Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkma canını sen yarın tekrar bi tartıl istersn belki tartında vardır bişey :26:
cizelgenide yap kizben size bildirimimi nası yapiiiim eklememişiniz beni burdanda bağrınıyom bağrınıyom bakmıyonuz kiiiiiiiiiimilletvekilleri iki yılda emekli olursa böle olur işte diyceem ama sizi uzun zamandır tanıyoköle bir yönetici olmadığınızıda biliyok yani sözün kırpılmışı
onbeşgün evvel:79kg
başlangıç:70
hedef:60 şimdilik
haydin cümleten ALLAH'A EMANETİNİZ!
tebrikler canimBaslangic 81
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.6
Hedef 60
Kizlar bu hafta istedigim gibi veremedim gerci ben bu ayi 74 ile bitirmeyi hedefliyorum insallah da bir kac gunum var insallah 74 olurum
az su icdigindendir minem ödemdir o birde yesil cayini iciyorsun dimi ihmal etme ben bu hafta hic icmedim ama yesil cayin cok faydasi olur
yokannem hep der seker veren amcalara güvenme diye
bugün ihtibariyle ayni sayiliriz handem
tabii gel canim hosgeldin
haftaya daha güzel sonuclar aliriz insallahtamamdir tatlim
![]()
Canım sen nasıl istiyosan öyle olsun, ne diyeyim ki. Yarın listeden sonra tekrar konuşur karar veririz, isteyenler sporunu yapar, kimseyi zorlayamayız.tebrikler
fadime ablacim hedefime ulasamadim deme yine de bence cok guzel vermissin gecen haftada vermistin, cok uzun zaman sonra vermeye basladin sanki dimi
bir de bu 500 gr yarismasi icin ben birsey soylemek istiyorum ben ceza olarak spor yapamam ama cezayi su sekilde yapsak olur mu, ben her cuma ya da cumartesi kendime kacamak hakki veriyorum iki yildir, eger 500 gr olmazsa o kacamak hakkindan vazgeceyim yani isteyen spor yapsin tabi ama ben yapamam ondan dediydim
bende bildirim yapayim: ama yapmadan oncede ekleyeyim ben bu hafta 100 gr arti ciktim ama gecen sali regl oldum ve o gunden beri 64 cikiyordum ama bu sabah 400 gr eksi ciktim ama yinede gecen haftaya gore artidayim ama yarisi baslattiigimiz gunden itibaren bakarsak eksideyim bayagi karisik oldukendimi mi kandiriyorum nedir
baslangic: 76 kg
gecen hafta: 63.5
bu hafta 63.6
gelen: 100 gr
toplamda giden: 12.4 kg
hedef: 55 kg
KIZCELERRRR GOZUMUN NURU HATUNLARRRR BILDIRIMLERRRRRRRRRRRRRRRRRR BANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Tartı sağlam mıydı, kontrol etseydin bi?
bende anlamadım canım yaaa
dün tartılmıştım 67,3 yada 67,4tüm tam hatırlamıyorum ama daha fazla değildi
canım sıkıldı sabah sabah 66yı göremedim bi birde bisürü artı çıktım
eveeeeet umicik hasta oldu ablası
sen kilo verdim diyordun 70 kilomusun şimdi? kaç kiloyla başlamıştınkiii
yeseydim 69mu çıkardım acaba
çok şaşkınım ilk defa böyle bişey yaşıyorum
bende bilmiyorum ödemsede bukadar olurmu kiii
1 günde kiloda olmaz
ne ki bu?
