• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh masallh hem calısıcan hem spora gıdecen ben dayanam valla kutluyorum calısıpta spora gıdenlerı işte siz gercek basaracaksınız hemde cabucak oda kıskansın bosver kaydirigubbakcemile3

saoll canımmm bir ara bir hafta kadar sabah 6 da evden çıkıyodum 1 saat boyunca bizim orada aletler var onlarda çalışıyordum hopluyorum zıplıyorum filan sonra eve gel duş al hemen giyin doğru işeee ama şimdi sabah 7 de evden çıkmam gerektiği için gidemiyorum saat 5 te de hava karanlık oluyor tırsıyorum biraz sırnaşık şey

Kilo vermem yavaş oluyor çünkü kabızlık problemim var çok su içiyorum hemde sıkılmadan kendimi zorlamıyorum zaten çok su içen biriyimdir. ( günde 6 litre içerim yani düşün ) delikafadulden delikafadulden ama yinede böyle bir problemim var ve beni yavaşlatıyor senağlama senağlama

saoll canımmm bir ara bir hafta kadar sabah 6 da evden çıkıyodum 1 saat boyunca bizim orada aletler var onlarda çalışıyordum hopluyorum zıplıyorum filan sonra eve gel duş al hemen giyin doğru işeee ama şimdi sabah 7 de evden çıkmam gerektiği için gidemiyorum saat 5 te de hava karanlık oluyor tırsıyorum biraz sırnaşık şey

Kilo vermem yavaş oluyor çünkü kabızlık problemim var çok su içiyorum hemde sıkılmadan kendimi zorlamıyorum zaten çok su içen biriyimdir. ( günde 6 litre içerim yani düşün ) delikafadulden delikafadulden ama yinede böyle bir problemim var ve beni yavaşlatıyor senağlama senağlama

canım suyunu azar azar iç ben öle yapıyorum yanı masamda sısem hep duruyor aklıma geldıkce bı yudum alyorum ama sadece dıyetteyken suyu cok içiyorum normalde bende pek içmem işte cabucak verelım dıye içiyorum ama cayı acıkm olarak cok içerdım sımdı gunde 3 kere içiyorum artık metabolızma hızlandıran cayımı içiyorum

valla senin için çok seviniyorum canım ,darısı başımızakaydirigubbakcemile2

kırazım senı sımdıden tebrık ederım bak arkadasımızı örnek al ne emın bır sekılde konusuyor sende sımdıden yemeye yer arıyorsun demı aksam yer acıyorsun yok buhafta guzel kılo vermenı beklıyorum yok bunlarda sana gelır:mymeka: :oklava:

arkadaşlar 79 kilodayım ve depresyondayım kilo veremiyorum sabahları kalktıgımda 50 mekik çekiyorum birazda farklı hareketler sonra kahvaltı yapıyorum tekrar ebru şallı ile plates yapıyorum ayrıca elma limon,karabiber,karanfil ve tarcın karışımı yaptım her ögünden sonra içiyorum ama tık yok napacagım 1 ay sonra dügün var.imdaaaaat.

bu arada ara öğün 2 tane elma yedim sıcak suyumuda içiyorum,çok feci şiştim ama

bursefam tatlım sen nasıl oldun,görüşemedik bugün,pek masamda olamıyorum ,bi burdayım bi karşı ofiste

sağol canım bende sabah ilaç içtim iyiyim şimdi.. gözüm açıldı biraz... sen iyi olda görüşürüz canım... bugün olmassa yarın görüşürüz... çok iyi gidiyorsun devam canım...

su içmek bağırsaklarını iyi çalıştırmıyorsa sende ek birşeyler kullan... bendede dönem dönem oluyor... normalde günde 3-4 bardak anca içerken şimdi 15-20 bardak oluyor ama bendede aynı sorun oluyor.. bende aralarda kuru kayısı, kuru erik yiyorum... yeşil çaya başladım bu hafta oda iyi geldi sanırım... hemde kilo vermeye yardımcı... dene istersen canım...

magrenta buldum o kalbın ne oldugunu 500 mesaj yazanlarınkı 2 tane ve katlarını yapınca bıtanedaha gelecek hııı cözdüm bakında bak ya kızlar ben bugun sadece 300 kalorı yaktım ve spor zor gelıyor gözüme acaba bugun temızlık yaptım spordan ferakat etsem olurmu bıde az önce yazı yazarken fecı bır basım döndü dedım gıdıyorum

arkadaşlar 79 kilodayım ve depresyondayım kilo veremiyorum sabahları kalktıgımda 50 mekik çekiyorum birazda farklı hareketler sonra kahvaltı yapıyorum tekrar ebru şallı ile plates yapıyorum ayrıca elma limon,karabiber,karanfil ve tarcın karışımı yaptım her ögünden sonra içiyorum ama tık yok napacagım 1 ay sonra dügün var.imdaaaaat.

