slm kızlar!!bende aranıza katılıyorum.daha önceleride denemem olmuştu ama bu sefer çok kararlıyım sizin de desteğinizle tabi.
70kiloyum ve boyum 1.60.baya bi dobişim anlayacağınız.diyet ve egzersizi bir arada götürmeye çalışacam.
*sabahları peynir söğüş yumurta klasik menü
*yarım saatlik yürüyüş ve mekik,
*ara öğünde 1 meyve
*hafif öğle yemeği,
*ara öğünde 1 meyve
* akşamlarıda sadece salata veya çorba
*akşam 10dk.koşu ve genel bir egzersiz.
1hafta yapıp aldığım yolu sizle paylaşıcam.Allah hepimize kolaylık versin.
bir bayana fazla kilo hiç yakışmıyor kim ne derse desin KURTULALIM ŞUNLARDAN YAZ GELİO
aramıza hoşgeldin arkadaşım... bende daha önce denemeye kalktım ama tek başına olmuyor.. burası motive için birebir... motivemi kaybetmemek için K.K'dan başka hiçbir yere girmiyorum... facebook'u açmadan bakmadan duramazdım ama beni hedefe götürecek olan tek adre K.K :enbuyukkk: artık maillerime bile bakmıyorum... buradan ayrılamaz oldum..
sana tek söyleyeceğim vaktin varsa yarım saat yürüyüş yap çünkü yarım saatten sonra yakmaya başlıyormuş bünye... yarım saat sadece gün içinde yenenleri yakıyormuş ve diğer yarım sattide devam edersen yağlardan yakmaya başlıyormuş buda kilo vermeni sağlar.... birde koşmaktansa yürüyün diyorlar... çok yavaş olmayan bir tempoda yürüyün.. önemli olan ne kadar zamanda değil ne kadar uzak mesafeye yürüdüğünüz... kilo artışı için haftan haftaya 15-20 dakika daha fazla yürüyün diyordu bünye alışıyormuş.... :1hug::1hug: