- 20 Aralık 2017
- 9.888
- 32.232
- 548
Tamam canım.Biliyorsun zayiflamak önemli ama herşeyin başı sağlık.Cok kısa zamanda istediğin kiloya ulasicaksin o zaman.Farki herkes farkediyordur,mutlu oldun mu?Sağlıksız beslenmiyorum şekersiz çay ekmek yok sahurda 1 saat dans iftardan sonra dans hamur işleri sıfır...

Ben 67 olunca kacicam ama alt gruba
Ben 67 olunca kacicam ama alt gruba

yatılı misafirlerim vardı bugün gittiler. 2 gündür yemek düzenim ne yediğim belli değildi. Resmen şişmiş gibi hissediyorum kendimi.
yatılı misafirlerim vardı bugün gittiler. 2 gündür yemek düzenim ne yediğim belli değildi. Resmen şişmiş gibi hissediyorum kendimi.  

Bu hafta daha da dikkat edeceğim
 Bu hafta daha da dikkat edeceğim

çok pişmanım
çok pişmanım Bu akşam yürüyüş yapacağım kesin. Misafirim varken yürüyüş de yapamadım. Bugün rutinime dönüyorum. Gerçi bugün tekrar yatılı misafirim geldi. Kayınvalidem. Ve sınav haftam bu hafta. Ev hanımı olarak 2. Üniversite okuyorum uzaktan. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum. Bu gidişle bu dönemdeki dersleri  de zor veririm. Allahım bu hafta hepimize yardım et Amin
Bu akşam yürüyüş yapacağım kesin. Misafirim varken yürüyüş de yapamadım. Bugün rutinime dönüyorum. Gerçi bugün tekrar yatılı misafirim geldi. Kayınvalidem. Ve sınav haftam bu hafta. Ev hanımı olarak 2. Üniversite okuyorum uzaktan. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum. Bu gidişle bu dönemdeki dersleri  de zor veririm. Allahım bu hafta hepimize yardım et Amin

Oluyor öyle arada kaçamaklar hepimizin. Bence önemli olan kaçamak yptktan sonra amaan nasılsa bozdum diyerek diyeti bırakmamak. Ben önceden hep öyle yapıyordum
 Oluyor öyle arada kaçamaklar hepimizin. Bence önemli olan kaçamak yptktan sonra amaan nasılsa bozdum diyerek diyeti bırakmamak. Ben önceden hep öyle yapıyordum