Canim bende her rüyanin cikacagina inanmasamda, bazi rüyalari Allahu tealanin bize isaret olarak gönderdigine inaniyorum. Ali diye birini önceden tanimiyordum falan diye anlatmissin. Yani bence buda bir isaret olabilir, fakat rüyalari anlatmamak gerekiyor. Ozaman cikmiyormus. Sana tavsiyem bundan sonraki rüyalari kimseye anlatma :)
Genel olarak yazarsam eger, bende 26 Yasinda tek basina ameliyat edebilecek kadar iyi bir doktor olabilecegini zannetmiyorum. Neyse bunlar zaten detaylar. Gelelim asil konuya.
Cocuk doktor diyorsun. Okudugu bölüm zor oldugu icin simdiye kadar dünyaya bakmamistir. Kendimden biliyorum, bende okudugum icin cok az sosyal cevrem var. Insan mezun olduktan sonra Hayati kesfetmek istiyor ve bir cok kisiyi taniyor.
Muhtemelen onunda etrafinda bir sürü kiz vardir evlenmek isteyen. Keske aceleci davranmasaydin, senide onlardan biri olarak görmeseydi. Yavas yavas taniyarak yakinlassaydiniz daha iyi olurdu.
Fake hesabina gelecek olursak eger, hergün arkadaslik teklifi gelmiyordur face'den. Senin gönderdigini anlamistir ve senin ciddiyetinden Süphelenmistir.
Biliyorum maalesef hep olumsuz yazdim ama icimden bir ses bu is olumlu sonuclanacak diyor, cünkü bende rüyalarin allahu teala tarafindan gönderilen bir haber olduguna inaniyorum. Tabiki gün icerisinde yaptigin konuyu rüyanda görmüyorsan.
Insallah olumlu sonuclanir, senin konunu takip edecegim ve olumlu olmasini cok isterim. Bundan sonra icin tavsiyede bulunacak olursam üstüne gitme, hic birsey olmamis gibi davran. Onu evlenmek icin bogan kizlardan olma. Zaten isterse sana ulasacaktir.