73 ile başlıyorum.

senin kaç kilo vermen lazım.diyet yapıyor musun şu anda ?

bugün diyette bi eksiğimi farkettim.kahvaltıda bi gün yumurta bi gün peynirdi ben hep peynir yiyorum
bi de öğleden sonra 2.20de meyve yemem lazımdı unuttum onun dışında herşey iyi

Kızlar Leslie'den hiç haberim yoktu :) Şimdi sizden öğrendim sabah işe gitmeden önce 20 dk egzersiz yapmak iyi fikir.Bende başladım diyete 5 gündür iyi gidiyorum 75 kilo ile başladım 21 gün sonunda ne kadar vereceğim çok merak ediyorum.

2 gündür diyetteyim yine :) yumurtayı yine unuttum ama yarın yiyeceğim .telefonumun alarmlarını kurdum her öğünde hatırlatıyor onun dışında bişey yemiyorum su içişim fena değil sayamıyorum :S çalışırken diyet yapmak gerçekten zor.zaten kafam dolu bugün 1 dilim baklava yemek zorunda kaldım yemesem yanlış anlaşılacaktı.dün spor yapmadım bugün yapacağım inş.

Malesef diyet denemem başarısız olmuştu.Diyetisyene gitmeyi de bıraktım buraya yazmayı da ama yine yeniden başlıyorum...Bu kez diyetisyenden öğrendiklerimle ama kendi listemle :) Tire işareti olanlar seçenekli olanlar.Melisa çayı uykusuzluk problemim için : (

Bugün başladım.Geç uyandım ama saat aralığına dikkat ederek listemi uyguluyorum .Henüz spor yapmadım.1.5 litre su içtim.Motivasyon için yardımlarınızı bekliyorum Kilo vermem için çok neden varken niye böyle boşverdim bilmiyorum

HAFTA İÇİ

Yemeklerden önce 1 bardak ılık su

Yasak olanlar ;kızartma,abur cubur,çikolata,hamur işi,patates

Spor :1 mil leslie

Su: 2,5 litre

SABAH 1 BARDAK SÜT Ne kadar denesem de kahvaltı yapamıyorum O yüzden böyle bi kahvaltı koydum

10.30’DA 1 MEYVE

ÖĞLEN 1’DE SALATA,TAVUK,1 DİLİM EKMEK

3’DE ETİ FORM 3 adet -GALETA,PEYNİR

4’DE(ÇOK ACIKIRSAM) 1 BARDAK SÜT –AYRAN,LEBLEBİ

AKŞAM EN GEÇ 7’DE ÇORBA-SEBZE-BAKLAGİL,SALATA,1 DİLİM EKMEK,AYRAN

9 ‘DA MEYVE,SÜT

10’DA MELİSA ÇAYI

HAFTA SONU

Yemeklerden önce 1 bardak ılık su

Yasak olanlar ;kızartma,abur cubur,çikolata,hamur işi,patates

Spor :3 mil leslie

Su: 2,5 litre

SABAH 10DA 2 DİLİM PEYNİR-YUMURTA,YEŞİLLİK,2 DİLİM EKMEK,5 ADET ZEYTİN

11’DE SÜT - MEYVE

ÖĞLEN 1’DE SALATA,TAVUK ,1 DİLİM EKMEK

3’DE ETİ FORM 3 adet -GALETA,PEYNİR

4’DE(ÇOK ACIKIRSAM) 1 BARDAK SÜT –AYRAN,LEBLEBİ

AKŞAM EN GEÇ 7DE ÇORBA-SEBZE-BAKLAGİL,SALATA,1 DİLİM EKMEK,AYRAN

9 ‘DA MEYVE,SÜT

10’DA MELİSA ÇAYI

Spor yaptım :) 500 ml su daha içtim :) Bi de tartındım 73.3 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…