- Konu Sahibi PrinceSSss
-
ben bu saate kadar sadece bi meyveli yogurt yedim ve yarım litre su içtim aç kalarak mı zayıflamalı yoksa sık yiyerek mi sen neler yapıyosun?
arkadaşlar bu kilo cetveline nerden ulaşılıyo ve ücretsiz dmi azcık cahillik...
merhaba caniim :) ben de 1 ay önce diyete basladim 74.2 ile ve suan 69.2 yim :) moonlin14 le ayni topikteyiz ve kilon yakin oldugu icin dikkatimi cekti :) ben de günde 2 ögün ve kan grubuma göre besleniyorum, istersen gün gün motive icin sana destek olmak isterim :)
ben de kan grubuna göre diyet önerilerine bi bakıyım işe yarıyo mu?
merhaba kızlar ben yeni uye oldum.yakın kilolarımız var destek olalım birbirimize
ben 3 nisanda diyetisyenle diyete başladım 73,9 idim
bu gun 2 mayıs tam bir ay oldu kilom 69,2..tam 4,7 kilo vermişim
motivasyonum daha iyi çünkü 60lı kilolara geri döndum çok mutluyum
yediklerimiz de gün gün paylaşabiliriz
herkese kollay gelsin
aramıza hoşgeldin......diyetisyenin özel önerilerini paylaşırsan sevinirim..spor yapıyo musun walla ben bu gün kaytarcam galba spordan hiç canım istemedi ya belki akşam yürüyüşümü atlatmam yani inşallah
TAbiki paylasirim biIm en buyuk sirrimiz her ögünde yogurt ve salata oldu.seker sifir..ve uc litre su tabi bazen icemeyip iki litrede kaldığım da oluyor
SPor yap demiyor ama ben bir saat yürüyorum gunde.bir de B fite yazildim Yeni oraya da takiliyoorum arada
Yalni bende psikolojik Baska birsey başladı zayifladikca mutlu oluyorum ama huzursuz da oluyorum sanki icsel olarak zayif olmakistemiyorum gibi ama direniyorum dr.um bu olabilen bi surec dedi cok aZ kisi farkeder mis kendinde bunu..sasirarak takip ediyorum kendmi :)
bakalım olmuş mu...epey uğraştım ya olsun lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?