75 KG. Den -55 KİLOYA DÜŞMEK İSTEYENLER BENİMLE MİSİNİZ ?

Buda resmi image.webp

Merhabalar bende aranıza katılabilir miyim yeter artık kilo vermek istiyorum ve bu paylaşımlar çok hoşuma gitti:)

Bugünlük yediklerimi paylaşmaya geldim.

Nöbet çıkışı olduğum için geldiğimde uyudum. Saat 14:00 da uyandığımda 2 haşlanmış yumurta ve 2 dilim jambon yedim.

Akşam 5 gibi bir tane meyveli yoğurt ve bir şişe maden suyu içtim.

Akşam yemeğinde de sadece 1 but ve biraz sarımsaklı yoğurt yedim.

1 saat 15 dk spora gittim. Gün içersinde de 1,5 lt su içtim bugün su içmem biraz az oldu galiba ve diyetimin 9. Günü böyle bitti bugünde :KK76:

Kimse benle olmasada bu topiğin sonunda bir başarıya imza atcağıma inanıyorummm:KK54::KK54::KK16:

Diyete başlama tarihi /başlama kg / şimdiki kilosu /veridiği kilo /hedef kilosu

03.09.2014/ 75/ 71.2/ 3.8/ 60

Bugün diyetimin 10 . Günü toplam 3.8 kg verdim çok mutluyum

Tatlımmm nerelerdesin
Burdayım canım dun ugrayamadım keyfım hıc yoktu bıraz kendıme gelebıldım.... Bu yuzden kusura bakmayın dun tartı gunuydu 71.1 cıktım dun :( bugun ne yedım hıcbısey cunku hıc canım cekmıyor mıdem almıyor keyfım yok :(

bugün yediklerimi paylaşmaya geldim :)

Sabah 1 bardak liğht sütümü içtim. Öğlen yemeğinde yoğurt çorbasının içindekiler hariç suyundan 4 kaşık içtim türlü vardı. Patatesleri olmadan yanında yoğurt yedim. 4 gibi nescafe mi içtim. akşam yine türlü ve bir kase yoğurt yedim. 2,5 lt suyumu içtim.1 adet sodamı ve bir tane de meyveli yoğurdumu yedim nöbette olduğumdan bugün spor yapamadım.

Bugünlükte bu kadar sevgili günlükcümmmm:KK9::KK73:

Burdayım canım dun ugrayamadım keyfım hıc yoktu bıraz kendıme gelebıldım.... Bu yuzden kusura bakmayın dun tartı gunuydu 71.1 cıktım dun :KK43: bugun ne yedım hıcbısey cunku hıc canım cekmıyor mıdem almıyor keyfım yok :KK43:

dikkat et çok sıkıyosun kendini hasta olucaksın sonunda önce sağlık bunu unutma tatlım

Dün çok yoğundum o yüzden foruma uğrayamadım...

Bugün neler yediğimi paylaşmaya geldim. bugün yine nöbetçiyim sabah iş yoğunluğundan yine kahvaltı yapamadım. Öğle yemeğinde taze fasulye , yoğurt ve 4-5 kaşık çorba içtim. Akşam yemeğinde tavuk şiş yedim ama galiba yanındaki salatalardan biraz fazlaca yedim kendimi hala çok şiş hissediyorum. Yanında ezmede vardı ve yağlıydı dayanamadım ondan da yedim en çok o beni rahatsız etti galiba. 2,5 lt suyumu içtim.

Bugünü de böyle tamamladım..

selam kaç gündür rahatsızım uğrayamadım günlüğüme.

Kızlar bugün diyetimin 16, günü yarın tartı günüm ama bu hafta çok verimli geçmedi benim için :( fazla beklentim yok. 2, kere büyük kaçamaklar yaptım ama pes etmedim yine de devam ediyorum diyetime.

Bugün yediklerimi paylaşmaya geldim.

Sabah kahvaltısında 1 bardak süt içtim. Öğlen yemeğinde 2-3 kaşık çorba bir fırında pişirilmiş but ve yoğurt yedim.

Akşamda ton balığı, yarım domates ve 2 dilim peynir yedim.He bi de bir tane de but yedim öğleden kalmış biliyorum çok karıştırmışsın diceksiniz ama hepsini aynı anda yemedim. 2 lt su içtim ve 2 nescafe tükettim.

Yarını çok merak ediyorum ama açıkcası çok umudum yok:KK17::KK17:

Amaaaaaaa akıllandım bir daha aynısını yapmama kararı aldım umarımm bu karara uyarım:KK11:

selam kaç gündür rahatsızım uğrayamadım günlüğüme.

Kızlar bugün diyetimin 16, günü yarın tartı günüm ama bu hafta çok verimli geçmedi benim için :KK43: fazla beklentim yok. 2, kere büyük kaçamaklar yaptım ama pes etmedim yine de devam ediyorum diyetime.

Bugün yediklerimi paylaşmaya geldim.

Sabah kahvaltısında 1 bardak süt içtim. Öğlen yemeğinde 2-3 kaşık çorba bir fırında pişirilmiş but ve yoğurt yedim.

Akşamda ton balığı, yarım domates ve 2 dilim peynir yedim.He bi de bir tane de but yedim öğleden kalmış biliyorum çok karıştırmışsın diceksiniz ama hepsini aynı anda yemedim. 2 lt su içtim ve 2 nescafe tükettim.

Yarını çok merak ediyorum ama açıkcası çok umudum yok:KK17::KK17:

Amaaaaaaa akıllandım bir daha aynısını yapmama kararı aldım umarımm bu karara uyarım:KK11:
bende merak ettim sonucu hadi bakalım

Eveeeet bugün tartıldımve 70.0 kg olmuşum. Ben artıları görürüm sanıyodum

Diyete başlama tarihi /başlama kg / şimdiki kilosu /veridiği kilo /hedef kilosu

03.09.2014/ 75/ 70.0/5.0/55

Bugün diyetimin 17. Günü toplam 5 kg verdim çok mutluyum. Geçen hafta 3.8 vermiştim. Bu hafta 2 büyük kaçamağım olduğu halde 1.2 kg vermişim :KK49::KK15:

Durmak yok yola devam:KK9:

o_Oo_OBugün yediklerimi paylaşmaya geldim.

Sabah bir bardak süt içtim . Öğlen yağsız tavaya 2 yumurta kırdım. Biraz yağlı peynir ve birazda yağsız ezme yedim.

Akşam yemeğinde ızgara hamsi ve salata yedim. 1. 5 lt su içtim. 1 buçuk saat spor yaptım. Amaaaaa bugün kaçamak olarak arkadaşımın yemiş olduğu patates kızartmasından 5 tane yedimo_O:KK1::KK42:

Bugün de yediklerimi anlatmaya geldim.
Sevgili günlük

Sabah kahvaltısına uyanmadığımdan brunch da neler yediğimi yazıcam. 2 rafadan yumurta , 4-5 dilim domates ve bir dilim peynir yedim. Saat 5 gibi bir tane domatesi tuzlayıp yedim. 6 da da ızagara tavuk ve salata yedim. 1,5 lt suyumu içtim .

Burda yalnızım ama yinede yazmaktan vaZgeçmicem bazen boşver diyorum kendime sora da diyorum ki ben hedefime ulaştığımda bu da benim zaferim olcak. bugün diyetimin 19. Günü ve ben hala istikrarla devam ediyorum diyete 75 olarak başladım. Bu sabah tArtıldım 69.9 dum. Gayet sonuçlardan da memnunum. Neyse günlükcüm had görüşürüz

Back
X