70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol kuzum gelmemis balli :43:

valla kulittanin avatarlarina bayiliyorum bi girdimmi cikamiyorum avatar aleminden :86:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-630.html
bak bakim begendigin varmi :23:

ay alemsiniz aa :9::9::9: acken sen sen degilsin snickerin reklami miydin :9::9::9:

simcik bir gazetede okumusdum ben :68: regl sancisini cikolata azaltiyormus :30: denedim sanki fayda etti :17:yada kendimi kandiriyorum bilemiycem artik :86:

aynisi sanirim fadimem benimkide bu Eki Görüntüle 873997

bence kazanan 1inci o hafta kendine güzel birsey alsin canta ayakkabi giysi sonrada resim yollasin vveya anlatsin nasil birsey aldigini :23:

gecmis olsun canim :ssz:

afferim kiz pastaya hayir :52::9::9::9:

hadi ya seninki gecmis cok sükür benimki gecmedi beni kandirdilar :30:

benimde gecmedi ama sezeryan oldum ben :30:

allah sihin acikligi versin tatlim :16::16::16:

ben :86:

ayyy yirim seni kuzucum :38::54::16:
Saol canimcim:16:

karar verildiyse tamam canım kafan karışıktı ondan dedim elbisen gerçekten çok güzeldi aklında başka düşünceler kalmasın ve eminim ki çok güzel olcaksınn :16: istersen farklı renk yaptırabilirsin toz pembe gibii şeker gibi olursun hem :16::16:

Allah yardımcımız olsun inşallah :8::8:

kitabın ismi ne peki canım yada yazarı bende okuyayım cahil kalmimm :52:

aynısını alcam ya üstüne de onun gibi karamel bi şal takcam aşkitomu da sütlü kahve gibi giydircem ay öyle bişiler düşündüm işte :26:

vehbi vakkasoğlu-Biz Evleniyoruz diye bi kitap almış bize. ben de şimdi yeni kitaplar sipariş verdim. babam Sema Maraşlı'nın bu konuda güzel kitapları olduğunu söyledi ben de 6 tane filan kitabını sipariş verdim şimdi :27:
gözüm döndü :9:

aynısını alcam ya üstüne de onun gibi karamel bi şal takcam aşkitomu da sütlü kahve gibi giydircem ay öyle bişiler düşündüm işte :26:

vehbi vakkasoğlu-Biz Evleniyoruz diye bi kitap almış bize. ben de şimdi yeni kitaplar sipariş verdim. babam Sema Maraşlı'nın bu konuda güzel kitapları olduğunu söyledi ben de 6 tane filan kitabını sipariş verdim şimdi :27:

Canim senai demircinin Ve aşk evliligin ellerinden tuttu kitabida cok guzel.esimin evlenme teklifine ordan bi paragrafla cevap vermistim cok romantik ollmustu.sema maraslinin kitaplari guzel bende okumustum

Canim senai demircinin Ve aşk evliligin ellerinden tuttu kitabida cok guzel.esimin evlenme teklifine ordan bi paragrafla cevap vermistim cok romantik ollmustu.sema maraslinin kitaplari guzel bende okumustum

ben sena demircinin o kitbını okumadım. ama başka kitaplrını okudum. onun dilide çok yalındır. Eminim çok güzeldir.

slm kızlarrr bugün adam akıllı yemek yiyemedim ne yazzıki :(
sabah azıcık biber azıcık tavada yapılmış hamurcuk tavası
ara ve öğle yok ama o saatlerde çok az bi aşure yedimm
ancak saat 16:30 gibi domates simit mercimek köftesi nescafe
akşam pek yemek yemeği düşünmüyurm kızlar

[
selam kızlar
bu gün antalya kapkaranlık. dışarda yağmur var. Beni bu hafalar hımbıl,tembel,mutzuz yapıyor. okula gitim .Sonra bir veli görüşmesi yaptım. Evime geldim. Yemeğimi yedim evimi topladım. Bu gün spor yapmam lazım ama ben yapmak istemiyorum. Hadi bana gaz verin. Zaten bu hafta çok iştahlıyım kendimi durduromuyorum.
Menüm: tereyağlı yumurta,peynir,zeytin,ekmek,tere,roka ,maydonoz,yeşil çay
Ara:mandalin
Öğle: etli nohut yemeği,salata ayran,1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:1 ayva,bir avuc yerfıstıpğı
akşam: yoğurt

yerfistigi fazlami olmus ne. aksam sadece yogurtmu yiyeceksin acikmazmisin???:50::50:

anam daha evlenme teklifine cevap verme kısmı var dimi :31:
sadece evet desek olmuyo mu :26:

suzim avatari hallettim ama hani sayfanin altina ekleniyor ya hep msjlarla cikiyor onu yapamadim vaktin olunca bi yaziversene :16::16:

Evet canim cok akici ve yalin.ben cok seviyorum senai demircinin kitaplarini.hic sikmiyo adami saatlerce oku yani:)
bence de çok güzel elimdeki kitap bitince insan güzeldir kitabı sırada bekliyor onu okuyacağım.Şimdi benim annem bir melek okuyorum. harika bir kitap her sayfasında bir daha anneme hayran kalıyorum. Kendim içinde rabbime şükür ediyoru iyiki bende bir anneyim diye.

slm kızlarrr bugün adam akıllı yemek yiyemedim ne yazzıki :(
sabah azıcık biber azıcık tavada yapılmış hamurcuk tavası
ara ve öğle yok ama o saatlerde çok az bi aşure yedimm
ancak saat 16:30 gibi domates simit mercimek köftesi nescafe
akşam pek yemek yemeği düşünmüyurm kızlar
ayiyet olsun ama bu menü olmamış sanki

[

yerfistigi fazlami olmus ne. aksam sadece yogurtmu yiyeceksin acikmazmisin???:50::50:
bencede sana katılyorum. ama ben kuruyemiş canavrıyım. kızım yedi kalanı ben götrdüm. evde bitti kurtulduk.

olur canım neden olmsın. Ben düz bir evlenme teklifi aldım. ben de sadece evet dedim. hemen tek taşımı parmağıma takdım.

koş kader koşşşşşş anca gidersin -500 E, ben de bugün akşam spor yapsam iyi olacak, az önce kaçamak yaptım:17::17::17::18::18::18:

tam bana uygun bi avatar tombik ben cumaya kadar koşsam anca zayıflarım :8:

tamam fadimem ben bu hafta reğleyim spor yapmadım . yarış sayesinde yaparım belki

SELAM KADER NE HABERSİN CANIM. BEN YAZARINI HATIRLIMIYORUM AMA AŞKIN EV HALİ DİYE BİR KİTAP OKUMUŞTUM TAVSİYE EDERİM CANIM.

Çok yakışmış

suzim ne habersin kuzum ne yapıyon

iyiyim canımcımmm sen nasılsın alim hemen o kitabı ben o azman tavsiyen için çok sağol tatlimmm:16::16:

sağol bebişimmm bende bi göz atayımm :16::16:

sana tavsiyem nisanlilik doneminin keyfini cikar her ani guzel, evlendikten sonra ayni heyecani bulamiyosun belki de o artik sana ait oldugu icindir bilmiyorum ben kendi fikrimi soylemek istedim, bide zaten biz 1sene nisanli kaldik ama ben yurt disinda olunca hic gorusemedik yani nisanlilik donemini yasayamadim içimizde ukte kaldi esimle

sana tavsiyem nisanlilik doneminin keyfini cikar her ani guzel, evlendikten sonra ayni heyecani bulamiyosun belki de o artik sana ait oldugu icindir bilmiyorum ben kendi fikrimi soylemek istedim, bide zaten biz 1sene nisanli kaldik ama ben yurt disinda olunca hic gorusemedik yani nisanlilik donemini yasayamadim içimizde ukte kaldi esimle

biz hep beraberiz zaten öyle bir sorun olmuyor çok şükür :16::16:
ama şunu farkettim bu dönemlerde insan ister istemez gergin olabiliyor.
fatihe de söyledim dikkatli olmamız gerektiğini. saçma şeylerden kırgınlık çıkabiliyor çünkü
en çok bu zamanda birbirimize destek olmamız lazım gibi hissettim kırgınlıklar olmasın diye
daha dikkatliyiz artık :16::16:

ben daha teklifimi almadım 1 ay sonra nişanım var :ssz::ssz:

biz hep beraberiz zaten öyle bir sorun olmuyor çok şükür :16::16:
ama şunu farkettim bu dönemlerde insan ister istemez gergin olabiliyor.
fatihe de söyledim dikkatli olmamız gerektiğini. saçma şeylerden kırgınlık çıkabiliyor çünkü
en çok bu zamanda birbirimize destek olmamız lazım gibi hissettim kırgınlıklar olmasın diye
daha dikkatliyiz artık :16::16:

aaa niye kii geç kalmışş bu çocukk :20: isteme olayı olmadan yapılır evlenme teklifi amaa belki kızımız kabul etmiceek :31:işin esprisi tabi ama niye böyle erkekler en yakın arkadaşımınki de etmemiz haftaya istemeye gelecek :50:

kızlaarr ben çok fena grip oldum :2:
okulda ayakta duramadım allahtan stajyerler var. akşam dönüşte de kaza yaptık annemle :( araba hurda oldu:53: ama ne üzülebildim ne korkabılddım şokhali o imiş sanırım burnumuz bıle kanamadı çok şükür ama o korku herşeyi gözümün önüne getirdi elim ayağı tutmaz oldu :50: . ehliyeti olmayan surucu son surat hatalı sollama yapıyor ve ters serıde gecıp bıze carpıyor bız de carpmanın etkısıyle dırekson kontrolunu kaybedıp dönerek ılerledık baska bır araca çarptık.Hemn polısı aradık polıs olaydan tam 1 bucuk saat sonra geldi :( ölen ya da yaralanan olmadıgından bırseye karısmıyormus aramızda anlasacakmısız ve ehlıyetı olmayan surucunun hemen polıs gelmeden bı arkadası geldı o ben kullanıyordum dıye ustlendı onun kullanmadıgını soyledıgımız halde kımın kullandıgı onemlı degıl dedı polıs... canımızı malımızı koruyoan polısten nefret edıyorum ben ihtiyacımız olan hıcbır anda hayatımız boyunca polıse guvenemedık bız.:14: ters yonde olusunu da kabul etmıyor sollama yaptıgını da .. gel de ispatla hadı .. vicdanına kaldıysak bunların yandık vallahı..

zorla bır ıkı lokma bısı yedımde ılac aldım.. eskılerı de okuyamadım bugun cok yazısma olmöusss :50:
ben biraz dinleneyim sanırım kazadan dolayı oldu belımde boynumda agrılar var.. kendınıze cok ıyı bakın...

Bencede en guzel donem nisanlilik biz 4 ay nisanli kaldik ama ayri sehirlerde old.muzdan 2. kere gorusebildik o bile cok guzeldi.evlenince heyecanimi kaciyo ne yada artik benim nasil olsa havasina giriyoruz sanirim kizim durmuyo cok konusacamda kactim ben

kızlaarr ben çok fena grip oldum :2:
okulda ayakta duramadım allahtan stajyerler var. akşam dönüşte de kaza yaptık annemle :( araba hurda oldu:53: ama ne üzülebildim ne korkabılddım şokhali o imiş sanırım burnumuz bıle kanamadı çok şükür ama o korku herşeyi gözümün önüne getirdi elim ayağı tutmaz oldu :50: . ehliyeti olmayan surucu son surat hatalı sollama yapıyor ve ters serıde gecıp bıze carpıyor bız de carpmanın etkısıyle dırekson kontrolunu kaybedıp dönerek ılerledık baska bır araca çarptık.Hemn polısı aradık polıs olaydan tam 1 bucuk saat sonra geldi :( ölen ya da yaralanan olmadıgından bırseye karısmıyormus aramızda anlasacakmısız ve ehlıyetı olmayan surucunun hemen polıs gelmeden bı arkadası geldı o ben kullanıyordum dıye ustlendı onun kullanmadıgını soyledıgımız halde kımın kullandıgı onemlı degıl dedı polıs... canımızı malımızı koruyoan polısten nefret edıyorum ben ihtiyacımız olan hıcbır anda hayatımız boyunca polıse guvenemedık bız.:14: ters yonde olusunu da kabul etmıyor sollama yaptıgını da .. gel de ispatla hadı .. vicdanına kaldıysak bunların yandık vallahı..

zorla bır ıkı lokma bısı yedımde ılac aldım.. eskılerı de okuyamadım bugun cok yazısma olmöusss :50:
ben biraz dinleneyim sanırım kazadan dolayı oldu belımde boynumda agrılar var.. kendınıze cok ıyı bakın...
Cok gecmis olsun canim.rabbim beterinden korusun.Allah bir daha gostermesin

Back
X