70 kilodan 55 kiloya inelim mi?

PrinceSSss

I'm like a bird
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
1.093
1
106
Kocaeli
Herkese merhaba ben mart 2012 de 69 kilo ile diyete başlamış ve 3 ayda 11 kilo vermiştim sonra düğün balayı kv de günlerde misafirlikte ye iç derken şimdi 70 kilo oldum
70 kilo hayatımın en yüksek kilosu ve artık yıl sonuna dogru bebek düşünüyoruz ve ben 55 kilo olmak istiyorum
aslında eşimin de bi 7 kilo vermesi lazım
diyetisyene de gittik ama o motivasyonu kendimde bulamadığım için başlayamadım diyete

şimdi burda birbirimizi motive ederek zayıflayalım mı?

Selam tatlım, B'nde seninle aynı durumda sayılırım düğün öncesi 58e kadar düşmüş ve uzun bi süre onu korumuş biriydim evlendikten sonra yavaş yavaş her geçen gün kilo aldım 10 aylık evliyam ve 10 kilo civarı almıştım ve 2ay önce fln diyete başladım 69la başladığım diyete devam ediyorum şu an 65 kiloyum ama daha 5-6 kilo daha vermem lazım, başka bi topikle daha varım ve yazarak diyeti paylaşmak yeni insanlarla birlikte diyete devam etmek çok işime yaradı çünkü herkes birbirini motive edebiliyor, diyetime devam ediyorum aynı zamanda sana da arkadaşlık yaparım bu zayıflama yolculuğum da:)

ben bu saate kadar sadece bi meyveli yogurt yedim ve yarım litre su içtim aç kalarak mı zayıflamalı yoksa sık yiyerek mi sen neler yapıyosun?

ben bu saate kadar sadece bi meyveli yogurt yedim ve yarım litre su içtim aç kalarak mı zayıflamalı yoksa sık yiyerek mi sen neler yapıyosun?

Ben protein ağırlıklı diyet yapıyorum, ekmek vs hiç yemiyorum ve 3 öğün yiyorum bide yağsız yiyorum şeker hiç kullanmıyorum çok farkediyo bide protein ağırlıklı yapınca yağdan gidiyo aç kalmıyorum pek 3 öğün yemeni tavsiye ederim tatlım ama belli şeyleri hayatımızdan çıkarmak çok farkettiriyo

merhaba caniim :) ben de 1 ay önce diyete basladim 74.2 ile ve suan 69.2 yim :) moonlin14 le ayni topikteyiz ve kilon yakin oldugu icin dikkatimi cekti :) ben de günde 2 ögün ve kan grubuma göre besleniyorum, istersen gün gün motive icin sana destek olmak isterim :)

selamlar bende geldim başka topikten atandım baktım burası kiloma daha uygun buraya devam edeyim dedim olr dmi kızlar...yaşım 26 boyum 1.59 iki çocuk annesiyim ev hanımıyım veeee kilom 70 şu anda yaklaşık bir aydır yarı diyet yarı bırakmış gidiyorum ama bir buçuk ay önce 74 kiloydum hedefim 60 lar aslında 50 ler belki daha uygun boyuma ama etim sıkı galiba kilomu pek göstermiyorum 60 ii olur bana bekarlıkta 54 falandım en çok 79 oldum hamilelikte bir yıl önce yani...küçük oğluşm bir yaşında..açıkçası çok sıkı diyette değilim herşeyden yiyorum ama önceki yediklerimin 4 te 1 i kadar falan ve 10 da kahvaltıyla başlayıp 2 saatte bir bişeyler yiyerek 3 ana 3 ara öğün yapıyorum daha doğrusu yapıyodum bu aralar motvem düştü burda destek arıyorum ve destek olmak istiyorum sizlerede...güne iki bardak su ve yarım saat sporla başladım bu gün kahvaltı saatimde geliyo....1 yumurta 2 çatal peynir 4 zeytin bol domates salatalık şekersiz çay tam buğday ekmeği almayı unuttum yne maalesef beyaz ekmek bir dilim...ve mutlaka bol suuuuuuu veee hareket ev işi iki çocuk derken hareket etmemek mümkün değil zaten bende hadi kızlar motive olalım ve motive edelimmm

arkadaşlar bu kilo cetveline nerden ulaşılıyo ve ücretsiz dmi azcık cahillik...

