ben anlamadım niye 70 beden alıyosunuz:44: sıkıştırıp üstten güzel göstermek için mi:26:
ben anlamadım niye 70 beden alıyosunuz:44: sıkıştırıp üstten güzel göstermek için mi:26:
Keşke öyle olsa:) ben artık destekliden falan bunaldım istemiyorum şöyle rahat olsun istiyorum büyük gözüküp gözükmemesini önemsemiyorum o yüzden tek çıkar yol 70 beden :)) 75 olmayanlardanım mesela:)
bana mı söylediniz anlamadım ama sıkıştırmakla ne alakası var ? 75 büyük geldiği için ve göğüs ölçümüz 70 olduğu için olabilir mi ?
canım beni yanlış anlamışsın sadece anlamadığım için sordum.bende büyütmek istiyorum kafaya çok taktım ama bir kaç kez uğraştım olmadı yeni şeyler araştırıyorum
aynı dert bendede var 70 bulamıyorum markalı ürünler bile bize göre tasarlamıyogeçen pazardan aldım :) bi o oldu oda bayan getirmiyorum 70 araya kaynamış dedi bozuldum bi benmiyim diyordumki sizde varmışsınız 70 kullanan bıktım artık taş gibi rahatsız ediyo sütyenler yatarken çıkarmak istyrm ama çok küçük olunca çekiniyorum eşimden kıyafet üzerinde olunca yok gibi :) silikonmu yaptırsam diye araştırıyorum çok kararsızım doğallıktan yanayım ama dur bakalım napcaz :))
ben izmitte oturuyorum küçük biyer burası bulabildiğim tek yer kipa :) kendi iç çamaşırı bölümü var ve bildiğim kadarıyla ankarada da var kipa. oraya bir bakın isterseniz çok çeşitli renk renk var 70 bedenhepsini ordan aldım ben fiyatlarıda uygun en fazla 25 tl ye vardı hatta geçen bitane siyah dantelli aldım 7 tl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?