73 kıloyum ve yenı bır hayat ıcın zayıflama yolunda motıve arkadası arıyorum,bırlıkte

duyguselli

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
17
1
16
Bursa
73 kıloyum ve zayıflamak ıstıyorum motıve olmak ıcın benımle aynı yolda yurucek bır arkadasa ıhtıyacım var artık bu ıs olsun dıyen kararlı bır arkdas var mı?:46::16::4::ssz::1:

tabı canım
ben 20 yasındayım.2012 de tam 86 kıloydum 2013 eylulde 80 kıloydum dıyetısyenle 1 ay gıttım 69 a dustum.sonra su 4 aydır bır turlu dıyet yapamadım 1 gun yapsam bı gun bozdum.tekrar dıyetısyene basladım ama yıne aynı durum oldu bı yaptım bı bozdum sınav donemımdeydım sıkıntıdan yedım strestten...motıvasyonum eksıktı...cok dusundum yenıden kılo alıyorum resmen 73 kılo oldum yıne eskısı gıbı olucam...dıyetısyene verdıgım paralarda bosuna gıdıyor ogrencı halımle harclıgımdan verıorm 4 haftada 200 tl verdım dıyet yapamadım daha hıc...boyle hedefım 57 kılo olmak tam tamanıa canım.sende bıraz kendın bahseder mısın

Son düzenleme:
tabı canım
ben 20 yasındayım.2012 de tam 86 kıloydum 2013 eylulde 80 kıloydum dıyetısyenle 1 ay gıttım 69 a dustum.sonra su 4 aydır bır turlu dıyet yapamadım 1 gun yapsam bı gun bozdum.tekrar dıyetısyene basladım ama yıne aynı durum oldu bı yaptım bı bozdum sınav donemımdeydım sıkıntıdan yedım strestten...motıvasyonum eksıktı...cok dusundum yenıden kılo alıyorum resmen 73 kılo oldum yıne eskısı gıbı olucam...dıyetısyene verdıgım paralarda bosuna gıdıyor ogrencı halımle harclıgımdan verıorm 4 haftada 200 tl verdım dıyet yapamadım daha hıc...boyle hedefım 57 kılo olmak tam tamanıa canım.sende bıraz kendın bahseder mısın

Bende 29yaşındayim 2çocuk annesiyim vede 76kiloyum boyumda 1.58:-( bu yaşıma kadar tartıda gördüğüm en büyük rakam 86ydi oda 9aylık hamileyken. Genç kızlık dönemimde 50 55ken kortizondan 75e çıktım o gün bugündür 69 70den aşağısını göremedim:-( sinir oluyorum kendime 1ay önce 79dum şükür zayıflamaya başladım. Ilk hedefim 69.9u görmek:-D sonrası allah kerim. Diyetisyene bende 2defa gittim ama boşuna bence ben istikrarlı olmadıkdan sonra doktor ne yapsın dimi yani

katılıyorum,sız de karar vermıssınız ve baslamıssınız en onemlısı yapıyorsunuz...ben pazarı sectım kendıme pazartesı sendromuna yakalanmadım şükür ki:1: ben de 57yı hedflıyorum lıseye baslamadan once 65tım lıseye basladım 1de 49 dum kendım dıyetle zayıfladım ıkı sene superdı 55te gıttı sonra yemeye basladım yıne ve86ya kadar cıktım ıste...sız su an dıyet yapıyorsunuz yanı cok guzel.benım ıstedıgım sey her aksam mutlaka musaıt oldukca gun ıcınde bu konu altında yada ozelden hıc fark etmez dıyetımızın nasıl gıttıgı hakkında konusmamız.dıyetısyene persembe gıdıcem ve artık super kılo vermıs olmak ıstıyorum.yarın sporda yapıcam sız spor yapıyo musunuz ablacım

katılıyorum,sız de karar vermıssınız ve baslamıssınız en onemlısı yapıyorsunuz...ben pazarı sectım kendıme pazartesı sendromuna yakalanmadım şükür ki:1: ben de 57yı hedflıyorum lıseye baslamadan once 65tım lıseye basladım 1de 49 dum kendım dıyetle zayıfladım ıkı sene superdı 55te gıttı sonra yemeye basladım yıne ve86ya kadar cıktım ıste...sız su an dıyet yapıyorsunuz yanı cok guzel.benım ıstedıgım sey her aksam mutlaka musaıt oldukca gun ıcınde bu konu altında yada ozelden hıc fark etmez dıyetımızın nasıl gıttıgı hakkında konusmamız.dıyetısyene persembe gıdıcem ve artık super kılo vermıs olmak ıstıyorum.yarın sporda yapıcam sız spor yapıyo musunuz ablacım

