- 7 Şubat 2015
- 53
- 55
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftada 3 kilo bence çok iyiBaşta anneler gününüz kutlu olsun. Tartıldıııım kızlar sabahta anca yazabildimmm
Başlangc :01.05.18-78 kg
Bugun:13.05.18-75 kg
Şu iki gündür ipin ucunu kaçırdım biraz yarın tekrar düzene koyacagım kendimi. Nasıl sizce kilo verme hızı?
Hoşgeldin canım,hayatta tek önemli olan şey bizim ve sevdiklerinizin sağlığının yerinde olması.Eminim yine kilo vereceksinMerhabalar hanımlar. daha once burada dukan diyeti ile 3 ayda 19 kilo vermiştim ve bu kilomu 2 yıl boyunca muhafaza etmştim. lakin sonrasında yüz felci geçirip steroid kullanmak zorunda kalınca kilolarımın bir kısmını geri aldım. tabi sonrasında da demoralize olunca yedim durdum. veeee işte yine buradayım sizlerin destek ve motivasyonuna ihtiyacım var. daha önce bunun cooooook etkili olduğunu biliyorum . beni de aranıza kabul ederseniz buradan tekrar başlamak istiyorum.
08/05/2018 başlangıç kilom 79
13/05/2018 güncel kilom 76,8
bu arada 40 yaşındayım ve 2 tane evladım var :)
Ben başa döndüm arkadaşlarhafta sonu öyle yedim ki artık tekrar 70 kiloyum.
![]()
Bu akşam ben dogum gününe katılacagim.Ama tok gideceğim ve kendime hiç tabak hazırlamayacagim.Bir kere girdik bu yola geri dönmeyeceğiz.Bu hafta cumartesi günü benim kendimle gurur duyduğum gün olacakBende ya resmen suçluluk psikolojisi içerisindeyim. Cumartesi günü arkadaşımın doğum günü, pazar günü anneler günü derken ipin ucu kaçtı. Ama bugün yeniden dahada azimlenelim miiii? Yoksa ben kendimi biliyorum bir kere yedim zaten amaaan diyip devam edeceğim. Bana engel olun ablalarım,arkadaşlarım![]()
Dur dur sakin ol, ödem de olabilirBen başa döndüm arkadaşlarhafta sonu öyle yedim ki artık tekrar 70 kiloyum.
![]()
Yok canım yemesem öyle derdim.Hafta sonu iskenderinden (benim neyime İskender) tatlısına,anneler günü kahvaltısına vur patlasin koy tabağa anamnez yesin şeklinde geçtiDur dur sakin ol, ödem de olabilir![]()
Olabilir bozmuş olabilirsin diyeti bu moralini bozmasın, bugün tekrar başla hiç birşey olmamış gibi. Dün ben de kaçırdım biraz. Hatta şöyle diyeyim su böreği yedimBende ya resmen suçluluk psikolojisi içerisindeyim. Cumartesi günü arkadaşımın doğum günü, pazar günü anneler günü derken ipin ucu kaçtı. Ama bugün yeniden dahada azimlenelim miiii? Yoksa ben kendimi biliyorum bir kere yedim zaten amaaan diyip devam edeceğim. Bana engel olun ablalarım,arkadaşlarım![]()
Yok canım yemesem öyle derdim.Hafta sonu iskenderinden (benim neyime İskender) tatlısına,anneler günü kahvaltısına vur patlasin koy tabağa anamnez yesin şeklinde geçti
Canım çatlaklar genelde kalıcı oluyor diye biliyorum ama takipteyimAynen bende bugun ofisten eve yürüyerek gideceğim bu da yaklaşık 7 km yapıyor. Bir de siz büyüklerime birşey danışmak istiyorum. Ben zamanında 100 kiloydum kilo verince bel kenarlarımda çatlak oldu hep. Çok kötü duruyor. Bunun bir çaresi var mıdır?
Zayiflayacagim bu adamı da bosayacagim de!!! Ama icindenKızlar ben şuan 72.6 kilodayım bugün sabah aç karnına tartıldım... Ben su+limon maydanoz tarcın karışımlı su içiyorum ve bu karışım beni tok tutuyor... Tabi yediklerime artık daha dikkat ediyorum... Aslına bakarsanız gündüz değil ama akşamları canım çol fazla yemek istiyor ama kocacımın yüzüne bakıp söyledikleri aklıma gelince vazgeçiyorum galiba en büyük motivasyonum zayıfladıktan sonra kocamın yüzünün alacağı şekil...
Ben de limonlu su içiyordum. Şimdi tarçın da koyacağımKızlar ben şuan 72.6 kilodayım bugün sabah aç karnına tartıldım... Ben su+limon maydanoz tarcın karışımlı su içiyorum ve bu karışım beni tok tutuyor... Tabi yediklerime artık daha dikkat ediyorum... Aslına bakarsanız gündüz değil ama akşamları canım çol fazla yemek istiyor ama kocacımın yüzüne bakıp söyledikleri aklıma gelince vazgeçiyorum galiba en büyük motivasyonum zayıfladıktan sonra kocamın yüzünün alacağı şekil...
canım akşam veya için kazindiginda kaynar suya çubuk tarçın dan bir parça at iç,resmen açlığın geciyorBen de limonlu su içiyordum. Şimdi tarçın da koyacağımçok teşekkür ederim
![]()
Teşekkürler Anamnezcanım akşam veya için kazindiginda kaynar suya çubuk tarçın dan bir parça at iç,resmen açlığın geciyor
Canım rica ederim.Tabi bir su böreği tadında değilTeşekkürler AnamnezBöyle küçük ipuçlarına ihtiyacım var gerçekten
![]()