70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne olsun sen söyle o zaman?

Geçmiş olsun canım.

Tamam canım ama ceza 1 hafta her gün olmayabilir en az 3 gün 40 ar dakika spor olsun ne dersin, yoksa 1 hafta her gün zor, yani kendim için düşünüyorum yapamam sanırım.

Tamam canım, düşün bakalım.

An itibariyle açıklıyorum yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa

var mı başka kızlarr, hadi bekliyoz:27:

kız bende vardım yaaa
yarışıyorduk 500 gr verecektik
:19::19::19::19:

:23::21:

evet allah korusun canim ya:50: iyiki anne direnebilmis :50:allah o an o gücü vermis demekki :31:

zaman kötülesti gercekden betülüm insanlikdan cikanlar dolu :31:
betül aldinmi nisan elbiseni :23:

cok güzel olacak insallah kuzum hersey istedigin gibi güzel olsun :16:
insallah cok isterim gercekde de tanismayi seker :16:

bugün balli yok :26::26::26:

almadım daha :26:

ballının kocişi geldi pek gelemez artık o :27:

okuldan bi hocamızla konuşmuş erkek arkadaşım
evleneceğimizi filan söylemiş
hoca ikimize de kitap almış evlenmekle ilgili :16:
biz evlenirken cahildik bir şey bilmiyorduk siz öyle olmayın filan demiş
çok tatlı değil miii :16:

mineee:3:
geçen senin bi yemeğini yaptım
şu yufkaya köfteyi sarıp kesip şişe diziyoruz ya adını hatırlayamadım :9:
onu yaptım pek güzel oldu
ellerine sağlık :23:

yakalasam tutcam Suzimm merak etme:1: afiyet olsun canım :56:

sagol kuzum gelmemis balli :43:
yaaaa suzim ne guzel avatarlarin var senin oyle, bende istiyommmm kiii:63::63::84::84:
valla kulittanin avatarlarina bayiliyorum bi girdimmi cikamiyorum avatar aleminden :86:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-630.html
bak bakim begendigin varmi :23:
herkese guzell gunler olsun,, veeeeeeeeeeee kocaman bir itiraf an itibariyle kocaman bir snicker ve koca kupa sekersiz sutsuz kahveyi goturuyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::27::27:: 27::27::27::27::27:

yakin beni yikin beni ateslere atin beni amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:37::1::47::47::47 :

açken sen sen değilsinn :52::52::52:
ay alemsiniz aa :9::9::9: acken sen sen degilsin snickerin reklami miydin :9::9::9:
kuzum sabah adet agrisiyla uyandim oyle kotuyum ki bende kendimi sekere verdim ama inan yarisini biraktim snickerin orda duruyor, karnim agriyinca keyifli olmadi yemesi:31::31:
simcik bir gazetede okumusdum ben :68: regl sancisini cikolata azaltiyormus :30: denedim sanki fayda etti :17:yada kendimi kandiriyorum bilemiycem artik :86:

çok şişmiyor canım, iyi oluyor yani.
[video]http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.besinmarket.com.tr/image/cache/data/0kenan/eti/lifalif-1-600x600.jpg&imgrefurl=http://www.besinmarket.com.tr/eti-lifalif-yulaf-ezmesi&h=600&w=600&sz=105&tbnid=A6If42ob5KWT_M:&tbnh=91&tbnw=91&zoom=1&usg=__9hDLFCwi4V_wuF8MGE9zDFpFptQ=&docid=anJsojt1bA9QqM&sa=X&ei=8IeUUsb-LMjGtQbrnIGoBg&sqi=2&ved=0CDUQ9QEwAw[/video]
bundan benim yediğim.
aynisi sanirim fadimem benimkide bu $5507966_dc50e340ab_m.webp
evet canım yaaa, yarışalım, var mı yarışmak isteyenler, yazsın herkes bu yoruma, 1.ciye ödül verelim, sonuncuya da ceza:27::27:
1.mesela 1 dilim pasta yesin ödül olarak veya başka ne olabilir?
bence kazanan 1inci o hafta kendine güzel birsey alsin canta ayakkabi giysi sonrada resim yollasin vveya anlatsin nasil birsey aldigini :23:
Slm kizlar
Gunlerdir yazmak istiyorum ama kismet olmadi yazmak.bugun hastayim yatiyorum hem gribim hemde bogazim agriyo.neyse dunki menumu yazayim carsidaydim hic olmadiya neyse

