menün minderim sirine bardaginada bayildim :1:
güne başlarken :çeyrek elma

sabah(09.00)
4-5 zeytın
1kk peynır
domates-salatalık
3 dilim ekmek:30:

öğlen(14.00)
1 dilim ekmek
1 üçgen peynir
salata

akşam(17.00)
1 küçük kase aşure- 2 cevz

kaçamak:sadece 1 kare portakallı hoşbeş :30:

bu hafta cok kotu gectı yaaa her sabah kosa kosa gttım hep zor uyandım. normalde gune baslarken evden cıkmadan 1 haslanmıs yumurta yıyınce gıc acıkmıyordum bu haft hıc yıyemedım hep acıktım :( sevmedım ben bu haftayı ve cok agır hıssedıyorum kendımı.. insallah tekrrar almamısımdır verdıklrimden :5:
sabah yenen yumurtanin cok faydasi var cidden :31:

ZAHİDE YETİŞ'İN BERRİN YİĞİT TARAFINDAN HAZIRLANAN BESLENME LİSTESİ

2 litre suya devam (ogun aralarindaki sular mumkunse limon dilimli ve ilik olmali)
Uyaninca
1 bardak sicak limon dilimli 1 cubuk tarcinli ve 5 yaprak taze naneli su
Kahvalti:
1 dilim esmer ekmek
2 dilim az yagli peynir
Sogus bolca
Haftada 4 kez: 1 yumurta
Ogle:
Haftada 4 kez: Etsiz patlican veya bamya yemegi +200 gram Light yogurt
Haftada 3 kez; Balikli veya bolca light peynirli salata
Yemek ustune; Yesil cay ( 2 dilim limonla)
İkindi:
1 elma veya armut +1 kase light yogurt veya sutlu kahve
2.ara; yarim paket sade diyet biskuvi ve 1 sb light ayran
Aksam:
Haftada 2 kez Balik izgara +Salata
Haftada 2 kez 1 kase corba veya cacik ve Salata
Haftada 2 kez. 6-8 yk barbunya pilaki + salata 1 sb light ayran
Haftada 1 kez: 2 yumurtali mememen 1 dilim esmer ekmek
Yesil cay ( 2 dilim limonla cubuk tarcinli )
Gece:
2 kuru kayisi
1 bardak sabahki suyun aynisi
uygulaya bilsek iste :31:
Ah asureeeee ahhh asureeee:25::84::95::95:
Yaktin beni asureeee:84:
Eller verdiii ben aldim daaaaa:22:
Yaktin beni asureeeeee:57::57:
:1:

:43: çok iyi oldu bana o kadar ekmek :(
az yesemde yasaklardan yedim :19:
çok mutsuzum çook ne hallerde verdıgım kılolarrr :5:

Başlangıç:79
Geçen hafta : 76.5
Bu hafta : 77.5:50:
gelen : 1.00:5:
toplamda giden : 1.5

mutsuzluktan ölebilirimmmmm :25:

acaba şişkinlik mi var yaaa çünkü inceldimm gözle görülüyor BİDE HAFTANIN YARISINDA GİZLİCE TARTILMISTIM 76 idim cumaya kadar 75.5 olurum demiştimm neler oldu....
haftaya insallah eksi olursun canim belki siskinlikdir reglin yaklasiyormu :26:
Kilom sabit 64. Bu hafta o kadar yedim iyi kilo almamışım
gözün aydin canim ama keske birazcik eksi olalim :1:
Günaydiiinnnn herkeseeee dün burada naralar attim agitlar yaktim ama korkulucak birsey yokmus..cok ucuz atlattim coook sukur
Hem haftasonu regl olucam hem malum asure muhabbeti ama artim yok..demekkki coook abartmamisim yada belki eksi cikicaktim cikamadim:// cunku duger gunler menülerim iyiydi:( ama reglimde sis olurum normalde busefer öyle birseyde yok..neyse kazasiz atlattik ama bosa gecti hafta
Inceldim demistim ya sabah ölcülerimide aldim,,bugün jilianin10. Gününü yapicam
Belde 2
Basende 1
Kalcada 2 cm incelme var:93:

2. cm öyle fark ediyorki 67 kiloyken aldigim yeni aslinda cunku ben 67 ye dusup sonra yine 72 lere 74 lere cikinca böyle olmuyor diyip geldim buraya ..agustosta yani ..aldigim kaban gibi birsey vardi 70 in ustune cikinca yine kavusmuyordu dugmeler kavussada böyle gergin dar duruyordu sidmi kapaniyor önü..haaa rahat serbest degil ama yine giyilir osekilde ,,eylül ekimde giyememistim
Cok konusuyorum diymi:17:
tebrikler canim bazen kilodan gitmez ama ölcdügün zaman incelmis olabiliyorsun :34: bugün isarkadasi ölctü beni karnin kücülmüs senin diye ve gercekden 3 cm göbek gitmis :21:
***KiLO BiLDiRiMiM***

Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:70,2
Buhafta kilo:70,4
Gelen kilo 200 gr
Hedef kilo 60
Toplam giden kilo:3,6
bende arti 300 :ssz:
Günaydınn Kızlarrrr , Hayırlı Cumalar Hepimize :16:

Dünkü Menüm

2 dilim çavdar ekmeği , 1 kk peynir 3 zeytinden yaptıgım yagsız tost
salatalık- domates
şekersiz çay

Öğlen
4 Adet ızgara köfte
salata

Ara
yeşil çay
3 tane kuru kayısı

Akşam

3 kaşık zentinyağlı barbunya yemeği ( canım pek bişey istemedi ):31:
affiyet olsun canim güzel :29:
günaydın kızlarr hayırlı cumalar :3:

geçmiş olsun canım ben buldum kim olduğunu kesin Suzidir o Suzi çaktırmadan bak neler yapıo :51:

inşallah işe yarar canım zorlanıyorum yapmakta akşam yapamadım ya göbek almış başını gidiyor denedim ama 10 dakka kesintisiz yapamadım boyun fıtığım var 3 tane çok kastı beni :31: canım sultaniyi sormuşsun birine cevap verim dedim o kepekli diyet bisküvisi üzümlü hatta resmini koyayım dur :52:
Eki Görüntüle 861606
naptim ben :30:
günaydın kızlaar:16:
hayırlı cumalar:54:
bende bir değişiklik yok
ama inş. pazartesiden itibaren menü yazıcam ve yürüyüşlerime başlıycam, bu işi ciddiye almanın zamanı geldi artık:15:

kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:78.5
bu hafta:78.5
gelen-giden:yok
hedef:65
sabit kalmak da iyi canim :31:
herkese selam hayirli cumalar kizlar :21::21:
cok mutluyum:9::9:
dun sabah tartilmistim hic vermemistim sabah tartildim tartim bana bi guzellik yapti
kilo bildirimi yapayim
baslangic : 78.8
gecen hafta : 75.6
bu hafta : 75.1
giden : -500gr
toplamgiden : 3.7 kg

bu arada cizelgemi degistirdim bu siteye uye oldugum gunku kilomo baslangic yaptim boyle daha iyi oldu sanirim hem tam olarak kac kilo kaybettigimi biliyorum.

