70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya sporsuz kas kütlesi artmıyo ya ben sevmiyorum.hem yağ verip hem kas artınca vücut daha şekilli duruyo :KK33:

bakalım inşallah kalmaz.
Doğru söylüyorsun da birtane 7 aylık bebiş,bir tane de 8 yaşında çocukla fırsat bulunca evi toparlayıp yemek yapıyorum.Arada pusete koyup yürüyüş yapabilirsem ne mutlu bana

çocukla zor olur haklısın.ev işi spor yerine geçer zaten
Yok gerçekten spor bambaşka kolaylaştırıyor isi.Ben ilk çocuktan sonra zayiflarken ya 45 dk.hizli tempo yürüyordum yada evde aerobik yapıyordum . Sezeryan olmama rağmen karnım dümdüz olmuştu.Napalim şimdilerde böyleyim.Bel ki akşamları yürüyüşu rutin haline getirebilirim:KK51:

Yok gerçekten spor bambaşka kolaylaştırıyor isi.Ben ilk çocuktan sonra zayiflarken ya 45 dk.hizli tempo yürüyordum yada evde aerobik yapıyordum . Sezeryan olmama rağmen karnım dümdüz olmuştu.Napalim şimdilerde böyleyim.Bel ki akşamları yürüyüşu rutin haline getirebilirim:KK51:
evet hava ısınıyo akşam yürümek keyifli olur

Arkadaşlar bir şey soracağım. Ara öğün için 1 elma 1 armut filan yiyorum. Fakat evde bugün meyve yoktu 1 havuç yedim:KK48::KK48:Diyeti bozan bir etkisi yoktur değil mi ? Sonuçta elma armutta şekerli:-):-)

Merhaba bende 72 kılodayım ama kilodan çok göbek problemim var hamile gibi görünüyorum
Ben de ama ben 7 ay önce doğum yaptım.Hamile kiyafetlerimden giyindigim oluyor :olamaz: Hadi bize katıl.Butunden zayifladiginda eminim gobus de küçülür .Sonra da bölgesel hareketlerle gobusu duzlestirirsin:super:

Benim kızım 2 buçuk yaşında 5 aylık hamile gibiyim giydiğim hiçbir şey güzel durmuyor hem zayıflamaya hem göbek eritmeye ihtiyacım var boğazımı tutmam lazım

Benim kızım 2 buçuk yaşında 5 aylık hamile gibiyim giydiğim hiçbir şey güzel durmuyor hem zayıflamaya hem göbek eritmeye ihtiyacım var boğazımı tutmam lazım
Zayifladiginda göbekden de gidecektir.Firsatiniz varsa spor yapın.Gobegi ekstra küçültür.Ama tek sorunumuz göbek de değil.Altmisli kilolara düşünce kuculdugunu göreceksin ,ellili kilolarda karnın duzlesecek

Arkadaşlar yürüyüşümü yapıyorum gün içinde diyetime uyuyorum ama gece bişekilde diyetime uymayan şeyler yiyorum. Ve hep bir suçluluk duygusu. Nasıl olcak böyle bilmiyorum. Dün gece fırında patates yapmıştım çocuklara ondan yedim:110::KK1::KK1: Motivasyonumda bişeyler eksik:KK61::KK61:

Back
X