Sabah yok
Ogle tavuk doner+ayran+ 1 dilim pide+ salata
Aksam 1 cupa yakin makarna+1 cupa patates kavurmasi+2 dilim ekmek+ bol salata+1 yk yogurt+40 gr peynir(sabah yiyeceklerimide aksam yefim)

1 elma+1mandalin+1 portakal
2 lt su+1 maden suyu
gecmis olsun canim :ssz:
ben varımmm bennn beenn :52::52: ama pasta yemem ben başka bişey olsun :52::52:
afferim kiz pastaya hayir :52::9::9::9:
ay canim ya bilirim ben o adet sancisini hatirlayinca o gunlerimi tuylerim diken diken oluyor, okulda olursam cikar eve gelirdim is yerinde olursam cikar eve gelirdim ne gunlerdi, Allahima sukurler olsun dogum yaptiktan sonra gecti benim agrilarim simdi normal bi gun gibi . :8::8::8::8::8:
hadi ya seninki gecmis cok sükür benimki gecmedi beni kandirdilar :30:
canim ya ne guzel gecmis senin bende dogum yaptim ama gecmedi seninki normal dogum heralde dimi:31:
benimde gecmedi ama sezeryan oldum ben :30:

kizceler size doyum olmaz ben kactim , ders calisamiyom buraya bakmaktan :1:
opuldunuz :54::54::54:

:119::119::119::119::119::119::119::119:
allah sihin acikligi versin tatlim :16::16::16:

ne olsun sen söyle o zaman?

Geçmiş olsun canım.

Tamam canım ama ceza 1 hafta her gün olmayabilir en az 3 gün 40 ar dakika spor olsun ne dersin, yoksa 1 hafta her gün zor, yani kendim için düşünüyorum yapamam sanırım.

Tamam canım, düşün bakalım.

An itibariyle açıklıyorum yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa

var mı başka kızlarr, hadi bekliyoz:27:
ben :86:
Suziyi de katalım fadime abla :23::23: bide ben sütlü tatlılardan yerim 1 porsiyoncuk :9:
ayyy yirim seni kuzucum :38::54::16:

almadım daha :26:

ballının kocişi geldi pek gelemez artık o :27:

bence de çok ince bi davranış :16::16: ayrıca ne zaman alcan nişanlığını kuzum zaman daralıyorr :26:

bu ceza biraz agir olmuyomu ben hic spor yapamiyorumda :18::18::18::18::18::20::20::20::20:

ne zaman basliyoruz??? bu idda bu cuma icinmi gecerli yoksa bu cuma basliyoruz haftaya cumaya kadarmi ???

neyse bende cikiyorum disarda islerim var yemek saatim bitmeden halledip gelmem lazim ogleden sonra gorusuruz kizlar
Bu cuma da olsun, öbür hafta da geçerli olsun?

Suziyi de katalım fadime abla :23::23: bide ben sütlü tatlılardan yerim 1 porsiyoncuk :9:
Tamam canım.

kız bende vardım yaaa
yarışıyorduk 500 gr verecektik
:19::19::19::19:
Tamam ekliyim hemen.

valla kulittanin avatarlarina bayiliyorum bi girdimmi cikamiyorum avatar aleminden :86:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-630.html

ay alemsiniz aa :9::9::9: acken sen sen degilsin snickerin reklami miydin :9::9::9:

simcik bir gazetede okumusdum ben :68: regl sancisini cikolata azaltiyormus :30: denedim sanki fayda etti :17:yada kendimi kandiriyorum bilemiycem artik :86:

aynisi sanirim fadimem benimkide bu Eki Görüntüle 873997

bence kazanan 1inci o hafta kendine güzel birsey alsin canta ayakkabi giysi sonrada resim yollasin vveya anlatsin nasil birsey aldigini :23:

Senin fikrin de güzel geldi bana, kızlar da onaylarsa olabilir. Seni de ekliyorum hemen.

