75,5 kilodan 60 kiloya destek verinn kilo verelim

Ben sabah yeşil çay içtim yanında da yumurta yedim, öğlen pirinç lapası yedim aralarda salata, elma yedim hep 1:30 saat önce de yine lapamı ve salatamı yedim 1 sürahı suyumu da bitirdim böyle yazınca yediklerim çok az geldi ama pirinç lapası cidden doyuruyo beni iştahım falan kalmıyo :1:

hadi yaa onu bendemi denesem acaba:D

kızlar bende katılabılırmıyım :) bende 72 kıloyum 60olmaya calısıyorum dukan dıyetı ypıyorum :)

karışık bebem ya :)nasıl anlatayım ki:) biissürü evre var :) kilo gercekten veriliyor sonra verdiğin kiloyu koruma evresi cart curt ar :):) ben kurban bayramına kadar 60 olacagım ınsaallah :) yani dukan testi öle dio :) ki daha dün başladım baskülüm 69 u bile göstermiyo 68.7 falan öyle :) ama masraflı yaaa hep et et et yiyon :D ilk dört gün

ne güzel kızlar gidiyor kilolar, ben hala 76 yım, yarın ciddi bir başlangıç yapıcam, haftaya da diyetisyen randevum var :32:

karışık bebem ya :)nasıl anlatayım ki:) biissürü evre var :) kilo gercekten veriliyor sonra verdiğin kiloyu koruma evresi cart curt ar :):) ben kurban bayramına kadar 60 olacagım ınsaallah :) yani dukan testi öle dio :) ki daha dün başladım baskülüm 69 u bile göstermiyo 68.7 falan öyle :) ama masraflı yaaa hep et et et yiyon :D ilk dört gün

bnmde hedefim kurbana kadar 65 olmak hakkımızda hayırlısı:)) nası testmiş o ya yappak bizde:)

bnmde hedefim kurbana kadar 65 olmak hakkımızda hayırlısı:)) nası testmiş o ya yappak bizde:)

netten dukan testi diyeti die arat bebem bulursun :) ben türkcesini bulamadım ingilizceden yaptım..:D ingilizce bilmiyorum google amcanın çevirisinden yararlandım

netten dukan testi diyeti die arat bebem bulursun :) ben türkcesini bulamadım ingilizceden yaptım..:D ingilizce bilmiyorum google amcanın çevirisinden yararlandım

naptın vermeye basladınmı kiloları:)

dukanı bıraktım hayatım :) malii olarak ete vs para yetiştiremedim.. benim için diyet falan sınırlı şeyler olmuyor ya :) yapamadım..

aynenn bende ne warsa az yiorum beyaz ekmeği bıraktım

Kızlar uzun zamandır giremiyordum netim yoktu, sporu da bıraktım biraz çünkü ayağımı burkmuştum yürüyemiyordum bile. Bugün tekrar başladım hala 69 um :43:

Kızlar uzun zamandır giremiyordum netim yoktu, sporu da bıraktım biraz çünkü ayağımı burkmuştum yürüyemiyordum bile. Bugün tekrar başladım hala 69 um :43:

ya bende kaldım weremiorum resmenn

Back
X