denerim yoğurt kürünü
inşallah faydası olur
Hepsinden 1 çay kaşığı koyuyorsun canım, çörekotu yok ama benimkinde, zencefil-zerdeçal-tarçın bu kadar, midende problem olabilir mi?Canim ben gecen senin bu yogurt karisimini yedim aksam yemeginden once abowww gece boyunca midem yandi biseyi cokmu koydum acaba gerci yogurt haric hepsinden bi cay karisi koymustum ama anlamadim neden bidahada yapmadim
olmazmi yer canim hosgeldin bizim topigimizde zayiflamak isteyen motive olmus bizleride motive edicek herkese yer var![]()
Ah suzim vah suzim, ne yaptın kendine yine, bak kızacam ama, sen de evde spor yapmaya çalış canım bakalım, faydası olur.bildirimim
baslangic:77.1
bu hafta:74.1
hedef:55
patlamis misir pizza balik ekmek cevizli tatli kurabiye bunlari yerseniz benim gibi sisko kalirsiniz![]()
bu hafta 72.8 ile girdim pazartesi günüafferim bana cumaya kadar 1 kilo 300 gramm yemissim
![]()
Tebrikler canım, aslında karataya uyarsan çikolata falan aramaman gerek ama, insan yemedikçe alışıyor aslında biliyo musun?düzeltiyorum
başlangıç:81
geçen hafta:75.1
bu hafta:74,6
giden:500gr
hedef:60
şimdiii
öncelikle suzucim daha çikolata yemek yok inşallah çünkü bitti
ftemizcim çalışmıyorum evdeyim ve memleketimde yaşamıyorumdoğu görevindeyiz
balkaymakcım ekmek yok ama bol bol ceviz yumurta peynir zeytin tereyağ zeytinyağ var bunlar benim en sevdiğim şeylerben zaten hamur işini pek aramam tek zorlandığım çikolata
bir alkoliğin alkolu bırakması gibi zorlanıyorum
![]()
Aaaa niye öyle oldu ki? Neyse bakalım bozma moralini, dikkat etmeye devam et sen yine de, inşallah haftaya eksi görürsün.:26:Başlangıç : 79
Gecen hafta: 77
bu hafta : 78
gelen: 1
toplamda giden : 1
iki ileri bir geri
ilk il-ki haftada 3 kilo vermışken diğer 2 haftada o 3 kilonun 2 sini geri aldım
beceremıyorum ben bu kilo verme işini
diyet de yapamıyorum spor da![]()
hosgeldin canim aramizaaranıza katılmak istiyorum şu anki kilom 78
bu gün yürüyüşe başladım öğlen işten ara verip
troid var bende sürekli kilo almaya sebep biliyorsunuz metabolizma çok önemli
doktorum dediki bana çırpınsanda veremezsin bu kiloyu dedi geçen yıl hiç unutmam ancak
geçen yıl azmettim 7 ay yürüdüm her akşam 1 saat çok hızlı yürüyüş karnıma poşet sarıyordum eve geliyordum ki bir bardak su dökülüyor bacaklarımdan
bu şekilde 7 ayda 10 kilo gitmişti tartıda 70 i görünce bırakmıştım ancak hiç de diyeti yapmadan sadece dikkatli yiyerek böle
diyet yapmak sadece mutsuzluk arkadaşlar yürüyüş çok önemli bana bile etki etmişti
bu gün başladım bakalım 1 saat yürücem ancak iş yerinden gidince ne poşet, ne spor ayakkabısı terleme az oluyor
size tavsiyem azimli yürüyüşler
hepinize kolaylıklar dilerim tabiki banadaaaaaaa
tebrikler canim tekrar cikolatanin bitmesine sevindimdüzeltiyorum
başlangıç:81
geçen hafta:75.1
bu hafta:74,6
giden:500gr
hedef:60
şimdiii
öncelikle suzucim daha çikolata yemek yok inşallah çünkü bitti
ftemizcim çalışmıyorum evdeyim ve memleketimde yaşamıyorumdoğu görevindeyiz
balkaymakcım ekmek yok ama bol bol ceviz yumurta peynir zeytin tereyağ zeytinyağ var bunlar benim en sevdiğim şeylerben zaten hamur işini pek aramam tek zorlandığım çikolata
bir alkoliğin alkolu bırakması gibi zorlanıyorum
![]()
allah bagislasin canim yavrulariniHoşbulduk canım
Kendimi tanıtayım
Sabah 69.9 dum tartildigmda
2 bebem var
3 ve 1.5 yasında...
Emziriyorum...
Boyum 1.60
Gecen sene 82 ydim...
69 U gördüğümden beri gerisi gelemiyor malesef
bendeBaşlangıç : 79
iki ileri bir geri
ilk il-ki haftada 3 kilo vermışken diğer 2 haftada o 3 kilonun 2 sini geri aldım
fadimemCanım sen nasıl istiyosan öyle olsun, ne diyeyim ki. Yarın listeden sonra tekrar konuşur karar veririz, isteyenler sporunu yapar, kimseyi zorlayamayız.
Tartı sağlam mıydı, kontrol etseydin bi?
Hepsinden 1 çay kaşığı koyuyorsun canım, çörekotu yok ama benimkinde, zencefil-zerdeçal-tarçın bu kadar, midende problem olabilir mi?
Ah suzim vah suzim, ne yaptın kendine yine, bak kızacam ama, sen de evde spor yapmaya çalış canım bakalım, faydası olur.
Tebrikler canım, aslında karataya uyarsan çikolata falan aramaman gerek ama, insan yemedikçe alışıyor aslında biliyo musun?
Memleketten uzaktasın yani, ne kadar var görevin bitmesine?
Aaaa niye öyle oldu ki? Neyse bakalım bozma moralini, dikkat etmeye devam et sen yine de, inşallah haftaya eksi görürsün.:26:
cumlemizin kuzummmmmTebrik ederimmmm canımmmmm
Darısı başıma![]()
spor ve diyetle kilolar cayir cayir gidiyor tatlimgünaydınlar hepinizebirisine msj falan atıyormuyuz ben bugün akşama kadar yokum atıyorsak birisi benimkine gönderirimi zahmat olmazsa atmıyorsak sorun yok zaten
başlangıç 73.8
geçen hafta 70.7
bu hafta 70.5
giden 200 gr:18:
toplam giden 3.3 kg
sanırım bende kaybettim 500 gr şimdiye kadar hiç göremedim kihep 200 gr veriyorum kilolarım nasıl yerleştiyse artık bu gidişle hedefime 2 yılda ulaşırım herhalde napalım artık bir azimle daha çok verebileceğim günleri bekliyorum
hadi ben kaçtım kendinize iyi bakın hanımlar
neyse bu hafta 3 gün spor beni bekler
![]()
ayyy minderim süpesinnn darısı başıma inşallahh :124::124::124::124::124:
cezayı aldın ama eksi olmasına sevindim tatlımmdarısı başımaaa :124:
tebriklerGunaydin kizlar
Yeni kalktim hava ne kadar kötü boyle icim karardi yaaa.
Alinti yapamadim hemen bildirim yapip kacicam optum kizlar
Baslangic:77.1
Gecen hafta:70.2
Bu hafta:69.4
Giden:800 gr
Toplamda giden:7.7 kg
Hedef:simdilik 60
Bugun benim en sevincli gunum.sonunda 6 li rakamlari gordumyuppiiiii
Fadime abla rica etsem benim bildirimimi gonderirmisin?sanirim 100 Msj hakkim dolmadi daha.tsk ederim.gorusuruz kizlar
coh yahsiiii bir monuuuuMenumu unutmusum yazayim da gideyim.
