Bozma moralini ya
Tatli krizlerin.icin tarcin.kullandin.mi
Tarcinli sut
Tarcinli elma vs
Iyi geliyo dene istersen
Oğluşu ayakta sallarken fırsat buluyorum yazmaya canım😂şimdi bu haftanın listesine baktım çok iyi gidiyorsun canım ya vazgeçme olur öyle arada ama hep öyle devam etmesine izin verme sakın bak 66 lardasın ben hayallerini kuruyorum o rakamların olabilecekmiyim tekrar diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Boğazin açıldıysa bence diyetisyen icin tam zamanı! 11 kilodan bahsediyosun iniş çıkışlar olabilir cok iyi kilo vermissin. Moralini yuksek tut bize de ornek ol e mı?
tesekkur ederim kizlar ,evet bi gazla 78den 70e kadar indim ondan sonrasi hep yavas yavas gidim gidim indi simdi icimden rejim falan gelmiyor buraya hic ugramaz oldum kendimi soyle bi sallamak istiyorum, spor yapmam lazim bacaklarim da ve kollarimda sarkma oldu bilmem o yuzdenmi kendimi hic begenmiyorum:44::44::44::44:
gecmis olsun canim kizina, sende sikma canini iyilesir ins yakinda. esinide kafana takma erkekler boyle illa bi suclu bulucaklarİyi günler kızlar
Ooof dünden beri nerdeyse hiçbir şey yemiyorum uykusuzluk ve kızımın hastalanması moralimi bozdu yemek yiyesim gelmiyor. Bi de eşim sağolsun üstüne tuz biber ekiyor çocukların hastalığını benden biliyo yaasinir olurdum böylelerine başımda bitti
düşse niye bakmadın hasta olsa çok geziyon da hasta oluyolar vs liste uzar gider.