Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım hoşgeldinMerhabalar bende aranıza katılabilir miyim yeter artık kilo vermek istiyorum ve bu paylaşımlar çok hoşuma gitti:)
Tatlımmm nerelerdesinBugun kahvaltıda haslanmıs yumurt peynır salatalık
Oglen tavuk yogurt
Aksam seftalı tarcın yedım
Ikıbucuk lıtre su
Yarım saat yuruyus mekık ve kol calısmAsı yaptım tartı gunumuz cuma mı
Burdayım canım dun ugrayamadım keyfım hıc yoktu bıraz kendıme gelebıldım.... Bu yuzden kusura bakmayın dun tartı gunuydu 71.1 cıktım dunTatlımmm nerelerdesin
Burdayım canım dun ugrayamadım keyfım hıc yoktu bıraz kendıme gelebıldım.... Bu yuzden kusura bakmayın dun tartı gunuydu 71.1 cıktım dunbugun ne yedım hıcbısey cunku hıc canım cekmıyor mıdem almıyor keyfım yok
![]()
bende merak ettim sonucu hadi bakalımselam kaç gündür rahatsızım uğrayamadım günlüğüme.
Kızlar bugün diyetimin 16, günü yarın tartı günüm ama bu hafta çok verimli geçmedi benim içinfazla beklentim yok. 2, kere büyük kaçamaklar yaptım ama pes etmedim yine de devam ediyorum diyetime.
Bugün yediklerimi paylaşmaya geldim.
Sabah kahvaltısında 1 bardak süt içtim. Öğlen yemeğinde 2-3 kaşık çorba bir fırında pişirilmiş but ve yoğurt yedim.
Akşamda ton balığı, yarım domates ve 2 dilim peynir yedim.He bi de bir tane de but yedim öğleden kalmış biliyorum çok karıştırmışsın diceksiniz ama hepsini aynı anda yemedim. 2 lt su içtim ve 2 nescafe tükettim.
Yarını çok merak ediyorum ama açıkcası çok umudum yok
Amaaaaaaa akıllandım bir daha aynısını yapmama kararı aldım umarımm bu karara uyarım![]()