70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet dogru diyorsun fadimem acayip tok tutuyor aslinda bu yulaf ezmesi fikride bi ara dukan yapiyordum ondan kaldi sabahlari yogurtlu yulaf ezmesi vardin arada öyle yapiyorum bende ama sütlen denemedim hic denemek lazim :56:yulaflar sisiyormu müsli gibi :26:

genetik bizde ailecek bi oynaklik var :9: ana nisan ayniydin simdi de dügün bi ay farkla ayni sayilir :66: kardesimin dügünü kuzu :23:baska günlerde dolularmis kardesiminde haberi yokki ablasinin evlilik yildönümüde 18.4 de :1:
keske yazin olsaydin türkiyede olsam kesin gelirdim tatlim :16::16::16:

ne kadar güzel bi tesadüf olmuş sizinki bende 18 nisana mı çeksem napsam :1: her önemi günlerimiz birlikte gidiyor kuzum senle :16:yazın buralarda kimse olmuyor diye okullar kapanmadan yapalım dedik 19 mayıs bizim normalde hem ilk çıktığımız ve nişanımızın tarihi düğünde 19 mayıs olsun istedik ama ptesi oluryorduondan 18 yaptık bizde gece kutlarız yıldönümümüzü dedik :16:keşke denkleşebilseydik kuzumm kader kısmet bakalım belki karşılarşırız :16:

haahhh etiketimi de yaptım yaşasın tekrar kk'YA DÖNMEK:32::32::32:
:23::21:
hadi ya ay korktum simdi ben, bizde Sabah 7de cikiyoruz eved 2 cocugumla kizimi creche birakiyorum ardinda da oglumu okula, Sabah 7de hala hava karanlik oluyor ay Allahim sen koru herkesi. ne kotu bi durum. iyiki kadina veya cocuga bisey yapmamislar
evet allah korusun canim ya:50: iyiki anne direnebilmis :50:allah o an o gücü vermis demekki :31:
aynen ben de abur cubura dayanamıyorum yoksa ekmek hiiiç önemli değil :ssz:

bilmiyorum ki :26:
3 gün ya zaten çok da önemsemedim açıkcası

ay Allah korusun suzim :26:
nasıl vicdansız insanlar var :50:

ay biraz zor oluyor az önce biraz uyuyayım dedim de çok acıkarak uyandım hemen kalkıp öğle yemeğimi yedim :26:
bakalım 3 gün sonunda nolcak :26:
zaman kötülesti gercekden betülüm insanlikdan cikanlar dolu :31:
betül aldinmi nisan elbiseni :23:
ne kadar güzel bi tesadüf olmuş sizinki bende 18 nisana mı çeksem napsam :1: her önemi günlerimiz birlikte gidiyor kuzum senle :16:yazın buralarda kimse olmuyor diye okullar kapanmadan yapalım dedik 19 mayıs bizim normalde hem ilk çıktığımız ve nişanımızın tarihi düğünde 19 mayıs olsun istedik ama ptesi oluryorduondan 18 yaptık bizde gece kutlarız yıldönümümüzü dedik :16:keşke denkleşebilseydik kuzumm kader kısmet bakalım belki karşılarşırız :16:

cok güzel olacak insallah kuzum hersey istedigin gibi güzel olsun :16:
insallah cok isterim gercekde de tanismayi seker :16:

bugün balli yok :26::26::26:

:23::21:

evet allah korusun canim ya:50: iyiki anne direnebilmis :50:allah o an o gücü vermis demekki :31:

zaman kötülesti gercekden betülüm insanlikdan cikanlar dolu :31:
betül aldinmi nisan elbiseni :23:

cok güzel olacak insallah kuzum hersey istedigin gibi güzel olsun :16:
insallah cok isterim gercekde de tanismayi seker :16:

bugün balli yok :26::26::26:

aminn inşallah canımm benimm:16::16::16: ikimizde incecik olalımm inşallah :16::16:
gelir balkaymağımız birazdan uğrar hergün sağolsun:40:

Ben bugunku menumu yazmayi unutmusum :2::2::2:
Sabah : 2 kraker ekmek uzerine peynir + 1bardak sut
ara : yesil cay + 10 tane findik
oglen : papates yemegi + 3tane kofte + salata + yaourt
ara: yaourt + 1 elma
aksam : mercimek corbasi + salata + yaourt

dun aksam guya sport yapicaktim ama nerde :25::25::25::25:

herkese guzell gunler olsun,, veeeeeeeeeeee kocaman bir itiraf an itibariyle kocaman bir snicker ve koca kupa sekersiz sutsuz kahveyi goturuyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::27::27::27::27::27::27::27:

herkese guzell gunler olsun,, veeeeeeeeeeee kocaman bir itiraf an itibariyle kocaman bir snicker ve koca kupa sekersiz sutsuz kahveyi goturuyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::27::27::27::27::27::27::27:

açken sen sen değilsinn :52::52::52:

kuzum sabah adet agrisiyla uyandim oyle kotuyum ki bende kendimi sekere verdim ama inan yarisini biraktim snickerin orda duruyor, karnim agriyinca keyifli olmadi yemesi:31::31:

geçmiş olsun canım ya :5:benimde çok sancılı geçiyor anlıyorum seni o yüzden :5:

afiyet olsun canim olur boyle seyler arada :46::46::46::46::46:

evet dogru diyorsun fadimem acayip tok tutuyor aslinda bu yulaf ezmesi fikride bi ara dukan yapiyordum ondan kaldi sabahlari yogurtlu yulaf ezmesi vardin arada öyle yapiyorum bende ama sütlen denemedim hic denemek lazim :56:yulaflar sisiyormu müsli gibi :26:

genetik bizde ailecek bi oynaklik var :9: ana nisan ayniydin simdi de dügün bi ay farkla ayni sayilir :66: kardesimin dügünü kuzu :23:baska günlerde dolularmis kardesiminde haberi yokki ablasinin evlilik yildönümüde 18.4 de :1:
keske yazin olsaydin türkiyede olsam kesin gelirdim tatlim :16::16::16:
çok şişmiyor canım, iyi oluyor yani.
[video]http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.besinmarket.com.tr/image/cache/data/0kenan/eti/lifalif-1-600x600.jpg&imgrefurl=http://www.besinmarket.com.tr/eti-lifalif-yulaf-ezmesi&h=600&w=600&sz=105&tbnid=A6If42ob5KWT_M:&tbnh=91&tbnw=91&zoom=1&usg=__9hDLFCwi4V_wuF8MGE9zDFpFptQ=&docid=anJsojt1bA9QqM&sa=X&ei=8IeUUsb-LMjGtQbrnIGoBg&sqi=2&ved=0CDUQ9QEwAw[/video]
bundan benim yediğim.

afiyet olsun canim olur boyle seyler arada :46::46::46::46::46:

saol canim kizdim kendime ama durup durup aksam yemekten iyidir yine :32:

çok şişmiyor canım, iyi oluyor yani.
[video]http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.besinmarket.com.tr/image/cache/data/0kenan/eti/lifalif-1-600x600.jpg&imgrefurl=http://www.besinmarket.com.tr/eti-lifalif-yulaf-ezmesi&h=600&w=600&sz=105&tbnid=A6If42ob5KWT_M:&tbnh=91&tbnw=91&zoom=1&usg=__9hDLFCwi4V_wuF8MGE9zDFpFptQ=&docid=anJsojt1bA9QqM&sa=X&ei=8IeUUsb-LMjGtQbrnIGoBg&sqi=2&ved=0CDUQ9QEwAw[/video]
bundan benim yediğim.

fadime abla senin su haftada 500 gr i yarisa donusturme fikri harika oyle yapalim hakkaten:34: farkli fikirleri olan soylesin :16:

Bu haftaki kaçamağın olsun, devamını istersen, hemen 1 bardak süt ısıt, içine tarçın afiyet olsun.

saol canim kizdim kendime ama durup durup aksam yemekten iyidir yine :32:

fadime abla senin su haftada 500 gr i yarisa donusturme fikri harika oyle yapalim hakkaten:34: farkli fikirleri olan soylesin :16:
evet canım yaaa, yarışalım, var mı yarışmak isteyenler, yazsın herkes bu yoruma, 1.ciye ödül verelim, sonuncuya da ceza:27::27:
1.mesela 1 dilim pasta yesin ödül olarak veya başka ne olabilir?

Back
X