hosgeldın tatlım boyun kac ve yemegını kıstınmı kılo vermek için

ay canım o zaman biraz daha dikkat eten daha çok yürüyüş yapman gerekiyor... ebru şallının platesini bende baktım ama bazı hareketler çok zor... ve beni terletmiyor... nivea bady cdsi var onu dene istersen daha güzel bence... ısınma hareketleriyle başlıyorlar... baya hareketli terletiyor.. spordan önce sıkılaştırıcı krem sürüp streçle kendini baya terletiyor valla... en sonundada kasları rahatlatan hareketler yapılııyor.. yatmadan yapıyorum hemen duşa girip uyuyorum... sabah kalktığımda hiçbiryerim ağrımıyor vall ... ilk günler biraz kasları ağrıtıyor ama ben seviyorum... dene istersen... metabolizma çayı ve yeşil çaylada destekle biraz... telaşelerinde vardır koşturmacadan Allahın izniyle verirsin inşallah... :1hug::1hug::1hug:

kırazım senı sımdıden tebrık ederım bak arkadasımızı örnek al ne emın bır sekılde konusuyor sende sımdıden yemeye yer arıyorsun demı aksam yer acıyorsun yok buhafta guzel kılo vermenı beklıyorum yok bunlarda sana gelır:mymeka: :oklava:

tmm canım anlaştık:P:lepi:

Ben atakentte oturuyorum senağlama tühh vallahi biran sevinmiştim arkadaş buldum spora diye mirmirmirmir

Ben söyledim de spor salonuna gidicem diye kocam olmas dedi sırnaşık şey kıskandı sanırsam ne yapıcaksın orda her gün gidemezsin ki çalışıyorsun , ter kokusu , adamlar bakarlar vs vs vb delikafadulden delikafadulden
hımmm yakınmışız canım ben bornovada çalışıyorum 2006da spor salonuna gittim 6 ay karşıyakada ordan eve of of fo çok yorucuydu eğer dışarda spor yapabilirsen yani salona gidiceksen ben bi süre gitmiştim b fit diye bir yer var hem kısa zaman hemde uygun fiyatı aletler var zamanla işe yarıyor galiba ben 3 gün gidebilmiştim devamda edemedim bostanlıda şubesi var :) sen nerde çalışıosun canım?
ohh masallh hem calısıcan hem spora gıdecen ben dayanam valla kutluyorum calısıpta spora gıdenlerı işte siz gercek basaracaksınız hemde cabucak oda kıskansın bosver kaydirigubbakcemile3
ben 6 ay gittim yaz zamanı tabi inanırmısın daha dinç ve daha iyi hissediyordum kendimi

maşallahın varmış canım :)))
valla benimde aynen senin gibi kabızlık probelmi var düzenli değil yane :(((( bu yüzden veremiyoz biz :(

hımmm yakınmışız canım ben bornovada çalışıyorum 2006da spor salonuna gittim 6 ay karşıyakada ordan eve of of fo çok yorucuydu eğer dışarda spor yapabilirsen yani salona gidiceksen ben bi süre gitmiştim b fit diye bir yer var hem kısa zaman hemde uygun fiyatı aletler var zamanla işe yarıyor galiba ben 3 gün gidebilmiştim devamda edemedim bostanlıda şubesi var :) sen nerde çalışıosun canım?

ben 6 ay gittim yaz zamanı tabi inanırmısın daha dinç ve daha iyi hissediyordum kendimi

valla benimde aynen senin gibi kabızlık probelmi var düzenli değil yane :(((( bu yüzden veremiyoz biz :(

kabızlık problemi bende de var ya :1shok:

merhaba herkeslere yeni girebildim sabah pansumana falan gittim...
ayparcam oglusun için üzüldüm canım ya daha küçükcük bunun için ama tabi bi de işe iyi yönünden bakmak var belki şimdi daha kolay olacak çünkü gelişimini tamamlamamış çabucacık iyileşebilen bünyeleri var çocukların Allah'ın izniyle herşey iyi olacktır

su içmek bağırsaklarını iyi çalıştırmıyorsa sende ek birşeyler kullan... bendede dönem dönem oluyor... normalde günde 3-4 bardak anca içerken şimdi 15-20 bardak oluyor ama bendede aynı sorun oluyor.. bende aralarda kuru kayısı, kuru erik yiyorum... yeşil çaya başladım bu hafta oda iyi geldi sanırım... hemde kilo vermeye yardımcı... dene istersen canım...

