:((((

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
448
Selamun aleykum arkadaslar canım cok sıkkın. Nisanliyim nisanlim fotomuzu face. Sayfasina koyup paylasiyor ama ben bundan cok rahatsiz oluyorum.Ya ne bilim fotografimin facede onun 200 300 tane arkadasinin gormesini istemiyorum. Bunu onada soyledim ama alakadar bile olmadi biliyorum kötü düşündüğü icin yapmiyor ama ben sevmiyorum fotomun gorulmesini rahatsiz oluyorum. :(

birisinden çekiniyorsun gibi geldi birisinin görme ihtimali nısanlına bısey denecegı ihtimalimi seni korkutan

Selamun aleykum arkadaslar canım cok sıkkın. Nisanliyim nisanlim fotomuzu face. Sayfasina koyup paylasiyor ama ben bundan cok rahatsiz oluyorum.Ya ne bilim fotografimin facede onun 200 300 tane arkadasinin gormesini istemiyorum. Bunu onada soyledim ama alakadar bile olmadi biliyorum kötü düşündüğü icin yapmiyor ama ben sevmiyorum fotomun gorulmesini rahatsiz oluyorum. :(

Neden rahatsiz oluyorsun ki ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendini nişanlınamı yakıştıramıyosun çevresi ukala alaycı dalga geçerler diyemi çekiniyosun birinin görmesindenmi çekiniyosun anlamadım valla açıkla neyden rahatsız olduğunu bence

Görüp de aşık olurlar falan diye mi korkuyorsunuz:1: Kusura bakmayın da çok komikmiş, millet öyle ikinize bakar geçer, Angelina Jolie falan değilsinizdir muhtemelen, bakıp da sizle ilgili hayaller kursunlar falan:31:

Ya kizlar oldum olasi sevmedim foto koymayi sadece face icin gecerli degil hic bir sosyal paylasim sayfasina yani kendimin varkende sevmiyordum koymayi her insanin bir huyu vardir benimde bu huyum var sevmiyorum hic. Zaten foto cekinmeyide sevmiyorum ama nisanlamin israriyla cekiniyorum hani bazi insanlari fobisi vardir ya foto cekinmeyi sevmez yani nasil olursa olsun guzel cikmadigini dusunur benimde oyle ; (

anlıyorum ee ozaman napacaksın nişanlını al karşına konuş ben sevmiyom ne senin zorun de en büyük derdin bu olsun inşalah

Genelde kızlar sevgilileri fotoğraf koymadığında sorun çıkarırlar :) Böylesini ilk kez duydum.
Ne güzel, nişanlınız çekinmeden fotoğrafınızı koyuyor. Bence gayet hoş bir davranış bu. Ayrıca Allah'ın yarattığı her şey güzeldir, kendinizi küçümsemeyin lütfen.

Ya kizlar oldum olasi sevmedim foto koymayi sadece face icin gecerli degil hic bir sosyal paylasim sayfasina yani kendimin varkende sevmiyordum koymayi her insanin bir huyu vardir benimde bu huyum var sevmiyorum hic. Zaten foto cekinmeyide sevmiyorum ama nisanlamin israriyla cekiniyorum hani bazi insanlari fobisi vardir ya foto cekinmeyi sevmez yani nasil olursa olsun guzel cikmadigini dusunur benimde oyle ; (

nişanlınız güzel bulmasa sizi koyarmı sizce:)
bende dert etmeyin..kıskananlar çatlasın modunda rahat olun...

anlıyorum ee ozaman napacaksın nişanlını al karşına konuş ben sevmiyom ne senin zorun de en büyük derdin bu olsun inşalah

Sagol canim konustum diyorum sevmiyorum ama oda diyor herkes koyuyor ozeniyorum bende. Amin en buyuk derdim bu olsun Rabbim daha buyuk sıkıntı vermesin Allah razi olsun canim..

Tatlim bende sevmem fotograf paylasilmasini ama nisanliniz paylasiyormus, siz birbirinizi tanimiyor musunuz yoksa? Sizin bundan rahatsiz olacaginizi bilmiyor mu? Ya da nisanli misiniz gercekten? Gormesinden cekindiginiz birisi mi var? Biz tum bayanlar fotograflarda guzel ciktigimizi dusunmeyiz zaten yalniz bu tek basina gecerli bir gerekce olamaz kanimca.

nişanlınız güzel bulmasa sizi koyarmı sizce:)
bende dert etmeyin..kıskananlar çatlasın modunda rahat olun...

Sagol canim :) biliyorum beni o begeniyor baskasi ne derse desin ama ne bilim huy iste huyum kurusun :)(

Tatlim bende sevmem fotograf paylasilmasini ama nisanliniz paylasiyormus, siz birbirinizi tanimiyor musunuz yoksa? Sizin bundan rahatsiz olacaginizi bilmiyor mu? Ya da nisanli misiniz gercekten? Gormesinden cekindiginiz birisi mi var? Biz tum bayanlar fotograflarda guzel ciktigimizi dusunmeyiz zaten yalniz bu tek basina gecerli bir gerekce olamaz kanimca.

Canim biliyor sevmedigimi ama oda diyor butun arkadaslarim paylasiyor bnde ozeniyorum nisanlimla fotomu koymak istemiyorum diyo

Canim biliyor sevmedigimi ama oda diyor butun arkadaslarim paylasiyor bnde ozeniyorum nisanlimla fotomu koymak istemiyorum diyo

E koysun o zaman ne olacak ya bu sorun mu yavrum ya?

bir arkadaş demiş genelde sorun yaşanır diye gerçekten doğru.

Ama siz niye çekiniyorsunuz . nişanlınızla konşun o zaman hoşlanmadığınızı dile getirin . aslnda kötü bişey yok bunda

Kız rahatsız oluyorum demiş burada özgürlükten şundan bundan bahseden arkadaşlar da sorunlusun galiba ne güzel işte niye koymasin falan demişler. Valla mahrem diye bir şey var. Demekki kız kendini 200 300 tane erkeğin görmesini istemiyor. Ki ben de asla istemem. Düşünün ki normal hayatta tek başınıza 200 300 erkeğin ortasında kalmıssiniz, ne hissedersiniz? Başta selâmün aleyküm demenden fikirlerin anlaşılıyor zaten, bence bazıları da senin fikirlerini anladığı için her özgürlüğü savundukları halde seni savunmadilar. ..
Velhasili diyeceğim o ki eğer erkek, eşi olacak bir kadını 300 erkeğin arasına rahatça atabiliyorsa (ki bu sanal ortam bile olsa ayrıca o sanal ortamlarda neler döndüğünü de çok iyi biliyoruz) ben onun özenip de paylastigini düşünmem. Bizim bi yapımız kurallarımiz var HERKES gibi! Ve o kuralları kimse aşmamalıdır. Kendinizden ödün vermeyin lütfen. Gerekirse ailenizle paylaşın. Bir bayan eşinin onu gözü gibi korumasını kollamasini ister.
Dinimizce kendini sergilemek ne kadar doğru? Dini değerlerden bahsedin ve beni gerçekte 300 erkeğin arasına tek kız olarak koyar misin? Diye sorun. Neden nisanlisini başkalarına göstermek istesin ki? Çok saçma ve iğrenç bence de. Kusura bakmasın kimse de....Selametle

millet koymuyor diye rahatsız olur bu da varmis demekki. rahat olun bence gerek yok kasmaya nisanliniz sonucta.

Back
X