bu arada yumurtam haslaniyo bugun evdeyim calismicam ama cok isim var evde. kahvaltimi yapayim cikicam. aksam annem aradi bugun asure yapicakmis oglen hic bisey yemicem sadece asure yemeyi dunuyorum menumu aksam yazarim ins. gorusuruz
tebrikler canim :46:
günaydın kızlar:3:

tartı beni üzdü beni :14:

kilo bildirimi:
başlangıç:63
geçen hafta:63
bu hafta:63.5
gelen-giden: + 500 gr
hedef:58

niye böyle oldu kızlar:43:
yediklerimi de gördünüz? nerde yanlış yaptım ben:31:
niye böyle oldu gercekden asure ve adana bukadar etki etmezki oda sadece haftanin 1 gününde olmazki :26: wc ye gidebildinmi reglin yaklasiyormu minderim :26:
ödemdir o merak etme, ben de artıdayım, bildirim yapmayacağım ama +700 deyim yani, o derece.:17:
sana kizamiyorum da fadimem:31: can sIkIntIsIndan oluyor canimizi sIkIyoruz yemege vuruyoruz kendimizi :31:
Canım benim ben de 37 yaşındayım. Anlatıyoruz valla bakalım, herşeyi söylüyoruz ya, Allah doğru yoldan ayırmasın çocuklarımızı. Biz de interneti yasakladık işte, sadece haftada 1 gün pazar günü biz evdeyken giriyor. Cep telefonunu aldık elinden.:26::26:Bilmiyorum artıkın.
ama öyle de inat ederse ters teperse fadimem :26: kendimden biliyorum annem yazakladikca gizlide olsa yinede yapiyordum ama bu sefer gizli yapiyordum okuldan sonra okulcantasiyla kizlarlan bulusup geziyordum okuldan gec cikiyorum diyordum yani demek istedigim herseyi gizli yapmaya baslar sonra :26:

günaydıın:16:
hayırlı cumalar:16:
Rabbim hakkımizda herşeyin hayırlısını versin
günahlarımızı affetsin
dualarımızı kabul etsin
bekarlara hayırlı eşler
evlilere hayırlı evlatlar versin
evlatlarımızı korusun
veee tez zamanda sağlıklı bir şekilde
incecik olalım inşallahhhh:16:

kilo verenler:46:
alanlar :57: :4: :20::15:

bende bildirim yapayim ama umduğum olmadi :31:
gerçi gırtlağımı tutaydım olurdu :26:

geçen hafta: 65,8
bu hafta: 65,3
giden: 0,5
toplamda giden: 13,7
hedef: 60
amin:54: tebrikler ballim :46:
hepinize bir cevap vereyim canlarım
babam haklı zaten ona da dedim benim kızım böyle bir şey istese ben de garipserim normaldir
bi de biliyonuz ben her şeyimi anlatırım babama aramız çok iyidir evin küçük kızı işte
bu kadar iyi tutmamak lazım herhalde sonra kıyıp da veremiyr :37: :9:
o konuşmadan sonra ben de ısrar etmedim zaten
ama elalem ne der diye zor durumda kalmak da kötü oluyor açıkcası..
aynı evde kalmamak benim için sorun değil
ama bu durumu babam bilmez ki
kuzenlerim o şekilde erken evlendi
ama biri yurtdışındaydı biri türkiyede
yani onların birlikte yaşama ihtimalleri bile yoktu
biz aynı şehirdeyiz o yüzden babam olmaz diyor
yoksa benim için sorun değil nolcak 3-5 ay sonra sanat yapsak :9:
şimdilik pek canımı sıkmamaya çalışıyorum bu duruma
nişana odaklanacağım artık yoksa en mutlu olmam gereken günler üzüntüyle geçecek
erkek arkadaşımın hala ümidi olsa da ben nasip diyorum :34:
öyle işte :31:

benimki de tektaşı unutmuş hatırlattım yine yarın istanbulda olcaz bakcaz inşallah :9:
o da evlenme teklifini nişandan sonra yapmayı düşündü de aman çok zorlamadım ya nasılsa cevap belli belki de çok takılmaya gerek yok böyle şeylere :31:
yine de insan hevesleniyor tabii :26:
hayirlisi betülüm bi bekle bakalim nisan gecince nisanin tarihi nezamandin dügünü nezamana düsünüyordunuz bidaha söylesen tatlim :26:
acil dolanıverdim sayfaları
daha dışarı çıkcam..
bildirimi kime yapıyoruz ki :26:
ben bi tartılıp geleyim
dün de regli oldum ama napam :31:

bu arada grip olup ağır geçirenler

gripamol diye bi ilaç var 3x1 onu kullanın kutu bitene kadar
iyi bi ilaçtır etki edecektir :34:

ballım migreni kabullenememiş olmanın verdiği stresle sık atak geçiriyor olabilirsin
biraz rahat ol herkeste olabilecek bi durum
canını sıkma. biliyorum seni anlayamam ama ne kadar sıkılırsan o kadar sık atak geçirirsin
ağrının başlayacağını anladığında hemen ilacını iç sessiz ve kararlık bi odada uyu
daha az hissedersin diye umuyorum
Allah şifa versin tatlım :54: :16:

kilo bildirimi

başlangıç:73
geçen hafta:67,1
bu hafta:65,9
giden:1,2
toplamda giden:7,1
oo tebrikler seker kiz :46:
karnım fena ağrıyor tartılırken kıyafetlerimi çıkarttım hemen üşüdüm :26:
ben kaçar çok işim var gece yolcuyum
öpüldünüz canlarım gün içinde tekrar gelmeye çalışacağım inşallah :54:
hayirli yolculuklar tatlim :54:
notlarımı aldım yine :6:

