- 25 Temmuz 2012
- 245
- 25
- 48
- Konu Sahibi 7nbitirdin
-
teşekkür ederim canım spor olarak 45 dakika yürüyüş vermişti doktorum ama malesef çok yapamadım sadece sağlıklı beslendim o kadar ve metobolimam sürekli çalışır haldeydi çünkü yürekli bişeyler yiyodum bu şekilde yaktım sormak istediğiniz herşeyi sorun hatta liste örneklerimi dahi yazabilirim sorun olmazçok tebrik ediyorum azmedince başaramıcak hiçbişey yok gerçekten çok kısa zamanda kurtulmuşsunuz kilolarınızdan
sormak istediğim spor olarak ne yaptınız
aslında zor olmazsa çok iyi olur yazarsanız 1 ayda 9 kilo çok iyi yaniteşekkür ederim canım spor olarak 45 dakika yürüyüş vermişti doktorum ama malesef çok yapamadım sadece sağlıklı beslendim o kadar ve metobolimam sürekli çalışır haldeydi çünkü yürekli bişeyler yiyodum bu şekilde yaktım sormak istediğiniz herşeyi sorun hatta liste örneklerimi dahi yazabilirim sorun olmaz
Tebrik ederim çok da güzelsiniz maşallahMrb kızlar çok ilginç bir hikaye eşimle 3 yıllık evliyiz ve evlenirken gayet normaldi kilom daha sonra karnımda bebğim öldü ve sonrasında kabus gibi bi yaşam başladı ilaçlardı biraz psikolojik sıkıntı derken 74e ulaştım.Sonra bi ara eşimin arkadaşının eşiyle sorun yaşadık ve kadın sosyal paylaşım sitesine her attığım fotoğraf için yok göbeğe bak yatarak büyüttüğün k.ç.. erit gibi iğrenç söylemlerde bulundu.Derken eşimin doğum gününden bi foto attım yine bunu yine görmüş ufacık bir profil resminden yola çıkarak kendi duvarına bu mululuğun rsmi olamaz ancak salınmış göbeğin resmi diye bi yazı yazmış ve bardağı taşıran son damlaydı bunu okuyunca sabah ilk işim diyetisyen oldu ve 1 ay gibi bi süreçte bu kiloyu attım herşeyin başı azim herşey azmederek oluyo :)
öncelikle tebrik ederim azminden dolayı. ama o kadının facebook üzerinden yazdıkları de çok komik yaaa..çok konuşkan biri de konuştuğunun nereye vardığını mı önemsemiyor, yoksa çekemememzlik mi, psikopatlık mı:) ilginç haaa...Mrb kızlar çok ilginç bir hikaye eşimle 3 yıllık evliyiz ve evlenirken gayet normaldi kilom daha sonra karnımda bebğim öldü ve sonrasında kabus gibi bi yaşam başladı ilaçlardı biraz psikolojik sıkıntı derken 74e ulaştım.Sonra bi ara eşimin arkadaşının eşiyle sorun yaşadık ve kadın sosyal paylaşım sitesine her attığım fotoğraf için yok göbeğe bak yatarak büyüttüğün k.ç.. erit gibi iğrenç söylemlerde bulundu.Derken eşimin doğum gününden bi foto attım yine bunu yine görmüş ufacık bir profil resminden yola çıkarak kendi duvarına bu mululuğun rsmi olamaz ancak salınmış göbeğin resmi diye bi yazı yazmış ve bardağı taşıran son damlaydı bunu okuyunca sabah ilk işim diyetisyen oldu ve 1 ay gibi bi süreçte bu kiloyu attım herşeyin başı azim herşey azmederek oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?