• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

73 ile başlıyorum.

1gull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
206
297
113
Cuma günü diyetisyene gittim.Bazı nedenlerden dolayı hafta sonu başlayamadım.Yarın başlıyorum 2 hafta sonra tartılmak için diyetisyene gideceğim.Hedef en az 20 kilo vermek.Sonlara doğru karar vereceğim kaç kiloda kalacağıma.Diyetisyen şimdilik hedefi 63 yaptı.Buraya aslında ne yediğimden çok diyeti bozup bozmadığımı yazacağım.Çünkü diyetim normal sağlıklı beslenme şeklinde 3 ana 4 ara öğün şeklinde.su ve spor hakkında bişey demedi.Çünkü geçen sene yine gitmiştim aynı diyetisyene biliyorum ne kadar yapmam gerektiğini :) o zaman 68 ile başlamıştım 63 e kadar zayıflamıştım.sonra bırakmak zorunda kaldım herneyse yarın milat benim için.Hem diyetisyenime hem size hem de kendime karşı sorumluluk hissetmek için bu günlüğü açtım.Su aslında 2.5 litre ama ben 3 içmek için de zorlayacağım kendimi ve en az 3 miles leslie yapacağım.Fazlası da olabilir.Bana katılmak isterseniz sevinirim :)

Başlangıç : 73.3 kg (13.10.2014)
Boy : 1.50 cm
Hedef : 53 kg

Inşallah hedefine ulaşırsın ccanım benim de vermem gereken 24 kilo var yaaa yolum uzun.... bende bugün kaçamaksız başladım

hayırlı olsun yeni konunuz, yarın ben de başlıyorum :KK66:
yarın için başlangıç günüm diye konu açan pek çok arkadaş var. umarım hep birlikte başlar, sonuna kadar devam ederiz.

Sen neler yapıyosun canım ? Vermemiz gereken kilo hemen hemen aynı.Diyetarkadaşım diye bi yere kaydolmuştum.Orda benim olmam gereken kilo 48 çıktı.Aynen benim de öyle en az 4 ay sıkı diyet yapmalıyım.Şu da var geçen sene yazın 1.5 ay falan yaptım.Kaçamaklarım da oldu yine de fena kilo değil verdiğim.O yüzden kendime inanıyorum :cool:.Benim için en sıkıntılı konu sebze yemek :KK43: pek sevmem de :KK22:

Teşekkür ederim.Kurban bayramının geçmesini bekledim biraz rahat rahat yemek için :kk77: Taşınma işim de vardı.Başarılar hepimize :)

sabah 3 mile leslie ile yürüyüş yaptım.kahvaltı biraz kötüydü işe yetişemeyeceğim diye eksik yedim fazla değil de .okulda çikolata tuttular yedim :( onun dışında uyuyorum diyetime.

meyveyi geç yedim.bi de suyu eksik içtim :( normalde spor yaparken 1 litre içerdim ama sporu sabah yaptığım için içemedim :(

Başarılar arkadaşım. Hayırlı olsun..

sabah 3 mile leslie ile yürüyüş yaptım.kahvaltı biraz kötüydü işe yetişemeyeceğim diye eksik yedim fazla değil de .okulda çikolata tuttular yedim :KK43: onun dışında uyuyorum diyetime.

Leslieyi çok seviyorum. Ama her gün aynı sözleri aynı sesleri duymak biraz sinir bozucu olduğu için, Leslie'yi tabletten açıp karşıma koyuyorum sesini kısıp, hemen yanına da laptoptan sevdiğim bir diziden sevdiğim bir bölümü açıyorum. Öyle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Bir de bakmışım 3 mil bitmiş :KK48:

slm bende 72 kıloyum vermem gereken bır 15 kılo var bende bugun ıtıbarıyle başladım sayılır sabah sguat az bırazda leslıe yaptım...en buyuk sorunum stres ve sıkıntı yaptığımda fazla yemem tatlı şeylere bayılırım sanırım bunları kısaraktan başlarsam ıı olucak...ıpucların varsa beklıyorum....hayırlı olsun ınşallah...

benim yaptıklarım klasik şeyler.kızartma,abur cubur,hazır gıdalar yok.şeker çok az.ben çayı sevdiğim için çok şeker kullanırdım.şekeri azaltamayınca çayı bıraktım :) 2.5 litre su içmem lazım. en az 45 dk spor yapmam lazım.bu arada .tam buğday ekmeği yiyorum.kepek ekmek ya da marketten alınanları sevmiyorum.fırından tam buğday olacak.çok fark görmüyorum diğer ekmekle tadı da güzel yani.günde 2 bardak yeşil çay içilecek.sallama yapıyorum onu.akşam en geç 7de yenecek.9da ara öğün var meyve yenilecek.sabah öğlen akşam yeşillik ya da salata,domates salatalık bol bol ye dedi.tabi tuz az atılacak.

bende cayı şekersız ıcıyorum buna alıştım...evde cocuk olunca menu hep onların sevdıklerı oluyo eşimde sebze sevmez etçil kendısı bıde pılavı olmazsa olmaz ev ahalaside yardımcı olsa ıı olucak ama onlarada kıyamıyoz kendı nefsımıze sahıp çıkcaz artık...

Mecburen ayrı yapacaksınız o zaman.ben yalnız yaşıyorum ama annemlere gittiğimde de ayrı pişiriyorum.zor oluyor ayrı yemek ama bıktım artık şişmanlıktan :) yalnizken yemek yapmak da zor geliyor. Normalde çabuk hazırlanan şeylerle öğün gecirirdim.sonuc bu oldu işte :d

bende cayı şekersız ıcıyorum buna alıştım...evde cocuk olunca menu hep onların sevdıklerı oluyo eşimde sebze sevmez etçil kendısı bıde pılavı olmazsa olmaz ev ahalaside yardımcı olsa ıı olucak ama onlarada kıyamıyoz kendı nefsımıze sahıp çıkcaz artık...
evet katılıyorum evde çocuk ve zayıf bi eş varsa çok zor oluyo yememek

diyetimi bozmadım bugün :) sadece akşam yemeğini yarım saat geç yedim bi de meyve saatim de yarım saat geçti.

slm günlüğün hayırlı olsun ben de sana katılabilirmiyim

Back
X