75 KG. Den -55 KİLOYA DÜŞMEK İSTEYENLER BENİMLE MİSİNİZ ?

radyolo6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
287
130
123
Meraba ben 2 buçuk yıl önce dukan diyeti ile 14 kg vermiştim . Ve o zaman 72 kg ile başlayıp 58 kg ile bırakmıştım diyeti. Son bi senedir ailevi problemler ve psikiyatrik ilaçlar üstüne kendimide salmam sonucu şuan 75 kg ulaştım ve artık kıyafetlerime sığmıyorum bu nedenle 2 gündür tekrar dukan. Diyetine başladım kendim gibi azimli arkadaşları bekliyorum berabar motive olup, birbirimize destek olalım.. Bu sefer hedefim 55 kg olmak :KK76::KK53:

Yazım hatalarım olsuysa kusura bakmayın:KK48:

Meraba ben 2 buçuk yıl önce dukan diyeti ile 14 kg vermiştim . Ve o zaman 72 kg ile başlayıp 58 kg ile bırakmıştım diyeti. Son bi senedir ailevi problemler ve psikiyatrik ilaçlar üstüne kendimide salmam sonucu şuan 75 kg ulaştım ve artık kıyafetlerime sığmıyorum bu nedenle 2 gündür tekrar dukan. Diyetine başladım kendim gibi azimli arkadaşları bekliyorum berabar motive olup, birbirimize destek olalım.. Bu sefer hedefim 55 kg olmak :KK76::KK53:

Geldimm bacimmm

Hosgeldın arkdasım gayet ıyı anlıyorum senı bnm de daha once kılo verıp alma donemım oldu ınsan kendını cok kotu hıssedıyor ama olan oldu yapacak tek sey bıdaha aynı duruma dusmemek ben de senınleyım :KK45:

Hosgeldın arkdasım gayet ıyı anlıyorum senı bnm de daha once kılo verıp alma donemım oldu ınsan kendını cok kotu hıssedıyor ama olan oldu yapacak tek sey bıdaha aynı duruma dusmemek ben de senınleyım :KK45:
Hoş geldin canım benim burda birbirimize destek olarak bu işi başaracağımıza inanıyorum . Sende bahset bakalım kilondan hedefinden ve diyete başladın öı başlamadıysan ne zaman başlıcan ? :KK54:

Kesınlıkle destek cok onemlı ve ben ınanıyorum burda senın durumunda olan senı anlayan ınsanlarla daha eglencelı ve daha azımlı bı dıyet surecı gecırecegımıze :) dıyete basladım Daha once 84 kılodan 72 kıloya dusmstum ve nasıl olduysa anlamadan 88 kıloya yenıden cıktım... Aslında martta basladım ve 70 kıloya dustum ama araya tatılın gırmesı evde tadılat olması derken yenıden 79a cıkmıstım suan 73 kıloyum ve artık al ver al ver olayına son vermek ıstıyorum hedefım 55 kılo yada 60 ve o kıloya ulasıp koruma yapıcam artık zayıf olmak ıstıyorum bunu ben de basarıcam artık canıma tak ettı :KK17:

Kesınlıkle destek cok onemlı ve ben ınanıyorum burda senın durumunda olan senı anlayan ınsanlarla daha eglencelı ve daha azımlı bı dıyet surecı gecırecegımıze :) dıyete basladım Daha once 84 kılodan 72 kıloya dusmstum ve nasıl olduysa anlamadan 88 kıloya yenıden cıktım... Aslında martta basladım ve 70 kıloya dustum ama araya tatılın gırmesı evde tadılat olması derken yenıden 79a cıkmıstım suan 73 kıloyum ve artık al ver al ver olayına son vermek ıstıyorum hedefım 55 kılo yada 60 ve o kıloya ulasıp koruma yapıcam artık zayıf olmak ıstıyorum bunu ben de basarıcam artık canıma tak ettı :KK17:
Bende kendimi tek sanıyodum liste yapcam akşam ona göre haftalık olarak verdiğimiz Kiloları güncel tutcam bakalım akşama kadar kimler bize katılcak:KK76:Bu sefer olcak kızlar biliyorum :KK53:

Kesınlikle en guzel fikir bi liste yapmak ve her hafta not düşmek boylece gaza geliriz :KK72::KK33::KK73:
Hatta başlayalım

