74' ten 65' e

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
Mrb kızlar çok ilginç bir hikaye eşimle 3 yıllık evliyiz ve evlenirken gayet normaldi kilom daha sonra karnımda bebğim öldü ve sonrasında kabus gibi bi yaşam başladı ilaçlardı biraz psikolojik sıkıntı derken 74e ulaştım.Sonra bi ara eşimin arkadaşının eşiyle sorun yaşadık ve kadın sosyal paylaşım sitesine her attığım fotoğraf için yok göbeğe bak yatarak büyüttüğün k.ç.. erit gibi iğrenç söylemlerde bulundu.Derken eşimin doğum gününden bi foto attım yine bunu yine görmüş ufacık bir profil resminden yola çıkarak kendi duvarına bu mululuğun rsmi olamaz ancak salınmış göbeğin resmi diye bi yazı yazmış ve bardağı taşıran son damlaydı bunu okuyunca sabah ilk işim diyetisyen oldu ve 1 ay gibi bi süreçte bu kiloyu attım herşeyin başı azim herşey azmederek oluyo :)

index.php
index.php
index.php

çok tebrik ediyorum azmedince başaramıcak hiçbişey yok gerçekten çok kısa zamanda kurtulmuşsunuz kilolarınızdan:nazar:
sormak istediğim spor olarak ne yaptınız

çok tebrik ediyorum azmedince başaramıcak hiçbişey yok gerçekten çok kısa zamanda kurtulmuşsunuz kilolarınızdan:nazar:
sormak istediğim spor olarak ne yaptınız
teşekkür ederim canım spor olarak 45 dakika yürüyüş vermişti doktorum ama malesef çok yapamadım sadece sağlıklı beslendim o kadar ve metobolimam sürekli çalışır haldeydi çünkü yürekli bişeyler yiyodum bu şekilde yaktım sormak istediğiniz herşeyi sorun hatta liste örneklerimi dahi yazabilirim sorun olmaz

teşekkür ederim canım spor olarak 45 dakika yürüyüş vermişti doktorum ama malesef çok yapamadım sadece sağlıklı beslendim o kadar ve metobolimam sürekli çalışır haldeydi çünkü yürekli bişeyler yiyodum bu şekilde yaktım sormak istediğiniz herşeyi sorun hatta liste örneklerimi dahi yazabilirim sorun olmaz
aslında zor olmazsa çok iyi olur yazarsanız 1 ayda 9 kilo çok iyi yani

Gerçekten çok terbiyesizce yorumlar olmuş. Ama süper olmuş azminize bayıldım şimdi düşmanlarınız çatlasın yorum yapan bayanın çatladığını düşünüyorum. Tebrik ediyorum:)

evet arkadaşım listeni bekliyorum acilen hemde bende 4 ay önce bebeğimi kaybettim
hamile kalmak istiyorum ama kilom fena duruma geldi
57 kilo ile evlendim 4 yıllık evliyim 74 oldum bi felaket manzarası
65 e düşsem bile razıyım

ben de çok merak ettim diyet listeni 9 kılo vermişsin o zaman 1 ayda yanlış mı anladım sabah akşam 1 er saat yuruyorum yediklerime dikkat ediyorum sadece 3 kılo verebıldım ne yı yanlış yapıyorum acaba lıstenle bırlıkte anlamış olucam

Mrb kızlar çok ilginç bir hikaye eşimle 3 yıllık evliyiz ve evlenirken gayet normaldi kilom daha sonra karnımda bebğim öldü ve sonrasında kabus gibi bi yaşam başladı ilaçlardı biraz psikolojik sıkıntı derken 74e ulaştım.Sonra bi ara eşimin arkadaşının eşiyle sorun yaşadık ve kadın sosyal paylaşım sitesine her attığım fotoğraf için yok göbeğe bak yatarak büyüttüğün k.ç.. erit gibi iğrenç söylemlerde bulundu.Derken eşimin doğum gününden bi foto attım yine bunu yine görmüş ufacık bir profil resminden yola çıkarak kendi duvarına bu mululuğun rsmi olamaz ancak salınmış göbeğin resmi diye bi yazı yazmış ve bardağı taşıran son damlaydı bunu okuyunca sabah ilk işim diyetisyen oldu ve 1 ay gibi bi süreçte bu kiloyu attım herşeyin başı azim herşey azmederek oluyo :)
Tebrik ederim çok da güzelsiniz maşallah

Tebrikler gercekten ben de nisanim icin kilo vermek istiyorum 2 ayda ne kadar versem kar :) bi ornek liste paylasirsaniz cok sevinirim :)

çok güzel olmussunuz tebrik ederim.gobeginiz yok olmus resmen benim sorunum da kahrolasi göbek ve 65im hedefim iki ayda 55 olmak.umarim sizin gibi sonuç alıp burda paylaşırım

öncelikle tebrik ederim azminden dolayı. ama o kadının facebook üzerinden yazdıkları de çok komik yaaa..çok konuşkan biri de konuştuğunun nereye vardığını mı önemsemiyor, yoksa çekemememzlik mi, psikopatlık mı:) ilginç haaa...
sonu güzel olmuş sana azim katmış ve kilo vermişsin. acizane tavsiyem o sosyal sitelerde kişileri silip engelleyebileceğin butonlar var, azcık daha sana uzuuun uzun baksın kilonda eleştirecek bişey bulamayıp başka şeylere sataşırsa sil gitsin o kadını. böyle durup durup moralini bozmasına izin verme derim.

ben resminizi göremedim benimde çoğu arkidişm doğum kiloların duruyor deyip duruyor kafaya koydum 2 kilo vercem

Back
X