hiç bozma moralini canım... insanlar kendilerini iş yapmış gibi göstermek için böyle oyunlar yalan iftiralar atıyorlar... bazen senin yaptığın işi bile ben yaptım deyip üzerine alıyor... seni ezdikçe ezip zaten iş bile yapmıyor deyip geçiyorlar.. inan heryerde var böyleleri.. iş hayatında biraz hırslı olup yerine göre yaptığın işi insanların gözüne sokmak, neler yaptığını kendin patrona göstermen gerekiyor... aynı sorunlar yüzünden bizdede tartışmalar çıkıyor... benimde başıma geldi... ayrıca netede girme hakkımızda var internet açıksa... ben yemeğimi 10 dakikada içip özel çay molası yapmıyorsam işim olmadığında nete girmeyede hakkım var... iş olunca mesaiye kalıp 1 kuruş bile almadan çalışan ben değilmiyim diye düşünüp hiç umursamıyorum bile dediklerini... onlar dönüp kendilerine baksın.. 3 sene önce hergün ağlardım sinrdin.. insanların ikiyüzlü konuşmasından şimdi aldırmıyorum.. yapan kendine yapıyor... onu söyleyen kişiyi tanıyanlar vardır sen hiç üzülme... bazıları kendi kuyrukları sıkışınca başkasına suç atmayı çok iyi biliyorlar...
saol canım artık anlıyorum bende ders oldu bu bana işte
Canım iş hayatında bunların olması çook normal biraz dişli olman lazım kurtlar sofrasında ah bursefam sana katılmamak elde değil bende beş kuruş almadan mesaiye kaldım hatta pazar demeden çalıştım dişimi tırnağıma taktım aldığım parayı hak edeyim diye sonuç yıllık izinden sonra işten çıkıp gelmeyeceğimi söylediğim onay aldığım halde sırf evlilik tazminat parasını vermesinler diye evime ihtarname gönderip çıkış yaptılar hemde bunu ihlas holding gibi manevi değerlere önem verdiğini savunan bir şirket yaptı kısaca zeynepciğim üzülme iş hayatı normal bunlar sen git kendini o abine bir güzel anlat emininm anlayacaktır seni tatlım....
zaten bi onla konuşayım rahatlıcam oh dicemm