arkadaşlar bu kilo cetveline nerden ulaşılıyo ve ücretsiz dmi azcık cahillik...

mrb canım tesadüfen yazını okudum cvp vermek istedim ben burdan yaptım ücretsiz..

tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır

Merhaba arkadaşlar 1 senede 20 kilo birden aldım su an 70 kiloyum ve hedefim 55 kilo vermedende cocuk yapmak istemıyorum umarım burada hep birlikte kilo verebiliriz 2 haftadır yürüyüşler yapmaya başladım 6-10 km özellikle akşamları hiçbirşey yemiyorum ama tartıya her cıktıgımda hiçbir değişiklik olmadıgını göruyorum hatta bazen kilo fazla bile görunuyor tarıda bu durum moralimi cok bozuyor umarım burada birbirimize olan destegımızle yılmadan vereceğizzz kilolarıııı

selam kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
bende geçen yıl protein agırlıklı beslenerek zayıflamıştım hergun tartılarak kilomu yaz<ıyosum bu beni çok motive ediyodu
şimdi tartımın pili bitti birde bu yeni bi tartı ve nedense buna bi turlu guvenemiyorum o yuzden tam anlamıyla da motive olamiyorum diyet konusuna

ben de kan grubuna göre diyet önerilerine bi bakıyım işe yarıyo mu?

ben de kan grubuna göre diyet önerilerine bi bakıyım işe yarıyo mu?

bende cok ise yaradi canim. ben tam anlamiyla uydum ama :) 4 haftada 5 kilo verdim ve ben sürekli acikan biriydim günde 2 ögün yememe ragmen hic halsizlesmedim acikmadim, ve sporda yapiyorum ona ragmen, ben tatliya cok düskün biriydim 1 aydir hic tatli yemedim tabi bu sürede 3 kere dondurma yedim ama o dondurma yedigim zaman canim baska bisey yemek istemedi diger ögünümü ya hic yemedim ya cok hafif gecirdim. :)

merhaba kızlar ben yeni uye oldum.yakın kilolarımız var destek olalım birbirimize
ben 3 nisanda diyetisyenle diyete başladım 73,9 idim
bu gun 2 mayıs tam bir ay oldu kilom 69,2..tam 4,7 kilo vermişim
motivasyonum daha iyi çünkü 60lı kilolara geri döndum çok mutluyum
yediklerimiz de gün gün paylaşabiliriz
herkese kollay gelsin

aramıza hoşgeldin......diyetisyenin özel önerilerini paylaşırsan sevinirim..spor yapıyo musun walla ben bu gün kaytarcam galba spordan hiç canım istemedi ya belki akşam yürüyüşümü atlatmam yani inşallah

TAbiki paylasirim biIm en buyuk sirrimiz her ögünde yogurt ve salata oldu.seker sifir..ve uc litre su tabi bazen icemeyip iki litrede kaldığım da oluyor
SPor yap demiyor ama ben bir saat yürüyorum gunde.bir de B fite yazildim Yeni oraya da takiliyoorum arada
Yalni bende psikolojik Baska birsey başladı zayifladikca mutlu oluyorum ama huzursuz da oluyorum sanki icsel olarak zayif olmakistemiyorum gibi ama direniyorum dr.um bu olabilen bi surec dedi cok aZ kisi farkeder mis kendinde bunu..sasirarak takip ediyorum kendmi :)

ilk kez duydum böle bşy geçer umarım...ya ben aslında özel bi dyet yapmıyorum eskiden ne yiyosam şimdi yarısını yada 4 te birini yiyorum bi de yürüyüş yapıyorum 5 kilo verdim 1 buçuk ayda şimdi pek veremiyorum acaba artık yernde mi saycak özel bşy yapmadığım için yada diyet için özel ne yapabilirim bilmiyorum

kızlar banada yardımcı olurmusunuz bende evlendikten sonra su 7 ay içinde tam 7 kılo alıp 70 kılo olmuş durumdayım boyum 1.68 yaşım 26 ne yapıcamı bılmıyorum bugüne kadarda hiç diyet yapmadım nasıl bı sureçtır hiç bilmem ama öğrenicem inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…