• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

hadi ya..canım benim oğlan kendi kendine okuma yazma öğrendi şimdi korkularım var sıkılır mı okuldan diye...böle bi tecrüben var mı acaba kendi kızın ya da çevrenden.
Kreşe gidiyo bnim kız oyun grubuna..ing alfabeyi öğrendi biçok harfi tanıyo ing den..ama kreşin rehber öğretmeni tembih etti ing öğrenmiş sorun yok ama türkçe öğretmeyin..çünkü bizler harfleri se me de diye öğrendik yeni sistemde sı mı dı die öğretiyolarmış biliyosan bu yeni sistemi sorun yok ama bilmiyosan ve eski sistemle öğrenirse okuma hızı yeni sisteme göre öğrenen çocuklardan geri kalır dedi..yeni sistem hızlı okuma testleri bi seferde okuyup anlayabilmeye göreymiş çünkü ama kendi kendine öğrenirse tabi yapacak bişi yok sıkıldığı noktada başka bişile boşluk doldurulur demişti

7 değil 9 yemiş bende 5 yiyorum günlük çıkarıldığını duymamıştım sudan geçirip yememizi tavsiye bile ediyolar diyetisyenler ....

Kreşe gidiyo bnim kız oyun grubuna..ing alfabeyi öğrendi biçok harfi tanıyo ing den..ama kreşin rehber öğretmeni tembih etti ing öğrenmiş sorun yok ama türkçe öğretmeyin..çünkü bizler harfleri se me de diye öğrendik yeni sistemde sı mı dı die öğretiyolarmış biliyosan bu yeni sistemi sorun yok ama bilmiyosan ve eski sistemle öğrenirse okuma hızı yeni sisteme göre öğrenen çocuklardan geri kalır dedi..yeni sistem hızlı okuma testleri bi seferde okuyup anlayabilmeye göreymiş çünkü ama kendi kendine öğrenirse tabi yapacak bişi yok sıkıldığı noktada başka bişile boşluk doldurulur demişti
kendi kendine öğrendi maalesef asla öğrenmesini istemedm ama neyse hayırlısı bakalım pztesi konuşcaz öğretmeni ile ne desem yani özel ilgi göstern desem ters teper tabi...

D
7 değil 9 yemiş bende 5 yiyorum günlük çıkarıldığını duymamıştım sudan geçirip yememizi tavsiye bile ediyolar diyetisyenler ....
Diyetisyenim yediklerimi yazdığım listede görmüştü kesinlikle yemek yok demişti ama arada 1-2 tırtıklıyodum bende:)) çikolataya bile zeytin kadar tepki göstermemişti bitter yediğin sürece çok canın çektiğinde 1 parça olabilir demişti

arkadaşlar bu diyet listeleri Amerikan doktorlardan esinlenilerek hazırlanır ve onlar da zeytin alışkanlığı olmadığından bizim diyetisyenlerin bazıları aman sakın yeme der, oysa 5 tane idealdir malum yağlı çünkü

D

Diyetisyenim yediklerimi yazdığım listede görmüştü kesinlikle yemek yok demişti ama arada 1-2 tırtıklıyodum bende:)) çikolataya bile zeytin kadar tepki göstermemişti bitter yediğin sürece çok canın çektiğinde 1 parça olabilir demişti
bitter yağsız mı

Evet zeytin tuzlu olduğu için problem 5 tane yi geçmezdim normalde ama evde peynir yok yumurta yok tüm gün derste acikirsam diye yedim.

Feyzacim oğlun okuyabiliyo mu yoksa sadece harfleri mi tanıyor Sayet okumayı soktuyse rahat edersin ama harfleri biliyorsa ve se më fe diye öğrendiyse çocuk ikilemde kalır. Benim anladigim senin oğlun okumayı sökmüş. O yüzden endiselenme

Feyzacim oğlun okuyabiliyo mu yoksa sadece harfleri mi tanıyor Sayet okumayı soktuyse rahat edersin ama harfleri biliyorsa ve se më fe diye öğrendiyse çocuk ikilemde kalır. Benim anladigim senin oğlun okumayı sökmüş. O yüzden endiselenme
hem sular seller gbi söktü umarım iyi olur herşey

ara olarak saat 4 te 1 galeta yedim az öncede 1 kaseye yakın çorba 1 kaşık makarna yedim...
buraya kadar iyi ama akşama eşim çiğ köfte yapcak gnlerdir canım istiyodu yerim valla pişmanda olmam yufkasız lavaşsız yerim kıvırcıkla:oops::oops:

Bitter yağsız olduğundan değilde normal çikolatadan daha sağlıklı olduğun için:)) yani illa bişi yiyceksn bu çılgınlığı zeytinle mısırla yapma bitterle yap dediydi:))

Bende akşam 5 gibi kısır yediydim şimdi karşılığı olarak yürüycem ödeşicez kısırla:)

Yani çiğköftrde masum beaa yaa:) ama litfen bedeli olarak bi yürümedir bi ip atlamadır bi aksiyon yap yani:)

Herkese iyi akşamlar
Sabah mısır gevreği
Öğle bi kase yogurt zeytınyaglı fasulye
Aksam bı seftali uzerıne tarcın serpip yedım
Ara öğünde de cok az beyaz leblebi yedim

40 dk yurudum ve 30 mekık cektım bugun temızlık vardı daha fazla yapamadım sporumu
Ikı bucuk lıtre de su içtim :)

Herkese iyi akşamlar
Sabah mısır gevreği
Öğle bi kase yogurt zeytınyaglı fasulye
Aksam bı seftali uzerıne tarcın serpip yedım
Ara öğünde de cok az beyaz leblebi yedim

40 dk yurudum ve 30 mekık cektım bugun temızlık vardı daha fazla yapamadım sporumu
Ikı bucuk lıtre de su içtim :)
maaşallah sporda menü de gayet güzel tebrikler:KK9:

Selam kızlar ben hala diyetisyene gitsemmi yoksa kendi kendimemi vermeye çalışsam onu düşünüyorum. Günler geçiyor ekim 11de 70 kilo olmalıyım. Ve ben hala karar veremedim

Eliffeyza ben seni bir yerden hatırlıyorum soya sosunun topigimi gülerin topigindenmi

Back
X