Merhaba bayanlar ben 21 yaşında bir genç kızım. Size şimdi birşey anlatacağım lütfen bana birşeyler söyleyin;
6-7 ay önce çok sıkıntılar çektim istiare namazı var belki bilirsiniz onu kıldım rüyamda ameliyata giriyormuşum yanımda en yakın arkadaşım var ve ona şunu diyorum "Elif beni Ali ameliyat etsin, O olmadan ben ameliyata girmem diyordum." uyandığımda çok şaşırdım çünkü ali diye biri hayatımda yok...
Herneyse 15 gün kadar önce annem bir operasyon geçirdi bende yanında refakatçi olarak kaldım. Orda bir doktorla tanıştım Adı ALİ

çok şaşırdım, o kadar etkilendim ki anlatamam ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum sonra onunda bana ilgisi olduğunu farkettim ve derken taburcu olduk ama 1 hafta içinde yine gideceğiz hastaneye. Eve geldim ama içim içime sığmıyor onu görmek konuşmak istiyorum derken bir delilik yaptım ekledim faceden annem hakkında konuştuk gayette olumlu cevaplar verdi.. Ama öğrenmem gerek çıktığı var mı kaç yaşında bir andada soramıyorum daha tanımıyorum çünkü.
Arkadaşıma anlattım fake bi faceden ekledi onu konuştu biraz çıktığı sevdiği yokmuş 26 yaşındaymış. Çokta rahat konuştu fake hesaptan smile ler filan benimle gayet ciddiydi. Herneyse dayanamadım dün gece itiraf ettim çünkü söylemesem daha çok bağlanacağım iyi ya da kötü bir sonuç almak, birşeyler bilmek istiyorum karşılıksız çok zor :/ İçimden gelen herşeyi söyledim dün gece sabaha kadar bekledim bi ara girdi 1 dk ya açık kaldı ya kalmadı kapattı. Şimdi yine baktım 6 saat önce açıkmış yani girip çıkıyor hemen. Anlayamıyorum işi dolayısıyla mı cevap vermiyor yoksa istemediğinden mi? Olumsuzda olsa birşeyler duymak istiyorum anlayın lütfen beni içim içimi kemiriyor her saniye acabalar üretmekten.