.

konu sahibi, bu kalbin kadar temiz sayfayı bize ayırdığın için teşekkür eder, mapusta geçecek zamanın için yanına bulmaca almanı öneririz..

sevgülerle..

Hahahahhahaa çok başarılı :KK53:

Onlar aklıma gelmedi evet..:KK14:
Benim bir kız öğrencimin 5 yaşındayken gözü önünde babası annesini balkondan itmiş..
O düşüşe, sakat kalışına tüm sürece şahit olmuştu.
Sorunlar değil acılar olarak yaklaşıyorum onlara ben..
Minicik yüreklerde çok büyük acılar var maalesef:KK42:
Acılar evet ama yine bizler teselli olmaya, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Sene boyunca yürek acısı bizlere de.
Zannedildiği gibi ders anlat çıkla bitmiyor.
Yazık o çocuğa ömür boyu unutamayacağı acı. Derslere, etkinliklere katmaya çalışmak, azıcık olsun gülmesini sağlamakla uğraşıyoruz.

oncelikle icerik silmek yasak, hatirlatayim dedim.

alintilardan okudugum kadariyla haklisiniz ancak hesap sormak vs hos bir tavir olmaz bence.

ogretmeni ile uygun bir dille konussaniz ve cocugun degismesi icin caba gosterirken bu tip tavirlarin onu egitimden hepten uzaklastirdigni soyleseniz daha iyi olabilir...

Onlar aklıma gelmedi evet..:KK14:
Benim bir kız öğrencimin 5 yaşındayken gözü önünde babası annesini balkondan itmiş..
O düşüşe, sakat kalışına tüm sürece şahit olmuştu.
Sorunlar değil acılar olarak yaklaşıyorum onlara ben..
Minicik yüreklerde çok büyük acılar var maalesef:KK42:

Babaya bak hele:KK57::KK57::KK57:
Ben babasız büyüdüm de gerçekten Allah hayırlısı neyse onu veriyor...
Bazen babanın yokluğu varlığından daha hayırlı olabiliyor demekki:KK51:

Ogrenci ne olursa olsun ogretmen terbiyeli olmak zorunda.. en fazla ailesiyle konusur duzeltmeye calisir durumu yardim alarak. Kimsenin haddi degil cocuklarimizin onurunu kirmak

Bakın ben acil serviste çalışan bir hekimim. Hastanenin yakınındaki bir liseden her sabah bir suru öğrenci gelir çeşitli bahanelerle rapor almaya. Bir gün bir bayan öğretmen, bir de bayan bir müdür yardımcısı yanıma geldi. Onuru kırılamaz dediğiniz o öğrenciler içlerinden birine verdiğimiz bir raporu tarayıcıdan çoğaltıp hastaneye giriş yaptırıp barkotları yapıştırmışlar.. hem de defalarca.. bir tanesi yazdığım reçetenin üzerine kendi el yazısıyla 1 (bir) gün istirahat yazmış. Tabi çocuklar ayarı tutturamayıp her gün aynı isi yapınca okul yönetimi şüphelenmiş.. şimdi misal içlerinden bir tanesine hoca "sen yetmedin kardeşin mi geldi" dediğinde gercekten haksız mı olacak hakkaten..
İnsanlar evlerinde bir çocukla bile uğraşamazken onlarca öğrenciyle uğraşmak ne zor iştir kim bilir.. ayrıca birşey duyduğunda kişi once doğruluğundan emin olmalı diye düşünüyorum. Insanlar kondurmak istemese de her çocuk yalan söyleyebilir..

Son düzenleme:
Back
X