Haftada 1 2gün yürüyorum ama 2çocukla ne kadar olursa:-) 5yaşında ve 15aylık kızlarım var ışte maksat hareket olsun evde spor yapıp çok güzel kilo vermiştim 3sene evvel yine başlasam güzel olacak. Tek başına diyet olmuyor. Spor yaptığım zaman sıkılasiyorum 70e düşmüştüm ama herkes 65sanıyordu vücudum toparlanıyo resmen. Maalesef sıkı diyet yapamiyorum çünkü kızımi emzirıyorum. Akşamları ekmeği kestim bu bile kilo vermemi sağladı ben ekmeğe çok düşkünüm o yüzden kilo alıyorum. Tamam canım müsait oldukca yazarım mesela bugün 76.6ydim. Senin boyun kaç gençsin kurtul şu kilolardan sonuçta kader değil bizim elimizde daha bunun evlenmesi var doğumu var ınan erkeklere birşey olmuyo çocuk olacak kadın kilo alıyor. Sonra benim gibi olursun:-( 70kilo evlendim 6 7 kilo fazlam var tabi evlendiğim kiloya göre

Haftada 1 2gün yürüyorum ama 2çocukla ne kadar olursa:-) 5yaşında ve 15aylık kızlarım var ışte maksat hareket olsun evde spor yapıp çok güzel kilo vermiştim 3sene evvel yine başlasam güzel olacak. Tek başına diyet olmuyor. Spor yaptığım zaman sıkılasiyorum 70e düşmüştüm ama herkes 65sanıyordu vücudum toparlanıyo resmen. Maalesef sıkı diyet yapamiyorum çünkü kızımi emzirıyorum. Akşamları ekmeği kestim bu bile kilo vermemi sağladı ben ekmeğe çok düşkünüm o yüzden kilo alıyorum. Tamam canım müsait oldukca yazarım mesela bugün 76.6ydim. Senin boyun kaç gençsin kurtul şu kilolardan sonuçta kader değil bizim elimizde daha bunun evlenmesi var doğumu var ınan erkeklere birşey olmuyo çocuk olacak kadın kilo alıyor. Sonra benim gibi olursun:-( 70kilo evlendim 6 7 kilo fazlam var tabi evlendiğim kiloya göre
benım boyum 1.64...ısın cok zor ablacım sahıden ıkı cocuk helekı bırı bebek bırı de tam afacan zamanında.ekmege bende cok duskunum ama abur cubura alıstım arkadaslarla o dada fena.bende yazıcam her hafta haftalık kılo kaybımı hatta yarın resımlerımı cekıcem kısmeste ılerde paylasmak ıcın.sen baslamıssın sakında bırakma ınanınca oluyor bıseyler ablacım pekı bende yazıcam bu konuya gunluk nasıl gıttıgını aksamları en kotu ıhtımalle

Evet canım zor mekik çekicem küçük tepeme oturuyor:-) o uyuyuncada ev işi oluyor gece uyuyuncada benim uykum geliyor. Ne yapayım ayda 1kilo gitse razıyım üstüne almayayimda. Ekimde kaynımin düğünü var nişanına 79gittim düğüne bari 69yada daha az gideyim.

Evet canım zor mekik çekicem küçük tepeme oturuyor:-) o uyuyuncada ev işi oluyor gece uyuyuncada benim uykum geliyor. Ne yapayım ayda 1kilo gitse razıyım üstüne almayayimda. Ekimde kaynımin düğünü var nişanına 79gittim düğüne bari 69yada daha az gideyim.

boyle gıdersen yaparsın cıdden.ben ablamın dugununde maalesef 80 kıloydum cok pısman oldum dugunden sonra hemen 69 oldum bıde...dugun kasetını bıle ızleyemedım uzulmekten...ama bıttı artık kısmetse baslıyorum.oncelıkle evı temızlemekle baslıyorum tamda su anda...yarın gorusuruz sabah yazıcam ne yaptıgımı kısmetse ıyı geceler gorusmek uzere bebıslerınızle bırlıkte tatlı geceler sana ablacım

boyle gıdersen yaparsın cıdden.ben ablamın dugununde maalesef 80 kıloydum cok pısman oldum dugunden sonra hemen 69 oldum bıde...dugun kasetını bıle ızleyemedım uzulmekten...ama bıttı artık kısmetse baslıyorum.oncelıkle evı temızlemekle baslıyorum tamda su anda...yarın gorusuruz sabah yazıcam ne yaptıgımı kısmetse ıyı geceler gorusmek uzere bebıslerınızle bırlıkte tatlı geceler sana ablacım[/QUO Ablanin düğününde kilolu olabilirsin kendi düğününde fıstık olursun inşallah canım. Yarın çok yoğunum öğlen nikah daha sonra mevlüt ve akşamda düğün var 3yere gidicem yani:-( akşam bakabilirim sen yaz bende yine gece yazarım böyle. Resimlerinide sabırsızlikla bekliyorum. Aslende bursalimisin. Inşallah zayıfliycaz lafta kalmayacak eminim kendimize güvenelim yeterki sanada iyi geceler tatlım kolay gelsin

Son düzenleme:
yok aslen antalyalıyım ablacım.yogun bır gun senı beklıyor cıdden Allah kolaylık versın! bende guvenıorm bıze ya...bakalım bzım gıbı arkadaslarda olursa yazarlar kısmetse bole motıve ederek cok guzel sonuclar elde ederız ınsAllah! ıyı geceler sımdılık ablacım sagolasın guzel sozlerın ıcın:16:

Back
X