- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
Afiyet olsun sana . bu listeyle erirsin sen.Menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Oglen
2 bardak ayran
Aksam
1 kase yarmali yogurt corbasi
3 kasik zeytinyagli yesil fasulye
18.00 olmadan yeme faslini bitirdim ben :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun sana . bu listeyle erirsin sen.Menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Oglen
2 bardak ayran
Aksam
1 kase yarmali yogurt corbasi
3 kasik zeytinyagli yesil fasulye
18.00 olmadan yeme faslini bitirdim ben :)
Afiyet olsun seninki de baya iddiali :)Merhaba kızlar.
Bugün yediklerim
8.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
2 kavonoz kapağı kadar krep
Çay
11.00
Yeşilçay
14.00
F
4 kaşık ton balıklı salata marul.domates salatalık ve yeşil soğanlı.
3 kaşık yoğurt
16.00
2 incir
1 ceviz
19.00
1 kase çorba
1 büyük kase salata
3 kaşık yoğurt
1elma.
Su 2lt olacak
Spor 1 saat yürüyüş.
Belki biraz karışık gelmiş olabilir sen 2.5 ogün yapiyorsun ya. Ben de karatay ile 2. Öğün yapiyordum. O zaman böyle menüler çok karmaşık geliyordu. Cokta geliyorduAfiyet olsun seninki de baya iddiali :)
Yok canim pek karisik gelmedi bu bunye ne diyetler gordu :) buna da aliskinimBelki biraz karışık gelmiş olabilir sen 2.5 ogün yapiyorsun ya. Ben de karatay ile 2. Öğün yapiyordum. O zaman böyle menüler çok karmaşık geliyordu. Cokta geliyordu
Mekik cektim bi de bel hareketi yaptim evde oglumla kosturdum :) benden bu kadarharikıasınız bayanlarsporda yaptınız inşallah ?
harika :) sizmiydiniz kpss ye hazırlanan ?Mekik cektim bi de bel hareketi yaptim evde oglumla kosturdum :) benden bu kadar
Evet canim benimharika :) sizmiydiniz kpss ye hazırlanan ?
hangi alandan hazırlanıyosun abla ?Evet canim benim
Duz memurluktan gircem ben kendi alanim alim cok az o yuzden hic zorlamayacagim bile :) sen hangi alandan hazirlaniyorsunhangi alandan hazırlanıyosun abla ?
ziraat mühendisiyim abla ilk defa giricem sınava rabbim emeklerimizin karşılığını versinDuz memurluktan gircem ben kendi alanim alim cok az o yuzden hic zorlamayacagim bile :) sen hangi alandan hazirlaniyorsun
Duz memurluktan gircem ben kendi alanim alim cok az o yuzden hic zorlamayacagim bile :) sen hangi alandan hazirlaniyorsun
Allah hayırlı kapılar açsın kızlar size. İnşallah istedikleirnize kavusursunuz.ziraat mühendisiyim abla ilk defa giricem sınava rabbim emeklerimizin karşılığını versin![]()
ziraat mühendisiyim abla ilk defa giricem sınava rabbim emeklerimizin karşılığını versin![]()
Amin insallahAllah hayırlı kapılar açsın kızlar size. İnşallah istedikleirnize kavusursunuz.
Super menu canim tebriklerBugün yediklerim
Sabah
7.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
Az peynir
Çay
10.00
1 sade kahve
14.30
4 köfte
Büyük kase salata