fadimecim canım seni cok iyi anlıyorum
evlat büyütmek zor
hele hele bu zamanda
ve en zor yaslardasiniz
benim kızım 15 yaşında
sana nacizane tavsiyem şu
ben hep kızıma şunu söyledim
ve söylüyorum
- SENİ SEVİYORUM ve ne olursa olsun ne yaparsan yap seni hep seveceğim, her ne yaşarsan yaşa ne olursa olsun yanındayım, sana güveniyorum, sana inanıyorum, sen çok başkasın, hiç diğer kızlara benzemiyorsun, bana yalan söylemiyorsun, sen söylüyorsan doğrudur.
. mesela bir sey oluyor diyelim biraz gecikti bana aciklama yapiyor ve ispata calışıyor ben hemen kesiyorum lafını
ve diyorumki senkn sözüne inanıyorum ispata gerek yok..
Ha bu arada elbette çaktırmadan kontrol ediyorum ama gerçekden çaktırmıyorm.
Ve eğer bir şey olursa hic çaktırmıyorum ta ki o gelip kendi sôyleyene kadar.
Yani onda vicdan oluştur canim.Annem bana güveniyor beni seviyor o bunu hakketmiyor düsüncesi olsun yani vicdanı sizlasin bilmem anlatabiliyormuyum.
Kızın ne yaptı bilmiyorum ama telefonu almak interneti ysaklamak bence çözüm değil yada yapilacak en son şey.
o nu yalan söylemeye mecbur etmemeye bakıyorum!
sonra jendi zamanımi düşünüyorum hemen o yaşdaki duygularımi hislerimi..
bu yaslarda aşık olmak, beğenilmek, güzel olmak, özel hissetmek, herşeyi ben bilirim, ailem hic bisey anlamiyor bilmiyor, aileyi üzgünüm ama beğenmemek sevmemek, arkadaşları daha üstün görmek normal şeyler.
sende ona destek ol eger gercekden seninde begendigin bir arkadasi varsa onu öv çok iyi nir kız seviyorum fln de.
sürekli süsleniyirsa ne bileyim mesela beraber sadece ikiniz gidin belki ona özel bir nemlendirici al yada ne bileyim bir dudak nemlendiricisi el kremi belki hafif bur parfüm alın
ve anlat ona daha fazlasi olamaz üzgünüm ama daha degil de.
sana seni sevmedigini soylese bile sen ona
olsun ben seni yada biz seni cook seviyiruz annecim de.

ay cokmu bilmis gibi konustum ki:26: sadece yardimci olmak istedim canim eger yazarsan elimden geleni yaparim.Ama hepsi gecicek unutma Rabbimm saglkk vedsrn ..

kader
suzimi yapti dersin :44: beklenir ondan :4:

minder
canım regl mi yakın :44:
banada söyleyin beynim durdu ne yaptim giii :30::52:
günaydın hanımlar gerçi öğlen oldu ama:1:
bugün daha iyiyim tüm ağrılarım regl oldum ondanmış birde üstüne grip olunca dün siz düşünün işte:5: çok şükür bugün daha iyiyim:21:
bildirim yapmaya geldim ama kime bildirim yapcaz belli mi biraz gemişe gittim ama göremedim:25: neyse yazayım buraya yinede bu halimde bile azda olsa sevinçli haberle geldim:52:

başlangıç 73.8
geçen hafta 71.1
bu hafta 70.9
giden 200 gr :8:
toplam giden 2 kg 900 gr
hedef 55 :8:

hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve kaçıyorum:10:
alacacığım seni tebrik ediyorum hedefini tutturamadığına üzülme 1.5 kg vermişsin 10 gün için çok iyi bir sonuç bence kutlarım:32::32: ben maalesef kilo vermeyi başaramadım 10 günlük dönemimde iş yerinden yakın bir arkadaşım rahatsızlandı akciğerine pıhtı atmış :( her gün hastaneye taşındık,yoğun bakımda kaldı dört gün iki gün önce odaya alındı çok şükür ama nefes alamıyor yine oksijen maskesi takılı akciğerdeki su alınacak pazartesi ameliyat ile...neyse ben diyet moduna girmiş olsam böyle olmazdı ama daha yeni başlayacakken böyle olunca can sıkkınlığı ile..neyse ben de foruma sık giremiyorum canım seni merak ettiğim için baktım ben de dün yürüyüş yaptım 1 saat kadar dünden beri dikkat ediyorum inşallah 10 gün devam ettirirsem sonucumu gelip yazacağım size yine..öpüyorum kızlar hepinizi hoşçakalın :16::16:
allah sifa versin insallah canim :50:

kizlar birazdan isden cikacam cok yogunum eve varincada kosusturma olacak yarin kardesimin büyük günü bizi telas sardi birde bunun dügünü var :52:
hemen bildirimimi yapip cikayim kilo veren kizlari tebrik ediyorum veremeyen haftaya insallah berabaer verecegiz insallah diyorum

baslangic:77.1
gecen hafta:72.7
bu hafta:73,0
gelen:300 gram
toplam giden: 4,1
hedef:55

öptüm cok gelmeye calisirim tabii firsAT bulursam ama suan cok stressdeyim öpüyorum cok :54::10::10::10::10:

yaa bende zayıflamak ıstıyorum 83 ıle basladım eylul ayında suan 79 a ındım eylulden berı pılav makarna yemıyorum normal ekmek yemıyorum fakat halen kızımı emzırıyorum ocakta dogum yaptım suan 11. ayına gırdı sut olsun dıye bol bol yedım hıc kısmadan sımdıde zayıflama zamanı geldı ama motıvasyonum dustu bı de hacdan gelen hurmalarla dolu ofıs cay almaya gıttıkce alıyorum bı tane masa bası calısıyorum ya bı de emzırme olayı var nasıl zayıflıcam ben....cıkolata abur cubur yok pılav makarna ekmek yok ama kendıme haftada bı kez sımıt kahvaltısı verdım bı de bulgur pılavı o da oglenlerı aksam o da yok ama ıstedıgım kadar zayıflayamıyorum ya hele bu bır ay bosa gectı sankıııı bu haftada yedım asurelerı oh mıs:D silkınıp kendıme gelmem lazımmmmm lütfeeeennn

Canım benim ben de 37 yaşındayım. Anlatıyoruz valla bakalım, herşeyi söylüyoruz ya, Allah doğru yoldan ayırmasın çocuklarımızı. Biz de interneti yasakladık işte, sadece haftada 1 gün pazar günü biz evdeyken giriyor. Cep telefonunu aldık elinden.:26::26:Bilmiyorum artıkın.

