- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Yiyorum şuanBekle sipariş giliyyeeaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyorum şuanBekle sipariş giliyyeeaaa

Afiyet olsun canımYarım lavaş eşliğinde. Maraton başlasın
Sagol canim kiloyu unutmaaaaAfiyet olsun canım
Yarın o zamanSagol canim kiloyu unutmaaaa

Tam 100 kere görüntülenmiş13:30 gibi menüm
İzleniyorsunTam 100 kere görüntülenmiş

1 Temmuz a kadar 2.90 kilo de 72Son 6 kilo ve son 4 buçuk hafta
6÷4=1,5 kg
20 HAZİRAN 74.90
21 HAZİRAN
22
23
24 CUMA TAKIMLARA GİRİŞ

Haha hadi insaallah. Akşam kavurma,pilav,salata (orta miktara yakın diyim) is yerinde o attigim porsiyon, dondurma ve 5-6 çatal pasta. İnsaallah aksam saçmalamam. Yok ya sanmam bu sefer. Sen neler yedin aystim? Hadi görim seni.1 Temmuz a kadar 2.90 kilo de 72
18 güne 3 kilo kaldı
 Hedef60kgolmak
 kalori hesabina cuma baslamayi dusunuyorum. Su 1,5 ictim. İcemem buyuk ihtimal

Hedef60kgolmak
 kalori hesabina cuma baslamayi dusunuyorum. Su 1,5 ictim. İcemem buyuk ihtimal Hedef60kgolmak
 kanki ayni mesaji tekrarlayinca,konsantre oluyorum ve gerceklesiyor. Gören deli diyebilir ama napim,bu kilolari öyle verdim. Son 3_4 hafta tekrarlamak icimden gelmedi ve zayiflamaya inanmadigim icin olmadı

Hedef60kgolmak
 kanki ayni mesaji tekrarlayinca,konsantre oluyorum ve gerceklesiyor. Gören deli diyebilir ama napim,bu kilolari öyle verdim. Son 3_4 hafta tekrarlamak icimden gelmedi ve zayiflamaya inanmadigim icin olmadıOff karısık anlatmisim bosver, heç halim yokHedef60kgolmak kanki ayni mesaji tekrarlayinca,konsantre oluyorum ve gerceklesiyor. Gören deli diyebilir ama napim,bu kilolari öyle verdim. Son 3_4 hafta tekrarlamak icimden gelmedi ve zayiflamaya inanmadigim icin olmadı