• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Oglen menum
100 gr tavuk
Roka
Domates
Maydonoz
Yogurt

Huhu kızlar muhabet koyu maşallah sizi burda görmek çk mutlu edıyo beni akşam yediklerim 2kaşık pilaw 2kaşık patates yemeği we salata ekmek yok saat 5te yedim we gunu kapatıyorum

Aksam
5 kş ispanak
2 kş yogurt
1 dilim ekmek:kk77::KK76::KK55: yola devamm

Kek ve kurahiye bana oyle bakti yemedimmmmm cok sukur
Oglen az bi tabak sebze yemegi salata 10 tane Döngel

Aksam 2 yemek kasigi et suyuile islanmis yufka
Cok az haslama et
Makarnanin tadina baktim
Bollll salata

Cok az haslama et
Makarnanin tadina baktim
Bollll salata
:KK9::KK19: Tebrikler işte boylee. Bi anlik tat icin okadar kalori almayi goze almayip sabrettin

Kizlar bugun pazartesi oldugu icin bikere daha kilomu yazmak istedim:KK45: azonce tartildim 70.2 aksam yemegini az yedim soNic bu ve karnim.hic yok nerdeyse resim.koymak istersim de esim.kiziyo:63:gicik

Cok az haslama et
Makarnanin tadina baktim
Bollll salata
Tirit mi yidin bacim:KK45:im hic dayanamam:KK43:

Evet canim ya ama 2 kasik dolusu anca
Hicde yag koymadim
15 dk leslie yaptim yogurt kurumude yedim
Ohhh miss sen nasilsin
Deriyo kavurup yagda koyuyosuniz dimi ustune bizim tiritte ondan valla iyi tutmussun kendini canim ya helal
Leslie ne canim
Bende fena degilim

Saol canim.:KK68:
Aslinda okadarr acimki bugun fenalik grldi aksamustu. Sabir diye diye aksami ettim. Midem kuculene kadar zorlayacak ama 70 altina inmeden tok yatmak yok:KK20:
Ayran ic canim dayanamassin yaa
Evet 70lerden bi kurtulamadik nefret ettim bu rakamdan

Misgibi annem ev yogurdu yapti . Yogurt -pulbiber karisimini yapacam , hicyoktan iyidir:KK72: bu hafta inecemmmmmm taktimm:confused::confused:
Ac karnina sabah hic indinmi canim 69 a ben iniyorim cok.sukur fazla kacirmadiydsm ama benim hedefim aksam yemeginden sonra bile 65 falan 60li rakamlar olsunda nolursa olsun

Ac karnina sabah hic indinmi canim 69 a ben iniyorim cok.sukur fazla kacirmadiydsm ama benim hedefim aksam yemeginden sonra bile 65 falan 60li rakamlar olsunda nolursa olsun
Yok canim yaa nerde . Ac tok raziyim 69 olayim:KK12:

Yogurt kurumu yedim:kk77:
Iyi geldi bastirdi acligimi, islh faydasini gorurum . Kabiżligima iyi gelsede yeter:oops:

Iyigecelerr:KK25:

Back
X