70 kilodan 55 e birlikte zayıflayalım

incebellioluyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
19
18
3
28
Selam!
Normalde 62-65-67 arası gidip gelirdim 70 i gördükten sonra yok çıktıkça çıkıyor bu kilo. boyum da öyle uzun değil 165
Alkali diyet kitabında okumuştum akşam yemeklerinin iptali direk bel bölgesinde zayıflamaya çoook faydalıymış ve kısa sürede sonuç verirmiş.
Akşam yemeği iptal X
Günde 1 öğünümü smoothie veya sebze suyu şeklinde ayarlıcam
Yürüyüş yapmayı çok seviyorum ama konu kilo vermek için yürüyüş yapmaksa açıkçası onu hiç sevmiyorum be
o yüzden bol bol dans edicem günde 1,5 saat dans kardiyo niyetine

sıkılaşmak ve uzamak adınaysa zor ama inanılmaz etkili olan ballet beautfiul u yapıcam. basen ve iç bacaklar için olanı favorim bu bölgelerden sorununuz varsa birebir

hedefim ilk olarak 60 kilo sonra da 55

sizin de benim gibi fazlanız varsa birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm:KK25:

Selam!
Normalde 62-65-67 arası gidip gelirdim 70 i gördükten sonra yok çıktıkça çıkıyor bu kilo. boyum da öyle uzun değil 165
Alkali diyet kitabında okumuştum akşam yemeklerinin iptali direk bel bölgesinde zayıflamaya çoook faydalıymış ve kısa sürede sonuç verirmiş.
Akşam yemeği iptal X
Yürüyüş yapmayı çok seviyorum ama konu kilo vermek için yürüyüş yapmaksa açıkçası onu hiç sevmiyorum be

sıkılaşmak ve uzamak adınaysa zor ama inanılmaz etkili olan ballet beautfiul u yapıcam. basen ve iç bacaklar için olanı favorim bu bölgelerden sorununuz varsa birebir

sizin de benim gibi fazlanız varsa birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm:KK25:

selam:KK25:
şu anki kilomuz ve hedefimiz aynı:süslü:
ben de akşam 6'dan sonra bir şey yemiyorum ve alkali besleniyorum. biliyor musun hakikaten hep belimden gitti. ben bunu duyarak yapmamıştım ama şimdi anladım ondandır belki

selam:KK25:
şu anki kilomuz ve hedefimiz aynı:süslü:
ben de akşam 6'dan sonra bir şey yemiyorum ve alkali besleniyorum. biliyor musun hakikaten hep belimden gitti. ben bunu duyarak yapmamıştım ama şimdi anladım ondandır belki

merhaba canımm işte aradığım diyet arkadaşı:KK15:
alkali beslenmeyi aslında hayat tarzımız yapsak ne güzel olacak... detoks sularıyla ve sebze sularıyla da vücudun alkali değerini yükseltebiliyoruz :)
ben de dans,youtube videolar,plank vs karın ve yanları inceltmeye çalışıcam bakalımm

kısa sürede sonuç veriyor zaten egzersiz+diyet bakalım 1 ayda ne kadar gidecek :KK49::KK49:

canım ben 3 ayda 17 kilo verdim
belimde 97 cm'den 75'e düştü. en çok belden inceldim.
ben de başlarda smoothie vs içiyordum ama vegan olduğum için full alkali besleniyorum zaten. suyu saka alıyorum alkali en yüksek su o bildiğim kadarıyla.
onun dışında sabahları ılık limonlu su içiyorum.
sporu da daha düzenli yapacağım bundan sonra:) bel için ilk hedefim 69,sonrasına bakarız:KK39:

Selam!
Akşam yemeği iptal X

yine sennn:KK50:

Back
X