Günaydın kızlarrr..... güzel bir hafta olsun herkez için... sabahtan beri tam giriyorum çağırıyorlar çıkıyorum... sonunda geçmişi okuyup yazabiliyorum....hihoyyythihoyyyt
Adım canım 4-5 gündür kullanıyorum... 10 dakika yapabiliyorum... akşam yemekten önce ve yatmadan yapıyorum... toplam 20 dakika oluyor... inşallah faydasını görürüm... terlettiği için mutlaka faydası vardır.. inşallah incelirim kilom aynı olsada sorun değil valla...
çok teşekkür ederim canım sağol...ŞenizŞeniz
ah canım 77 kiloya 1.80 boy... sen beni bir düşün bakalım yorumun ne olacak.. 77 kilo 1.60 boy toparlacıktım.... şimdi sıkılaşıp 72'ye indim ama birde bana sor... 2 ayımı verdim... sen biraz versende boy kurtarır seni... bu kadar takma bence...
yakalarım ben öyle... ne yaptın bakayım sen diyeti baştan savmışsın...

klava:

klava: kovalayacağım... birde üstüne kilo almışsın... nerede senin azmin heee??? takıl peşimize verelim beraber kiloları... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
boşver canım onlar terbiyesizlik yapmışlar... keşke sen kendini garantiye alsaydın.. bende güvenmiyorum kimseye sonra açıkta kalıyor insan... bu arada çok kızdım sana diyeti salla ilacı salla:mymeka::mymeka: geliyo bakkk...
çok teşekkür ederim canım... şımaracak halim yok valla bacaklarım çok kalın, göbiş daha duruyor, basenleri hiç sorma...
Kankimmmmmm nazar deydi hafta sonu giremedim bile... işletmeden çağırmaan hemen yazayım... tekrar gireceğim canım... evde dinlen bugün ohhh keyif yap benim yerimede canım...ŞenizŞenizŞeniz
teşekkürler canım... her yeni resimde dahada zayıf olacağım inşallah... ŞenizŞenizŞeniz