Balli kaymak heseyi yazmis,,harfiyyen katiliyorum,,sende yazmissin son care diye..benimde telefonunu aldigim olmustu..ins düzelir cnm kac cocugun var abisi ablasi? Onlarla iletisim ,,aile ici programlar da cocugu rahatlatiyor.

kızlar bugün pazara gidicem.ne alıyım pazardan:26:yediklerim çok mu ağır sizce:31:

Offf ne varsa toplaaaa :)) pazarlari cok seviyorummmm
Az önce görüncem aradi onlarin orada pazar kuruluyor benim oturdugum yerde yok..atla gel cok guzel seyler var dedi..ama yeni alisveris yapmistim gitmedim,,ama tr deki pzara keyfi cok baska,,bol bol kis sebzesi al bence canim1 haftalik

aynen öyle canımm kurabiye tadı var bunlarda yedikçe yediriyor insana kardeşim çok sever bi paket yer kepekli diye kandırır kendini canım benim ya :52::52:

:)))

günahlarımızı affetsin
dualarımızı kabul etsin
bekarlara hayırlı eşler
evlatlarımızı korusun

kilo verenler:46::46:

Amin amin amin
E yine vermisssin buna sükür

Günaydın arkadaşlar hepinize mutlu bir gün hatta ömür diliyorum. Bi konuda fikrinizi öğrenebilirmiyim. hani bir çok şeyi ızgara olarak tüketmemiz gerekiyor ya bana ızgara önerisinde bulunabilirmisiniz acba çok koku ve duman yapmayan

Bicok sebze olur nerdeyse hepsi ... sebzeler duman koku yapmaz bildigim etlerde yagliysa yapar heralde duman..izgara derken nasil yapicaksin gercek atestemi firin yada elektirikli izgarada mi?

babam haklı zaten ona da dedim benim kızım böyle bir şey istese ben de garipserim normaldir
bi de biliyonuz ben her şeyimi anlatırım babama aramız çok iyidir evin küçük kızı işte
nişana odaklanacağım artık yoksa en mutlu olmam gereken günler üzüntüyle geçecek

benimki de tektaşı unutmuş hatırlattım yine yarın istanbulda olcaz bakcaz inşallah :9:
o da evlenme teklifini nişandan sonra yapmayı düşündü de aman çok zorlamadım ya nasılsa cevap belli belki de çok takılmaya gerek yok böyle şeylere :31:

Bingoooo cok guzel dusunmussun olucak olan olucak,,o yuzden ona takilip uzme kendini

kilo bildirimi

Vay vay vay reglim ümidim yok fln ama giden 1 kilo:19:

günaydın hanımlar gerçi öğlen oldu ama:1:
bugün daha iyiyim tüm ağrılarım regl oldum ondanmış birde üstüne grip olunca dün siz düşünün işte:5: çok şükür bugün daha iyiyim:21:
bildirim yapmaya geldim ama kime bildirim yapcaz belli mi biraz gemişe gittim ama göremedim:25: neyse yazayım buraya yinede bu halimde bile azda olsa sevinçli haberle geldim:52:

başlangıç 73.8
geçen hafta 71.1
bu hafta 70.9
giden 200 gr :8:
toplam giden 2 kg 900 gr
hedef 55 :8:

hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve kaçıyorum:10:
Hadi gecmis olsun regl olmana ragmen arti cikmamisssin buda birsey;)

hani bi gün binicilik dersinden dolayı öğle yemeğini kacırmıstımda saat 5 de aksamla bırlestırıp yarım hamburger yarım çay bardagı da kola ıcmıstım yaaaa:26:

hani bi de sandviçimi aceleyle cıkarken evde unutmustum da ıs yerımde tost yemıstım ya :5:

hani ekmek de fazlaydı yaaa

hep onlardan oldu heppp :43:

Hahaha kiyamammm peki o zaman bir daha yapmasssin bu saydiklarini oldumuuuu:emir_bebek: tamam miii:emir_bebek:

olmamis menün canim önceki gün öglen makarna yemissin ozam,an aksam pilav yemeseydin keske :26:
diger menüdede öglenden sonra yarim paket cubuk kracker senin kilo vermeni engeller diye düsünüyorum :26:

isin sakasindayim fadimem yani gercekden teklif geldi reportage olursa gider konusurum sorulari cevaplarim ama bakalim iste :31: videoyu koyarim tabii :1:

hic sorma bi kac gündür tik yok bendede wc sorunum var kiloda fazla gösterdi yine :ssz:

birsey degil canim :54:

dün bende makarnaya göz tikdim yiyeyim dedim ekmek canim istedi aksam yiyeyim dedim ikisinide yemedim yinede artidayim :ssz: aslinda asure cok faydali güzel bir tatli ama acaba cok kacamaga kaciyormu :44:

cocuk durup dururken niye ölsünki allah ailesine sabir versin dün aklimdan cikmadi cok etkileniyorum o yüzden habere bakasimda gelmiyor üstümden atamiyorum

güzel canim affiyet olsun :34:

avusturya viyanadayim canim size komsu ülke :27: el sallarim tamam :9:dün adam 13 de bulusalim dedi calisiyorum dedim saat 16 de kadar ben bu konuya cok ilgi duyuyorum avusturyada yasayan gurbetcilerin görüslerini bilmek istiyorum dedi cekip yapmiycaz daha ilk basda konusalim dedi bende dünden icin olmaz baska zamana tamam dedim ararim sizi dedi öyle kaldi canim :27:

a iyi bidahakine yine dene ballim tadi nasil limonlu kahvenin :26:

gecmis olsun canim insallah cabuk atlatiriz :5:bende grip olmussum kendime okadar üzülmüyorumda oglumda hastalandi sesi falan gitti öksürük var atesi cikacak diye korktum :14:

bencede ne kadar stress okadar basagrisi malesef :50:

güzel menün minderim sirine bardaginada bayildim :1:

sabah yenen yumurtanin cok faydasi var cidden :31:

uygulaya bilsek iste :31:

:1:

haftaya insallah eksi olursun canim belki siskinlikdir reglin yaklasiyormu :26:

gözün aydin canim ama keske birazcik eksi olalim :1:

tebrikler canim bazen kilodan gitmez ama ölcdügün zaman incelmis olabiliyorsun :34: bugün isarkadasi ölctü beni karnin kücülmüs senin diye ve gercekden 3 cm göbek gitmis :21:

bende arti 300 :ssz:

affiyet olsun canim güzel :29:

naptim ben :30:

sabit kalmak da iyi canim :31:

niye böyle oldu gercekden asure ve adana bukadar etki etmezki oda sadece haftanin 1 gününde olmazki :26: wc ye gidebildinmi reglin yaklasiyormu minderim :26:

sana kizamiyorum da fadimem:31: can sIkIntIsIndan oluyor canimizi sIkIyoruz yemege vuruyoruz kendimizi :31:

ama öyle de inat ederse ters teperse fadimem :26: kendimden biliyorum annem yazakladikca gizlide olsa yinede yapiyordum ama bu sefer gizli yapiyordum okuldan sonra okulcantasiyla kizlarlan bulusup geziyordum okuldan gec cikiyorum diyordum yani demek istedigim herseyi gizli yapmaya baslar sonra :26:

amin:54: tebrikler ballim :46:

hayirlisi betülüm bi bekle bakalim nisan gecince nisanin tarihi nezamandin dügünü nezamana düsünüyordunuz bidaha söylesen tatlim :26:

oo tebrikler seker kiz :46:

hayirli yolculuklar tatlim :54:

allah sifa versin insallah canim :50:

Ay bende severim öyle seyleri suzi bana sorsunlar ben anlatayim da anlatayim:))

Wcye cikamadiysan bi kac gundur ondandir canim artinin sebebi..asure evet becede saglikli iyide ,,anacim bize bi kepce yetmiyor ki tadinda biraksak bir kere yemeyle birsey olmazda

Incelmekte önemli ama demeee..bizde veremediysekte inceldik demee:13:

kizlar birazdan isden cikacam cok yogunum eve varincada kosusturma olacak yarin kardesimin büyük günü bizi telas sardi birde bunun dügünü var :52:
hemen bildirimimi yapip cikayim kilo veren kizlari tebrik ediyorum veremeyen haftaya insallah berabaer verecegiz insallah diyorum

öptüm cok gelmeye calisirim tabii firsAT bulursam ama suan cok stressdeyim öpüyorum cok :54::10::10::10::10:

Suziim nolcak böyle senle ben almaya devam ediyoruz maşallah :20:

hani yarına kadar 69 olacaktın haniii gerçi benim daha vahim 60 olacaktım :37:
bizim bu alşam kına yarın düğün var ikimiz içinde eğlenceli bi haftasonu olur inşallah :24::24::24: bakarsın aldıklarımızı bi günde vermişiz :1: bu arada ben napmışım napmışım diyorsun bilmiyor musun ballı kaymağın hamile olduğunu çocuğunda senden olduğunu:30::30:ballı kaymak duymasın çok üzülürr yazık daha yeni anne o :30:

yaa bende zayıflamak ıstıyorum 83 ıle basladım eylul ayında suan 79 a ındım eylulden berı pılav makarna yemıyorum normal ekmek yemıyorum fakat halen kızımı emzırıyorum ocakta dogum yaptım suan 11. ayına gırdı sut olsun dıye bol bol yedım hıc kısmadan sımdıde zayıflama zamanı geldı ama motıvasyonum dustu bı de hacdan gelen hurmalarla dolu ofıs cay almaya gıttıkce alıyorum bı tane masa bası calısıyorum ya bı de emzırme olayı var nasıl zayıflıcam ben....cıkolata abur cubur yok pılav makarna ekmek yok ama kendıme haftada bı kez sımıt kahvaltısı verdım bı de bulgur pılavı o da oglenlerı aksam o da yok ama ıstedıgım kadar zayıflayamıyorum ya hele bu bır ay bosa gectı sankıııı bu haftada yedım asurelerı oh mıs:D silkınıp kendıme gelmem lazımmmmm lütfeeeennn

Slm bukadar dikkatle vermen lazim yaaa birde emziriyorsun..ben bu kadar kessem kesin veririm..niye gitmiyorki:44:
Suziim nolcak böyle senle ben almaya devam ediyoruz maşallah :20:

hani yarına kadar 69 olacaktın haniii gerçi benim daha vahim 60 olacaktım :37:
bizim bu alşam kına yarın düğün var ikimiz içinde eğlenceli bi haftasonu olur inşallah :24::24::24: bakarsın aldıklarımızı bi günde vermişiz :1: bu arada ben napmışım napmışım diyorsun bilmiyor musun ballı kaymağın hamile olduğunu çocuğunda senden olduğunu:30::30:ballı kaymak duymasın çok üzülürr yazık daha yeni anne o :30:

Hadi bakalim size iyi eglenceler ins guzel gecer:16:

valla bılmıyorum nıye gıtmıyo bende anlamadım ılk ay cok guzel verım 4 kılosunu sonrası yok 79 da 79 e tabı bız de ınsanız duramıyoruz kacırdıklarım oluyo arada tabı ama ben aksamları hıc ekmek yemıyorum bı tabak yemek salata varsa corba yıyorum ama bol meyve yıyorum cayı bıle sekersız ıcıyorum yaaa emzırmek bana kılo verdırmyıo zaten gunde ıkı kez bı sabah bı aksam emzırıorum suan....ben ılk hafta baya baya yıyorum yanı sabah ıkı dılım kepek ekmegı arası peynır 10 gıbı uc tane grısını oglen yemek corba salata bı dılım ekmek 3 te bı ayran ve 3 tane gırısını aksam 6 da meyve 7 gıbı aksam yemegı ama ekmeksız pılavsız yatmadan yıne meyve bu sekılde dort kılo verdm sonra ogunlerı azalttım oglenden once yedıgım grısınıyı kestım bı kac hafta kahvaltıda sadece bı elma yedım onunla durdum oglene kadar ama veremedım yerken daha cok verıyordum:D:D bende anlamadım emzırdıgım ıcın ysıl cay kıraz sapı bılmem ne ıcmıyorum ama bu hafta baya baya bosladım sımıt hafta ıkı kez yedım asure yedım 3 tabak of offff hadı bıraz destek vercem dı mı vermem lazım yaaa masa bası sureklı oturdugum ıcın mı veremıyom acaba oyleyse ılk hafta nasıl verdım