bence de çok ince bi davranış :16::16: ayrıca ne zaman alcan nişanlığını kuzum zaman daralıyorr :26:

beyaz elbise vardı ya kuyruklu olan. onu alcam canım bu cuma siparişini vercem inşallah. erkek arkadaşım onu çok beğendi onun da içine sinsin istiyorum ondan ben de ona karar verdim. 2 haftada dikeriz demişlerdi :26:

An itibariyle açıklıyorum -500 gr. için yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa
Suziii
Mine
Zayıfla

Son düzenleme:
Saol ablacim
Abla tamam haftada 3 gun 40 ar dk iyidir
Kizlar siz ne dersiniz

KABUL 3GUN 40AR DK IYIYMIS

ay cok tatli esimle bana da bu tur kitaplar hediye etmislerdi eski gunlerimi hatirladim :21::21::21::21: ( evleneli sadece 5 yil oldu sanki 20 sene olmus gibi konustum dimi :9::9::9::9:)

selam kızlar
bu gün antalya kapkaranlık. dışarda yağmur var. Beni bu hafalar hımbıl,tembel,mutzuz yapıyor. okula gitim .Sonra bir veli görüşmesi yaptım. Evime geldim. Yemeğimi yedim evimi topladım. Bu gün spor yapmam lazım ama ben yapmak istemiyorum. Hadi bana gaz verin. Zaten bu hafta çok iştahlıyım kendimi durduromuyorum.
Menüm: tereyağlı yumurta,peynir,zeytin,ekmek,tere,roka ,maydonoz,yeşil çay
Ara:mandalin
Öğle: etli nohut yemeği,salata ayran,1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:1 ayva,bir avuc yerfıstıpğı
akşam: yoğurt

KABUL 3GUN 40AR DK IYIYMIS

ay cok tatli esimle bana da bu tur kitaplar hediye etmislerdi eski gunlerimi hatirladim :21::21::21::21: ( evleneli sadece 5 yil oldu sanki 20 sene olmus gibi konustum dimi :9::9::9::9:)

karar aldım ben de büyüyünce evlenen çiftlere kitap alcam inşallah. :27:

bencede çok hoş bir davranış

beyaz elbise vardı ya kuyruklu olan. onu alcam canım bu cuma siparişini vercem inşallah. erkek arkadaşım onu çok beğendi onun da içine sinsin istiyorum ondan ben de ona karar verdim. 2 haftada dikeriz demişlerdi :26:

karar verildiyse tamam canım kafan karışıktı ondan dedim elbisen gerçekten çok güzeldi aklında başka düşünceler kalmasın ve eminim ki çok güzel olcaksınn :16: istersen farklı renk yaptırabilirsin toz pembe gibii şeker gibi olursun hem :16::16:

An itibariyle açıklıyorum -500 gr. için yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa
Suziii
Mine
Zayıfla

Allah yardımcımız olsun inşallah :8::8:

kitabın ismi ne peki canım yada yazarı bende okuyayım cahil kalmimm :52:

aynisi sanirim fadimem benimkide bu Eki Görüntüle 873997

suzimmm begendim cookk hepsini cokk sekerler ama nasil alip kullanacagimi bilemedim ki:44:yardimci olabilermisin:16:

tamam canım seni de ekledim, -500 gr.veren kendine bir ödül verecek, veremeyen de haftada 3 gün 40'ar dakika spor yapacak.
tamam fadimem ben bu hafta reğleyim spor yapmadım . yarış sayesinde yaparım belki
karar verildiyse tamam canım kafan karışıktı ondan dedim elbisen gerçekten çok güzeldi aklında başka düşünceler kalmasın ve eminim ki çok güzel olcaksınn :16: istersen farklı renk yaptırabilirsin toz pembe gibii şeker gibi olursun hem :16::16:

Allah yardımcımız olsun inşallah :8::8:

kitabın ismi ne peki canım yada yazarı bende okuyayım cahil kalmimm :52:
SELAM KADER NE HABERSİN CANIM. BEN YAZARINI HATIRLIMIYORUM AMA AŞKIN EV HALİ DİYE BİR KİTAP OKUMUŞTUM TAVSİYE EDERİM CANIM.
Suziimmm çok sağoll sayende hareketli avatarla hareketlendi topik :16::16::16::52::52::52::52::52:

Çok yakışmış

suzim ne habersin kuzum ne yapıyon

Back
X