Allah yardımcın olsun canım... işin zor valla... bol bol sakinleştirici çaylardan iç ve kayınvalidenlerede içirde bu çaylar çok güzel falan diye... onlarda sakin olup sana bulaşmasınlar... biraz uzun kalacaklatmış... sıkıldıkça anlat canım paylaşalım.. hatta bir derdim var bölüümünde topik açç... kızdıkça yaz için boşalsın... Allah sabır versin canım...
hayırlısı olsun canım.. inşallah sorunsuz başlarsın işine... düzenini kuruyorsun yavaş yavaş... zamanla herşey olur inşallah...
ne güzel canm sizin eviniz yeni bir ev yen eşyalar...heryer bembeyaz heryer... temizliği biraz zorlar ama katlanacaksın artık.. herşeyini almışsın.. yalnız diyeti askıya alma o kadar ilaçda içiyorsu yoksa

klava:

klava:

klava: kovalarım seni...
Aramıza hoşgeldiniz kızlar... doğru yerdesiniz... topiğimizi düzenli olarak takip ederseniz güzel motive olur ve süper tiyolar alabilirsiniz... ben daha önce çok denemiştim ama bir türlü verememiştim... bu topikte az yemeyi, dikkat etmeyi ve sebze ağırlıklı beslenmeyi öğrendim... 2 ayda 6 kilo verdim... inşallah böyle devm edeceğim...inşallah sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız...a.s.a.s.a.s.a.s.
2 ay çok değilmi.. bazen 2-3 kilo aldığımızı fark etmiyoruz... haftada 1 tartılmak bence çok normal... verince süpriz oluyor ama yerinde saydığım hafta biraz daha sıkıyorum mecburen.. 2 ay beklersen ne zaman verdiğini, ne zama aldığını fark edemezsin...