Balli kaymak heseyi yazmis,,harfiyyen katiliyorum,,sende yazmissin son care diye..benimde telefonunu aldigim olmustu..ins düzelir cnm kac cocugun var abisi ablasi? Onlarla iletisim ,,aile ici programlar da cocugu rahatlatiyor.
2 kzım var canım, diğeri ufak 8 yaşında 2.sınıfa gidiyor, ablası ile biz varken sürekli didişirler, biz yokken çok iyiy anlaşırlar.

ah suzim vah suzim biz ne olacağız böyle?
Bu arada yarın için şimdiden iyi eğlenceler:54::54:

selam kızlar
Ben geldim.çok yoruldum. bu gün benim stajerler beni deli etti. Az daha sınıfdan atacaktım. Biri saat 8 gelmesi gereken staja 9 geldi. Ağzı leş gibi alkol kokuyor. daha öncede uyarmıştım .yine uyardım bir daha olursa seni sınıfa almam dedim.
Biri Etkinlik yaptıracak elinde fotokopsi yok neden dedim. Okulda fotokobi çrkecekmiş. Olmaz öyle dedim. Derse hazır geleceksin. Sonra baktım öğrencim ağlıyor .Neden ağlıyorun dedim. Öğretmen abla sen etkinlik yapma dedi bana diyor.
Stajere sordum niye öyle dedin diye.Zaten yapamıyor yapmasada olur diye düşündüm:20::47::47::47::47:
Resmen deriltiler beni.Çocuk zaten herşeyi yapabilse anaokulunde ne işi var değilmi. Birde öğrenciye öyle denir mi ya bunlar 1 yıl sonra öğretmen olacak. Acırım onlara gelecek öğrencilere
Menüm.
Sabah: Haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara. 1 avuc fındık
Öğle: et sote,ayran,2 dilim cavdar ekmeği
ARA:MUZ
Akşam: salata

kilo ildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta 72.5
bu hafta:72.3
giden:200:41::41::41::41:
toplam giden:7.7
hedef 65
kızlar bu hafta çok az vermişim. Aslında iyi spor yapmıştım.Birde aldığım kalori miktarı az dı neden veremedim bilmiyorum.

Sağolasın Ballım ama en son aşamaya mecbur bıraktı zaten bizi, yalan söyledi, her sabah okula diye çıktı evden, 8 gün boyunca gitmemiş, düşünebiliyor musun? Nerdeydin dediğimde eve geri döndüm, televizyon baktım oturdum diyor, ama insanın aklına neler gelmiyor. Biz hep diyoruz, babası da özellikle konuşuyor, sen bizim canımız, ciğerimizsin diye ama artık ne kadar etkiliyiz bilmiyorum, bir dediğini 2 etmemeye çalışıyoruz, hiç eksiği olmasın diyoruz, gezme mi dedi götürüyoruz ama ne oluyorsa işte arkadaştan oluyor, bir tane arkadaşı var bunun tam bildiğin serseri, başıboş, onunla irtibatı kes dedik artık yani, mecburen, kızın ablası da okuldan kaçarmış zaten, gittim annesine şikayet ettim, okuldan kaçıyolar diye, kadın da ablası da öyle bıraktı okulu zaten dedi, Allahım düşünebiliy musun, inşallah Allah tez zamanda benim kıza da akıl versin ne diyeyim. Süslenme falan da yok ayrıca, kendi isteğiyle saçını kapattı, hani şal takıyolarya o hoşuna gitmiş, anne ben kapanacağım şal al dedi, aldım ben de, öyle yani, okul haricinde kendi isteğiyle kapatıyor ama tam deli çağları dediğin gibi.
Ay kızlarrr özür dilerim başınızı şişirdim konu dışı oldu ama affedin artık.:17::17:

Fadime canım üzme kendini tam ergenlik dönemi. Yaşanıyor malesf böyle sorunlar. İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız. Bence de ballının anlattığı gibi davranmalısın. Sakın kızınla zıtlaşma. Aranızda acılması derin uçurumlar açma. Unutma bu gelip gecici bir drum. Sen daha sakin davranırsan Allahın izni ile hemen atlatırsınız.
-Benzer bir hikayede bizim okulda var. Kız hergün staja gidiyom diye evden çıkıyor okulun yanına geliyormuş ama sınıfa girmiyor okuldan başka biryerlere gidiyormuş.Arkadaş danışman öğretmenini aramış. Danışman öğretmeni kızı aramış artık okula geliyor.
arkadaş neden gelmediğini sormuş cv vermiyormuş

Evet gazetede okudum sonra .. Cok uzucu allahim kimseye yasatmasin..ilk bas sey dusundum hani hemen herseyde doktorlar suclanirya bazen ..acidan ölümü kabul edemeyip,,ilk etapta öyle dusundum ama haberi okuyunca bir ihmal var diye dusunuyorum...cok az insanvar tvdeki gercek kimligini gösteren..bicok "sanatci" doktor vs kisaca ünlü tvde cok neseli cok iyi imaj verirken özel hayatlarinda cekilmez kaprisli ukala saygisiz olabiliyo,,haberi okurken hayal ettim :((( ortami aileyi doktoru :((
aynen canım
doktor gidip konuşmuş bide
şikayet etmeyin diye yalvarmış diyorlar
allah rahmet eylesin olan çocuğa oldu
Ah asureeeee ahhh asureeee:25::25::84::95::95:
Yaktin beni asureeee:84::84::84:
Eller verdiii ben aldim daaaaa:22::22::22:
Yaktin beni asureeeeee:57::57:
benideeee benideeee :24::24::24::24:
eller vermediiiii benim ellerim yaptııııııı
yaktı beni aşureeeee
günaydın kızlar:3::3::3:

tartı beni üzdü beni :14::14::14::14::14:

kilo bildirimi:
başlangıç:63
geçen hafta:63
bu hafta:63.5
gelen-giden: + 500 gr

niye böyle oldu kızlar:43::43::43::43:
yediklerimi de gördünüz? nerde yanlış yaptım ben:31::31::31:
bende şaşırdım canım
ama şişnkilik olabilir
dün az su içmiş olabilirsin
wcye çıkamamış olabilirsin ödem olabilir belkiii
canım akıl verir gibi olmasın ama bilgisayarı ve telefonu yasaklamak hiç doğru değil
ben son çare olarak bile bakmıyorum olaya
tam ters etki yapar
okulda görüyorum kendi telleri elinden alınıyor arkadaşlarının ceb teliyle görüşüyorlar
okula tel getirmek yasak değil artık
kızlar bugün pazara gidicem.ne alıyım pazardan:26:yediklerim çok mu ağır sizce:31:
ıspanak al bence
temizlesin
günahlarımızı affetsin
dualarımızı kabul etsin
bekarlara hayırlı eşler
evlatlarımızı korusun

kilo verenler:46::46:

bence güzel olmuş balım
tebrikler
dualarınada amiiiin diyorum yüekten
Günaydın arkadaşlar hepinize mutlu bir gün hatta ömür diliyorum. Bi konuda fikrinizi öğrenebilirmiyim. hani bir çok şeyi ızgara olarak tüketmemiz gerekiyor ya bana ızgara önerisinde bulunabilirmisiniz acba çok koku ve duman yapmayan
sana link vereyim hemen
Tost Makinasında Çöp Şiş - Nefis Yemek Tarifleri çok az zeytinyağıyla bir gece önceden soslayarak deneybilirsiniz koku falanda olmuyor

hakkınızda hayırlısı canım
bende evlenme teklifi almadım
çokta takılmıyorum öyle şeylere
zaten evleneceğimiz belli ne gerek var öyle seremonilere değilmi ama :27:
kilo bildirimi

süpersin canım tebrikler
notlarımı aldım yine :6:

fadimecim canım seni cok iyi anlıyorum
evlat büyütmek zor
hele hele bu zamanda
ve en zor yaslardasiniz
benim kızım 15 yaşında
sana nacizane tavsiyem şu
ben hep kızıma şunu söyledim
ve söylüyorum
- SENİ SEVİYORUM ve ne olursa olsun ne yaparsan yap seni hep seveceğim, her ne yaşarsan yaşa ne olursa olsun yanındayım, sana güveniyorum, sana inanıyorum, sen çok başkasın, hiç diğer kızlara benzemiyorsun, bana yalan söylemiyorsun, sen söylüyorsan doğrudur.
. mesela bir sey oluyor diyelim biraz gecikti bana aciklama yapiyor ve ispata calışıyor ben hemen kesiyorum lafını
ve diyorumki senkn sözüne inanıyorum ispata gerek yok..
Ha bu arada elbette çaktırmadan kontrol ediyorum ama gerçekden çaktırmıyorm.
Ve eğer bir şey olursa hic çaktırmıyorum ta ki o gelip kendi sôyleyene kadar.
Yani onda vicdan oluştur canim.Annem bana güveniyor beni seviyor o bunu hakketmiyor düsüncesi olsun yani vicdanı sizlasin bilmem anlatabiliyormuyum.
Kızın ne yaptı bilmiyorum ama telefonu almak interneti ysaklamak bence çözüm değil yada yapilacak en son şey.
o nu yalan söylemeye mecbur etmemeye bakıyorum!
sonra jendi zamanımi düşünüyorum hemen o yaşdaki duygularımi hislerimi..
bu yaslarda aşık olmak, beğenilmek, güzel olmak, özel hissetmek, herşeyi ben bilirim, ailem hic bisey anlamiyor bilmiyor, aileyi üzgünüm ama beğenmemek sevmemek, arkadaşları daha üstün görmek normal şeyler.
sende ona destek ol eger gercekden seninde begendigin bir arkadasi varsa onu öv çok iyi nir kız seviyorum fln de.
sürekli süsleniyirsa ne bileyim mesela beraber sadece ikiniz gidin belki ona özel bir nemlendirici al yada ne bileyim bir dudak nemlendiricisi el kremi belki hafif bur parfüm alın
ve anlat ona daha fazlasi olamaz üzgünüm ama daha degil de.
sana seni sevmedigini soylese bile sen ona
olsun ben seni yada biz seni cook seviyiruz annecim de.

ay cokmu bilmis gibi konustum ki:26: sadece yardimci olmak istedim canim eger yazarsan elimden geleni yaparim.Ama hepsi gecicek unutma Rabbimm saglkk vedsrn ..
kader
suzimi yapti dersin :44: beklenir ondan :4:

minder
canım regl mi yakın :44:
yazdıklarına harfi harfine katılıyorum canım
keşke her anne senin gibi olsa
ben lisede çalıştığım için biliyorum aileler bilinçli olsa çocuklarda problem bir yere kadar
esrar kullanan öğrencim var annesine diyorumki oğlunuzun otla falan işi olurmu diyorum yokyaa bira içiyor o ondan baygın bakıyor diyor
bira , alkol iyi bişey sanki mantığa bak :53: böyle kaldım bende bu lafa
ne güzel anlatmışsın öyle satır satır sıkılmadan okudum :16:

suzi yaptı suzi kesin onun suçuu :1::1: çocuğuna sahip çık Suziii :20::20:

:52::52:
ayyy anlayamamıştım suzi naptı diye
neyse çocuk olayı hatırladım :49::49::49:
hani bi gün binicilik dersinden dolayı öğle yemeğini kacırmıstımda saat 5 de aksamla bırlestırıp yarım hamburger yarım çay bardagı da kola ıcmıstım yaaaa:26:

hani bi de sandviçimi aceleyle cıkarken evde unutmustum da ıs yerımde tost yemıstım ya :5:

hani ekmek de fazlaydı yaaa

hep onlardan oldu heppp :43:
:20::20::20::20::20::20:
biraz duygular biraz yaşananlar birazda okunanlar işte :17: sağol canım :16:

