• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Kızlar bu akşamki menum:
6kaşık taze fasulye
2kasik bulgur pilavi:KK12:
1 kase mantar çorbası
Yarım kase yoğurt
Yatmadanda tarcinli sut ici cem ve bugünü kapatiyorum:kk77:

Afiyet olsun canım gece niye süt iciyorsun acikiyon diyemi yoksa zayiflamaya katkisimi var
Süt zayıflamaya yardımcı etkisi var . Ama benim niyetim tarçın tatli isteğini alıyor ondan yoksa gece kalkıp tatli yemiyeyim diye önceden yapıyordum ondan :)

ohh misss :) valla akşam azıcık geç yedim diye vicdanım rahat etmedi kalktım 15 dakka mezdeke yaptıım göbek attım gitsin kaloriler :)) yarın yarım saat daha fazla yürüyeceğim :))
Bende 46dk leslie yapi cam yarından itibaren daha baslayamadim 5 10 yapıp bıraktım hep ama yarın başlıyorum :)

Bende 46dk leslie yapi cam yarından itibaren daha baslayamadim 5 10 yapıp bıraktım hep ama yarın başlıyorum :)
Aynen o da çok iyi terletiyor ama ben onu sağlıklı yapamıyorum yorulunca bırakıyorum. Dışarı yürüyüşe çıkınca yanıma para falan almıyorum eve yürümekten başka çare kalmıyor :))) sen yaparsın ama yarın başla bakalım bebişim :)

Aynen o da çok iyi terletiyor ama ben onu sağlıklı yapamıyorum yorulunca bırakıyorum. Dışarı yürüyüşe çıkınca yanıma para falan almıyorum eve yürümekten başka çare kalmıyor :))) sen yaparsın ama yarın başla bakalım bebişim :)
Ben onun mil 5olani yapıyordum o bitiyordu jillian micheal yapıyordum bi yarim saatte önceki diyetimde :)

Günaydınnn kızlarrrrrr :) sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içtim :) Biraz önce 1 bardak süt içtim ve şimdi yürüyüşe çıkacağım :) gelince kahvatımı yazarımm :)

Günaydın canlar :) bende bu sabah 2 haşlanmış yumurta beyaz peynir 5 zeytin yedim ve tarcinli sutumu içtim :)

14956025_1631310440324753_6943905560331588266_n.png

:KK70::KK70::KK70:

Back
X