Diyete başlama tarihi /başlama kg / şimdiki kilosu /veridiği kilo /hedef kilosu

03.09.2014/ 75/-/-/55 Radyolo6

Benimle olanlar söylesin onlarıda eklicem listeye her cuma tartılıp listeyi güncellicez.:KK54:

YazbOTE="yanyana, post: 36780084, member: 599037"]72 kiloyum 60 olsam yeter ama yemeyi seviyorum yaa[/QUOTE]
Yaz beni de yazz

Dıyete ılk basladıgım zaman şok diyet yapmıstım ıkı tane ıkı haftada 5.5 verdım sonra dukana gectım ama cok zahmetlı geldı ugrasamaz oldum bıraktım.. Sonrasında ekmek yemedım hamurısı yemedım et kofte tavuk salata cacık sebze yemegi ama yemeklerım hep cok az tuzlu yagsız oldu tabı sporda yaptım yarısı gıttı araya tatıl falan gırdı yenıden basladım sımdı suanda da yedıklerıme dıkkat edıyorum bugun ıkı parca tavuk ve salata yedım bı bardak ayran ogle yemegınde sabah mısır gevregı suan bı armut yedım aksam bılmıyorum henuz geldım eve... Bı de ınsanın vucuduna gore degısıyor mesela bana ara ogun yaramıyor

UOTE="yorgunkalp, post: 36781255, member: 413292"]Dıyete ılk basladıgım zaman şok diyet yapmıstım ıkı tane ıkı haftada 5.5 verdım sonra dukana gectım ama cok zahmetlı geldı ugrasamaz oldum bıraktım.. Sonrasında ekmek yemedım hamurısı yemedım et kofte tavuk salata cacık sebze yemegi ama yemeklerım hep cok az tuzlu yagsız oldu tabı sporda yaptım yarısı gıttı araya tatıl falan gırdı yenıden basladım sımdı suanda da yedıklerıme dıkkat edıyorum bugun ıkı parca tavuk ve salata yedım bı bardak ayran ogle yemegınde sabah mısır gevregı suan bı armut yedım aksam bılmıyorum henuz geldım eve... Bı de ınsanın vucuduna gore degısıyor mesela bana ara ogun yaramıyor[/QUOTE] acil kilo vermem lazum. Yetmisle hamis kalirsam yuzledogyrurum.yurumem yuvarlanirim artik :)

UOTE="yorgunkalp, post: 36781255, member: 413292"]Dıyete ılk basladıgım zaman şok diyet yapmıstım ıkı tane ıkı haftada 5.5 verdım sonra dukana gectım ama cok zahmetlı geldı ugrasamaz oldum bıraktım.. Sonrasında ekmek yemedım hamurısı yemedım et kofte tavuk salata cacık sebze yemegi ama yemeklerım hep cok az tuzlu yagsız oldu tabı sporda yaptım yarısı gıttı araya tatıl falan gırdı yenıden basladım sımdı suanda da yedıklerıme dıkkat edıyorum bugun ıkı parca tavuk ve salata yedım bı bardak ayran ogle yemegınde sabah mısır gevregı suan bı armut yedım aksam bılmıyorum henuz geldım eve... Bı de ınsanın vucuduna gore degısıyor mesela bana ara ogun yaramıyor
acil kilo vermem lazum. Yetmisle hamis kalirsam yuzledogyrurum.yurumem yuvarlanirim artik :)[/QUOTE]
Öyle deme ne kılolı ınsanlar doguruyor ama tabıkı fıt anne olmak en guzelı :) ben ınanıyorumkı zayıflıcaz basarıcaz yeterkı kafada karar verıp bıtırelım ne demısler ınanmak basarmanın yarısı :)

Diyete başlama tarihi /başlama kg / şimdiki kilosu /veridiği kilo /hedef kilosu

03.09.2014/ 75/-/-/55 Radyolo6

03.04.2014/88.5/73/15.5/ 60 yorgunkalp

05.09.2014/72/-/-/60 yanyana

Evet listemiz :) umarım daha fazla eklemeler olur :KK49:

Bu gün neler yediğimi içtiğimi rapor ediyorum sizden de bundan sonra bu şekilde rapor bekliyorum sabah bir bardak sütle güne başladım, öğlen fırında tavuk ve yoğurt yedim. Akşam da tavuk ve yoğurt yedim. 1 saat spor yaptım. gün içersinde 2 lt su ve 2 bardak şekersiz nescafe içtim. Birazdan da bir bardak light sütümü içip yatıcam :KK54::KK54:

Back
X