yeşil çay içiyorum birde kuru kayısı, kuru incir yiyorum saol tavsiyen için canımmm

canım benim ben çiğli organizede çalışıyorum :) spor salonu işi yattı artık evde kendimce birşeyler yapmaya çalışıcam ip atlamak istiyorum ama ip bulmam lazım her yere baktım hep çocuk ipleri var :))))

kızlar selam
şimdilik bugün iyi elmamıda yedim az önce
yeşilçayım ve
kuşburnu çayım yanyana bana bakıyolar beraber içcem onlarıki papatyaya çayıda var daha
sonra 6 30 da kabağımı yiyip yoğurtla avrupa yakasını yatağın içinde izlicemki uyuyabileyim erken diye
yoksa acıkırım
bu arada 2 kilometre yürüdüm peşinden hemen benim o kemerlerden var onu takıyorum göbeğime
iç bacak sona dış bacak falan onar dakka sürüyo geçen sene zayıflarken ben feydasını gördüm
ama vücüt sıcakken yapıyorum yani yürüyüşün peşinden
sizde deneyen varmı kemeri veya duydunuzmu faydası veya zararını yazın çıtırlar

yeşil çay içiyorum birde kuru kayısı, kuru incir yiyorum saol tavsiyen için canımmm

canım benim ben çiğli organizede çalışıyorum :) spor salonu işi yattı artık evde kendimce birşeyler yapmaya çalışıcam ip atlamak istiyorum ama ip bulmam lazım her yere baktım hep çocuk ipleri var :))))

birde ben bulabilsem çiğlide iş orda oturuom daha bulamadım :(((((((
atakentte oturuon ama dışarda rahat rahat yürüyebilirsin çiğlide o imkan yok malesef ayrıca söylediğim spor salonu bayanlar için sadece aklında bulunsun birde spora gidiceksen bırakmaman lazım bırakınca kilolar geri gelio :) ben denedim geldi hemde veremediğim kilolar geldi :((((
benimki ne bünyeyse kilo veremiorum sıkılaşıom sadece :)

kabızlık problemi bende de var ya :1shok:
zor durumumuz yaa nasıl halletcez bilmiom düzenli sporda faydalıymış die duydum :))))
ben sabah kuru kayısı yiyom 2-3 tane üzerine elma sirkesi ılık :))) faydası var sanırım :))
kızlar selam
şimdilik bugün iyi elmamıda yedim az önce
yeşilçayım ve
kuşburnu çayım yanyana bana bakıyolar beraber içcem onlarıki papatyaya çayıda var daha
sonra 6 30 da kabağımı yiyip yoğurtla avrupa yakasını yatağın içinde izlicemki uyuyabileyim erken diye
yoksa acıkırım
bu arada 2 kilometre yürüdüm peşinden hemen benim o kemerlerden var onu takıyorum göbeğime
iç bacak sona dış bacak falan onar dakka sürüyo geçen sene zayıflarken ben feydasını gördüm
ama vücüt sıcakken yapıyorum yani yürüyüşün peşinden
sizde deneyen varmı kemeri veya duydunuzmu faydası veya zararını yazın çıtırlar

arkadaşım o kemeri kullanıyor nerdeyse 1 aydır rejim yapmadığı halde 1 kilo vermiş ne zamanda vermiş bilmiomda poposu küçülmüş biraz bence kullan :)) taş atıpta kolun yorulmucak nasılsa:)

bende bıraz spor yaptım geldım ama yorulmusum bıraz sılov muzuk acıp şöle derınlere dalacam :a015:görüsürüz kızlar öpüyorum hepınızı

Son düzenleme:
bende bıraz spor yaptım geldım ama yorulmusum bıraz sılov muzuk acıp şöle derınlere dalacam :a015:görüsürüz kızlar öpüyorum hepınızı

yok anam dalma sen uzaklara falan,ağlamanı da görmek istemiyorum..zor biliyorum ama ağlama sakın ..hınçını başka seyleryaparak çıkar :1no2:yoksa bu kes oklavayı sen yersin :oklava::oklava::oklava::oklava:

neyse kızlar ben spora kaçıyorum ordan da eve..akşam yemeyı olarak da kepekli tost soyledim kendime..ama çokmu erken yiyorum nemirmirmirmir

Back
X