- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkartmasınlar zaten. ögretmenin işi degil terbiye almamış ögrenciyi terbiye etmek o ailesinin problemi. sorunu görmezden gelmekte yanlış. elinden geldigince usturuplu bi şekilde yardımcı olmaya çalışır olamıyosada küçük düşüremez toplum içindeZaten herkese had bildire bildire bu hale geldi eğitim sistemimiz.
Ne disiplin kaldı,ne düzen.
Gidip bir görmenizi tavsiye ederim ortaokul ve liselerin halini.
Okulda çete kurup başka öğrencileri döven öğrencilere bile ses çıkartamaz oldu öğretmenler.!!
Niye???Çünkü veliler kendi hallerine bakmadan öğretmenlere had bildirme derdindeler.
Terbiye almamış öğrenciyi terbiye etmek öğretmenin işi.çıkartmasınlar zaten. ögretmenin işi degil terbiye almamış ögrenciyi terbiye etmek o ailesinin problemi. sorunu görmezden gelmekte yanlış. elinden geldigince usturuplu bi şekilde yardımcı olmaya çalışır olamıyosada küçük düşüremez toplum içinde
Bu yaziyi okuduktan sonra sorunlu öğrencilerle ugrasmiyacagim direk tutanagimi tutacagim.gitsin velileri ugrassin egitimleriyle onlar ilgilensin ben ogretim isine bakayim.o ogretmen kac tane öğrenciyle ugrasiyor haberiniz var mi ne var kapiyi yuzune kapattiysa belki onemli bi isi vardi.belki saka yapti kardesiniz anlamadi belki kardesiniz basja seyler soyledi size herseyi anlatmiyor.sikayet etmek size ve kardesiniz e su durumda hic bişey kazandirmaz bundan sonra sixin kardesinuzi hos gorenler en ufak bi sorunu bahane edip disipline verirler.Bayanlar lütfen okuyun bilgilerınıze çok ihtiyacım var. Benim iki kız kardeşim var . Biri lise ikiye gidiyor diğerini bu yıl ana sınıfına yazdırdık. Ikısı aynı okuldalar bunun nedenı de (meslek lısesıne gidiyor kardeşim) her meslek lısesınde anasınıfı olmak zorundaymıs. biraz sorunlu bır öğrenci ve her öğretmen tanır kardeşimi . Bir gun öğretmen ' sen yetmiyormuş gibi bir de kardeşini mı getirdin' demiş. Halbuki evımızın dıbınde olduğu için o anasınıfına yazdırdık. hem kım oluyor da böyle konusuyor diye düşünüyorum. Bır de bunu diyen müdür yardımcısı! Bu sözün hesabını sormak istiyorum nasıl şikayet edebilirım lütfen yardım edın
taktımı takıyorlar..kardeşim böyle öğretmenler yüzünden okumayı bırakmıştı...gidip siz hesap sorun...başka mercilere şikayet nasıl işe yarar bilmem...çünkü lafta kalmış nasıl ispatlayacaksın... ben öyle birşey söylemedim derse ne olacakBayanlar lütfen okuyun bilgilerınıze çok ihtiyacım var. Benim iki kız kardeşim var . Biri lise ikiye gidiyor diğerini bu yıl ana sınıfına yazdırdık. Ikısı aynı okuldalar bunun nedenı de (meslek lısesıne gidiyor kardeşim) her meslek lısesınde anasınıfı olmak zorundaymıs. biraz sorunlu bır öğrenci ve her öğretmen tanır kardeşimi . Bir gun öğretmen ' sen yetmiyormuş gibi bir de kardeşini mı getirdin' demiş. Halbuki evımızın dıbınde olduğu için o anasınıfına yazdırdık. hem kım oluyor da böyle konusuyor diye düşünüyorum. Bır de bunu diyen müdür yardımcısı! Bu sözün hesabını sormak istiyorum nasıl şikayet edebilirım lütfen yardım edın
çıkartmasınlar zaten. ögretmenin işi degil terbiye almamış ögrenciyi terbiye etmek o ailesinin problemi. sorunu görmezden gelmekte yanlış. elinden geldigince usturuplu bi şekilde yardımcı olmaya çalışır olamıyosada küçük düşüremez toplum içinde
Ogrenci ne olursa olsun ogretmen terbiyeli olmak zorunda.. en fazla ailesiyle konusur duzeltmeye calisir durumu yardim alarak. Kimsenin haddi degil cocuklarimizin onurunu kirmak
Bir de iyi ki sınıf öğretmeniyim.. Benim miniklerimin sorunları öyle masum ki..
Burak saçımı çekti, Aslı defterimi karaladı. Annemi istiyoruummmm..
Branş öğretmeni arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun..
Ben nöbet esnasında 10 dklık tenefüslerde bile sinir küpü oluyordum o ergen saygısızlıklarına.
Saç savurmaları, senli konuşmalar, boyu senden uzun diye diklenmeler.. Kusura bakmayın ama iğrenç..
Terbiye etmek öğretmenin işi diyenlere sesleniyorum. Terbiye etmemize izin verin o halde.
İşimize karışmayın!
Terbiye etmek bizim işimiz değil de sizin işiniz ise de lütfen işinizi düzgün yapın..
Uzman yardımı gerek şuraya gidin ya da şu kırtasiyeden şunu alabilir misiniz desek yolu bilmeyen veliler,
şikayet etmek için tüm yolları bilirler maşallah :)
Hiç unutmuyorum sağlık sorunu yüzünden çok zayıf, kısa boylu bir bayan öğretmeninin dersinde,
iki öğrenci yazışıp birbirlerine not gönderiyor.
Öğretmen notu görüp alıyor, okuyor. Ve ne yazıyor dikkat buraya..
Kocası yatakta bulamaz bunu beee..
Bu yazışmalar sınıfın en düzgün, başarılı, saçları örgülü olur, yakası kapalı, gömlek içerde olur ya hani öyle öğrencileri arasında geçmiş üstelik şok olmuştuk.
Biraz sorunlu denilenin neler yapabileceklerini siz düşünün..
Bir de iyi ki sınıf öğretmeniyim.. Benim miniklerimin sorunları öyle masum ki..
Burak saçımı çekti, Aslı defterimi karaladı. Annemi istiyoruummmm..
Branş öğretmeni arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun..
Ben nöbet esnasında 10 dklık tenefüslerde bile sinir küpü oluyordum o ergen saygısızlıklarına.
Saç savurmaları, senli konuşmalar, boyu senden uzun diye diklenmeler.. Kusura bakmayın ama iğrenç..
Terbiye etmek öğretmenin işi diyenlere sesleniyorum. Terbiye etmemize izin verin o halde.
İşimize karışmayın!
Terbiye etmek bizim işimiz değil de sizin işiniz ise de lütfen işinizi düzgün yapın..
Uzman yardımı gerek şuraya gidin ya da şu kırtasiyeden şunu alabilir misiniz desek yolu bilmeyen veliler,
şikayet etmek için tüm yolları bilirler maşallah :)
Hiç unutmuyorum sağlık sorunu yüzünden çok zayıf, kısa boylu bir bayan öğretmeninin dersinde,
iki öğrenci yazışıp birbirlerine not gönderiyor.
Öğretmen notu görüp alıyor, okuyor. Ve ne yazıyor dikkat buraya..
Kocası yatakta bulamaz bunu beee..
Bu yazışmalar sınıfın en düzgün, başarılı, saçları örgülü olur, yakası kapalı, gömlek içerde olur ya hani öyle öğrencileri arasında geçmiş üstelik şok olmuştuk.
Biraz sorunlu denilenin neler yapabileceklerini siz düşünün..
çok güzel bir mesaj olmuş, beğendim ama yazmadan da geçemedim..
terbiye vermenin öğretmenlerin işi olduğunu hiç düşünmedim, bir sınıfta çocuk öğretmenini dinlemeyip konuşuyorsa bu ailenin vermesi gereken bir disiplindir.. benim babam eğitimci, evde bize süper subliminal mesajlar verirdiöğretmenin karşısında değil konuşmak, kıpırdamazdık bile.. eğitim, ailenin işi olarak düşünmüşümdür o yüzden hep..
Benim miniklerin de hep iç parçalayan sorunları oldu.
Annesi kaçan, babası döven, ortada kalan...
Gerçekten bunca senedir anne-babalardan tiksindim desem yeridir.