kızlaarr ben çok fena grip oldum :2:
okulda ayakta duramadım allahtan stajyerler var. akşam dönüşte de kaza yaptık annemle

araba hurda oldu

ama ne üzülebildim ne korkabılddım şokhali o imiş sanırım burnumuz bıle kanamadı çok şükür ama o korku herşeyi gözümün önüne getirdi elim ayağı tutmaz oldu

. ehliyeti olmayan surucu son surat hatalı sollama yapıyor ve ters serıde gecıp bıze carpıyor bız de carpmanın etkısıyle dırekson kontrolunu kaybedıp dönerek ılerledık baska bır araca çarptık.Hemn polısı aradık polıs olaydan tam 1 bucuk saat sonra geldi

ölen ya da yaralanan olmadıgından bırseye karısmıyormus aramızda anlasacakmısız ve ehlıyetı olmayan surucunun hemen polıs gelmeden bı arkadası geldı o ben kullanıyordum dıye ustlendı onun kullanmadıgını soyledıgımız halde kımın kullandıgı onemlı degıl dedı polıs... canımızı malımızı koruyoan polısten nefret edıyorum ben ihtiyacımız olan hıcbır anda hayatımız boyunca polıse guvenemedık bız.

ters yonde olusunu da kabul etmıyor sollama yaptıgını da .. gel de ispatla hadı .. vicdanına kaldıysak bunların yandık vallahı..
zorla bır ıkı lokma bısı yedımde ılac aldım.. eskılerı de okuyamadım bugun cok yazısma olmöusss

ben biraz dinleneyim sanırım kazadan dolayı oldu belımde boynumda agrılar var.. kendınıze cok ıyı bakın...