Sabah:20 gr sucuk,12 gr kasar,2 dilim light ekmekle yagsiz tost
Salatalik,maydanoz
4 yesil zeytin
2 br sekersiz cay
Ara:1 br süt,1 elma
Ogle:1 cup pirasa yemegi(bol limonlu ohhhhh)
1 puaca
1 kurabiye
Ara:yarim muz,1 kivi
Aksam:1 cup nohut yemegi
Yagsiz salata
1/2 cup yogurt
2 lt su,1 kupa nescafe
niye boyle oldu minecimmm:26::26::26: reglin falan mi gelicek acabakızlar günaydın
sabah tartıldım ben feci artı çıktım niye böyle oldu
kaç gündür ana yemekleri az yiyorum fazla su içemedim ama yinede böyle olması canımı sıktı
hasta olunca ödemmi yaptı acaba
üüüüüüf
beceremiyorum ben bu işi yaaaaa
ileriye doğru gideceğime geriliyorum
başlangıç: 68,2
geçen hafta:67
bu hafta: 68,3
gelen 1,300
toplamda gelen :100 gr
hedef medef yokk![]()
o nasil bi hesap olmus yaaaatebrikler
fadime ablacim hedefime ulasamadim deme yine de bence cok guzel vermissin gecen haftada vermistin, cok uzun zaman sonra vermeye basladin sanki dimi
bir de bu 500 gr yarismasi icin ben birsey soylemek istiyorum ben ceza olarak spor yapamam ama cezayi su sekilde yapsak olur mu, ben her cuma ya da cumartesi kendime kacamak hakki veriyorum iki yildir, eger 500 gr olmazsa o kacamak hakkindan vazgeceyim yani isteyen spor yapsin tabi ama ben yapamam ondan dediydim
bende bildirim yapayim: ama yapmadan oncede ekleyeyim ben bu hafta 100 gr arti ciktim ama gecen sali regl oldum ve o gunden beri 64 cikiyordum ama bu sabah 400 gr eksi ciktim ama yinede gecen haftaya gore artidayim ama yarisi baslattiigimiz gunden itibaren bakarsak eksideyim bayagi karisik oldukendimi mi kandiriyorum nedir
baslangic: 76 kg
gecen hafta: 63.5
bu hafta 63.6
gelen: 100 gr
toplamda giden: 12.4 kg
hedef: 55 kg
KIZCELERRRR GOZUMUN NURU HATUNLARRRR BILDIRIMLERRRRRRRRRRRRRRRRRR BANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
bence zumbaaaakuzum simdilik hepimiz sonuncuyuzcunku 500 gr hedefine daha ulasan yok, haftaya beraber yapicaz insallah, sen sporada gidiyorsun dimi, bende baslicam ama zumba ya mi gitsem pilates e mi yoksa aerobik e mi karar veremedim
![]()
Başlangıç : 79
iki ileri bir geri
tükkanımız açılmış bulunmakdadır
itişip kakışmadan girn kızlaaar
tek tek yavaaş
fadimeee çek o göbeenii bak oraya bi kişi sığar
kadeerr bak o baldırından sarkan yağı kaldır biri üstüne oturcak
suziii su ikizlerini omuzunun arkasına at
mineee kızz göbeğini çek orayada biri otursun
betüüüş sen şöyle yan otur bakayımsenin toto 3 kişilik yer kaplıyo
ben şöyle göbeğimi kucağıma alayım sarkınca yer kaplıyo abooo ağırda dileeek tut ucundan
hıhh herkes tamaaamm
kıpraşmayın zor sığdık![]()
Betüsüüm
Bütün ictenligimle yazicam belki bir katkisi olur sana ..
Nereden baslasam nasil anlatsam bilemiyorum
ama gercekden birseyler söylemek isterim.
Cünkü keske benimlede zamaninda konusan biri olsydi derim ben hep
Aslinda cok zor ve kötü günler yasadik biz betüsüm.
Defalarca ayriligin esiginden döndük :26:
ama hep yari yoldan döndük.
O raddeye geldikmi kopamiyorduk cok enteresan..
Aslinda birbirimizi cok seviyorduk ondan..
Cok mutsuzdum esimde hep eksikler vardi
zaten gurbetdeydim ......
isin icinden cikamiyordum hep kavga tartisma ...
Aklimda hep ayrilik vardi bir gün biticekdi ama ne zaman
Esim dünyalar iyisi , herkese yardim eden , evine düsgün ,cocuguna düsgün , hicbir seyimiz eksik degil...
ama beni anlamiyo, beni sevmiyo , ......