o dimi bacim:43: ordanda belli oluyo dimi :43:
o nun umurundami hic:43:
yok nişanmışta yok elbiseler ayakkabılar :43:
sen önce çocuğuna sahip çık :57:
gel öpeyim ballı seni seviyom derken iyiydi demii :57: :43:
ne oldu şimdi haaa :43:
tabi bende hata kanmammalıydım :43:
ama kandım işte nerden bilebilirdim:43:
güvercin şey etti tepeme dedi :43:
tv ye çıkıcam ünlü oluyom dedi :43:
kandırdı beni :43::43:
birdaha aynı şeyleri yaparsan bende seni yolarım yaaa :6:
ayy kandırdılarmı seniiiiiii
hem kocişi özle hemde aldat seni seniiiiii :20::20:
evet canım ben uzun süre forumda kaldım ve çok da başarı sağladım burada..vee senin dediğin aşamadayım zaten aldıkça alıyorum ve işin içinden bir türlü çıkamıyorum..verdiğin motive için teşekkürler inşallah kararlılıkla devam ettirebilirim bu başlangıç aşamasını :16:
hatırladım seni, hoşgeldin
biyerde dur demek lazım artık
Sağolasın Ballım ama en son aşamaya mecbur bıraktı zaten bizi, yalan söyledi, her sabah okula diye çıktı evden, 8 gün boyunca gitmemiş, düşünebiliyor musun? Nerdeydin dediğimde eve geri döndüm, televizyon baktım oturdum diyor, ama insanın aklına neler gelmiyor. Biz hep diyoruz, babası da özellikle konuşuyor, sen bizim canımız, ciğerimizsin diye ama artık ne kadar etkiliyiz bilmiyorum, bir dediğini 2 etmemeye çalışıyoruz, hiç eksiği olmasın diyoruz, gezme mi dedi götürüyoruz ama ne oluyorsa işte arkadaştan oluyor, bir tane arkadaşı var bunun tam bildiğin serseri, başıboş, onunla irtibatı kes dedik artık yani, mecburen, kızın ablası da okuldan kaçarmış zaten, gittim annesine şikayet ettim, okuldan kaçıyolar diye, kadın da ablası da öyle bıraktı okulu zaten dedi, Allahım düşünebiliy musun, inşallah Allah tez zamanda benim kıza da akıl versin ne diyeyim. Süslenme falan da yok ayrıca, kendi isteğiyle saçını kapattı, hani şal takıyolarya o hoşuna gitmiş, anne ben kapanacağım şal al dedi, aldım ben de, öyle yani, okul haricinde kendi isteğiyle kapatıyor ama tam deli çağları dediğin gibi.
Ay kızlarrr özür dilerim başınızı şişirdim konu dışı oldu ama affedin artık.:17::17:
arkadaşla irtibatı kes dersen ona daha çok yakınlaşır
onun hatalarını kızının görmesi lazım o şekilde uzaklaştıramazsınız
birde hayır demeyi öğrenmesi lazım canım
tamam problemli bir çocuk olabilir o arkadaşı
ama dersten kaçalımmı deyince hayr demesi lazım belki oda yola gelir hem
gençlik çok kötü durumda
beterin beteri var ablacım biz neler görüyoruz varya
çok problemli bir okuldayım aklına gelecek herşey var
onun için panik yapma kızını takip et ama sakın hissettirme
bana güvenmiyorlar benden beklentiler bu diye bakarsa olaya çabalamaz kesinlikle
çocuk sahibi oluyorsun ahberin yok :27:

haftaya inşallah suzim
incelmek önemli ama bırakma sakın

selam kızlar
ancak gelebildim
mesaj atıyormuyuz bildirimleri

başlangıç : 68,2
geçen hafta: 67,8
bu hafta: 67,4
giden :400
toplamda giden: 800
hedef 60

aynen canım
doktor gidip konuşmuş bide
şikayet etmeyin diye yalvarmış diyorlar
allah rahmet eylesin olan çocuğa oldu

benideeee benideeee :24::24::24::24:
eller vermediiiii benim ellerim yaptııııııı
yaktı beni aşureeeee

bende şaşırdım canım
ama şişnkilik olabilir
dün az su içmiş olabilirsin
wcye çıkamamış olabilirsin ödem olabilir belkiii

canım akıl verir gibi olmasın ama bilgisayarı ve telefonu yasaklamak hiç doğru değil
ben son çare olarak bile bakmıyorum olaya
tam ters etki yapar
okulda görüyorum kendi telleri elinden alınıyor arkadaşlarının ceb teliyle görüşüyorlar
okula tel getirmek yasak değil artık

ıspanak al bence
temizlesin

bence güzel olmuş balım
tebrikler
dualarınada amiiiin diyorum yüekten

sana link vereyim hemen
Tost Makinasında Çöp Şiş - Nefis Yemek Tarifleri çok az zeytinyağıyla bir gece önceden soslayarak deneybilirsiniz koku falanda olmuyor

bende evlenme teklifi almadım
çokta takılmıyorum öyle şeylere
zaten evleneceğimiz belli ne gerek var öyle seremonilere değilmi ama :27:

süpersin canım tebrikler

yazdıklarına harfi harfine katılıyorum canım
keşke her anne senin gibi olsa
ben lisede çalıştığım için biliyorum aileler bilinçli olsa çocuklarda problem bir yere kadar
esrar kullanan öğrencim var annesine diyorumki oğlunuzun otla falan işi olurmu diyorum yokyaa bira içiyor o ondan baygın bakıyor diyor
bira , alkol iyi bişey sanki mantığa bak :53: böyle kaldım bende bu lafa

ayyy anlayamamıştım suzi naptı diye
neyse çocuk olayı hatırladım :49::49::49:

:20::20::20::20::20::20:

ayy kandırdılarmı seniiiiiii
hem kocişi özle hemde aldat seni seniiiiii :20::20:

hatırladım seni, hoşgeldin
biyerde dur demek lazım artık

arkadaşla irtibatı kes dersen ona daha çok yakınlaşır
onun hatalarını kızının görmesi lazım o şekilde uzaklaştıramazsınız
birde hayır demeyi öğrenmesi lazım canım
tamam problemli bir çocuk olabilir o arkadaşı
ama dersten kaçalımmı deyince hayr demesi lazım belki oda yola gelir hem
gençlik çok kötü durumda
beterin beteri var ablacım biz neler görüyoruz varya
çok problemli bir okuldayım aklına gelecek herşey var
onun için panik yapma kızını takip et ama sakın hissettirme
bana güvenmiyorlar benden beklentiler bu diye bakarsa olaya çabalamaz kesinlikle

çocuk sahibi oluyorsun ahberin yok :27:

haftaya inşallah suzim
incelmek önemli ama bırakma sakın

:1::1: canım Suzim ya o da anlamamış kii naptım ben diyordu sabah :1::1:

Back
X