Tabi bunlar benim düsüncelerim benim hislerim :
Yine böyle bir sitede ziyaretci olarak soru sormustum.
Tam soruyu hatirlamiyorum ama iste sorunlarla ilgili
Allah binlerce defa razi olsun ordan biri bana bir yazardan bahsetti.
Sema marasli bana link felan verdi.
Sonra izinde onun iki tane kitabini aldim,
esimin esi yok ve muhabbet olsun .
Kitaplari okudugumda ne kadarda hatalarim var dedim kendi kendime ..
Aslinda cogu hatamin farkindaydim zaten .
Hic alttan almayi bilmiyordum , susmayi bilmiyordum ,sabir etmeyi ,cilve yapmayi , takdir etmeyi....
Aslinda nede cok seviyorduk birbirimizi !
Ama o o baslasaydi biseylere niye ben basliyordum niye hep ben ?.....
Sonra betüsüm sonra babammm......
Yillarca mücadele etmisler annemle coluk, cocuk ,gecim skintisi............
Kanser hastasiydi artik babam vee Babacim artik ölüm dösegindeydi gidiyordu ...
O gün annemin babama söylediklerini babamin ona bakisini hic unutmuyorum unutamamda((
-yillarca coluk dedik cocuk dedik gecim skintisi derken birbirimizi yedik durduk ..
hic gün yüzü görmedik simdi nereye gidiyorsun ?? ya gitme yada benide götür gittigin yere !!!
Ve babamin ona bakisi(((
Belki hic birbirlerine sevgilerini söylemediler göstermediler belki hic el ele gezmediler......(
Babacim gittii...............
Hayatimin en büyük acisiydi Rabbim beterinden korusun ...
Sonra anladimki hayat kisa ..
Sorun cikarmak istersen sorun cook ama mutlu olmak istersen mutluluk senin elinde !
Hani benim su kitap varya orda yazanlar geldi yine aklima .
Sonra söyle bir düsündümde neyi bekliyordum?
Birgün esime birsey olursa !
Peki bu adama gercekden kötü bir insanmi ?
Bu evlilik icin gercekden elimden geleni yaptimmi ?
Neden ben baslamiyorum biryerden ?
Neden onu bekliyorum ?
...............
Sonra basladim betüsüm bir yerden .
Ben cok degistim...
Peki o oda cok degisti biliyomusun
Aslinda belki o hep öyleydi ama ben onun kiymetini bilemeyip onun icindeki güzel insani degil canavari hortlatmistim![]()
Simdi yillardir huzurluyuz betüsüm Rabbime binlerce sükürler olsun massallah
Elbette tartismalarimiz oluyor olucakda bazen burayada yazarim hatta kizdim fln diye
ama ben snirimi biliyorum o da
artik onunla konusmasini biliyorum.
Sen bilirsin demesini biliyorum .Ama yine benim dedigim oluyor![]()
Gercekden öyle cünkü sen bilirsinle balanilan cümleler erkegin gururunu oksadigi icin sonucu ile ilgilenmiyolar..
Yok efendim kadin hakki, benimde söz hakkim , benmi alttan almak zorundayim..........
Bunlarin hepsi bos seyler betüsüm ..
Akilli olmali bir kadin , alttan almayi bilmeli ..
Eger Sema maraslinin kitabini okursan daha iyi anlarsin canim ne demek istedigimi![]()
Haa cogu kadin hoslanmaz onun kitaplarindan belki .
Cünkü iste bahsettigim kadin hakki , söz hakki .....
heppsi bosss !!
Tabi her erkekde ise yarami bilmiyorum ama ben sabirla yaptim bazi seyleri ve kazandim
Sen cok daha sanslisin yeni basliyorsun![]()
Iste basda dedim ya sana keske benimle bir konussaydi diye iste bundan bahsediyorum..
Yada böyle kitaplar iste ..
Rabbim herkese huzur ve mutluluk versin insallahhhh
Sanada canimmm