- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi asyali2011
onun çocuğu varmı acaba..hanımı ona aşıkmı..oda güvenip evlenmiş..pufbilmiyorm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun çocuğu varmı acaba..hanımı ona aşıkmı..oda güvenip evlenmiş..pufbilmiyorm
frkındayım gerçekten ama çocuklarım çok küçük o yüzden devam etmek zorundayım bidee insan aldatıldığı dönemde boşamadıysa şimdi gerçekten niye o zorluları çektim ki diyoEsinle evliligin kotuyken devam ettirmeye calisman kabahat. Artik hicbi sey hissetmiyosun adama. Ilgi gordugunde boyle hissetmen normal zaten. Kinadigin basina gelmedi yani. Esinle sacma evliligi zorladigin icin oldu bu.
amacının ne olduğunu tabiki bilemeyiz ama genel olarak bakarsak erkek işte faydalanma dürtüsü hem karnı doysun hem pastası olsun unutmak zorundayım unutuyorumda sanırım[/
unut kardeş ne kocandan nede diğer beyden hayır gelmez al birini vur öbürüne durumu ,çocukların için eşinle devam etme durumuna saygı duyarım o ayrı ,sevgiler....
Farkindaysanin su an asik oldugu adamda evli.evli oldugu kadinin sucu ne prki?Eşin seni zaten aldatıyor sen neden vicdan yapıyorsun ki böyle bir adam için
Senin de ilgiye, sevgiye ihtiyacın var
Suçlu hissetme ama bence boşan o adamdan
Hemen iki mesaj altına yazmış zaten, ben adamı bekar sandım diye arkadaş..Farkindaysanin su an asik oldugu adamda evli.evli oldugu kadinin sucu ne prki?
E madem oyle bosanin ikiniz de evlenin. Tabi biraz ahlak varsa3 yıl önce eşim tarafından aldatıldım evli bir bayanla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı kızım için evliliğimi düne kadar hep şüphelerle devam ettirdim birde oğlumuz oldu eşimse tadsız tuzsuz soğuk bi insan oldu zamanla birbirimizden koptuk iki ev arkadaşı olduk bazen konuşan ihtiyaçlarımızı karşılayan sıradanlaşan bir hayat işte hiç bir zaman kocam beni aldattı bende onu aldatayım gibi bir düşünceye kpılmadım o kadını o kadar aşalık olarak gördümki sonunda başıma gelenlere bakın
yaklaşık iki üç aydır iş yerinde birisi var sürekli kibar davranan ilgilenen halimi hatrımı soran hatta acil hastalandığımda beni doktora götürüp başımı bekleyip ayakkabılarımı çıkaran giydiren biri
zamn içinde bakışlarıyla gülüşüyle beni kendine çekmeyi başardı imkansızlıklar içinde bir çekim kuvveti oluştu sonunda dile gelip aşık olduğunu itiraf etti sürekli faceden şarkılar müzikler paylaşıyor kadere lanet ediyor oda evli ve ben kattiyen karşıyım bu davranışlarına ama onu aklımdan çıkaramıyorum evliliğime adepte olamıyorum durduk yere çaresiz bir derde düştüm şimdi acabalarım var keşke zamnında eşimi bıraksaymışımda yaşasaymış aşkını boşasaymışım meğer ne zormuş imkansız aşk ne olur onu unutmam için banabir akıl verin kesinlikle karşıyım aldatmaya yaşadım başkasına yaşatmam
Çocuklarına yazık :-( öğrenseler ne olacak3 yıl önce eşim tarafından aldatıldım evli bir bayanla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı kızım için evliliğimi düne kadar hep şüphelerle devam ettirdim birde oğlumuz oldu eşimse tadsız tuzsuz soğuk bi insan oldu zamanla birbirimizden koptuk iki ev arkadaşı olduk bazen konuşan ihtiyaçlarımızı karşılayan sıradanlaşan bir hayat işte hiç bir zaman kocam beni aldattı bende onu aldatayım gibi bir düşünceye kpılmadım o kadını o kadar aşalık olarak gördümki sonunda başıma gelenlere bakın
yaklaşık iki üç aydır iş yerinde birisi var sürekli kibar davranan ilgilenen halimi hatrımı soran hatta acil hastalandığımda beni doktora götürüp başımı bekleyip ayakkabılarımı çıkaran giydiren biri
zamn içinde bakışlarıyla gülüşüyle beni kendine çekmeyi başardı imkansızlıklar içinde bir çekim kuvveti oluştu sonunda dile gelip aşık olduğunu itiraf etti sürekli faceden şarkılar müzikler paylaşıyor kadere lanet ediyor oda evli ve ben kattiyen karşıyım bu davranışlarına ama onu aklımdan çıkaramıyorum evliliğime adepte olamıyorum durduk yere çaresiz bir derde düştüm şimdi acabalarım var keşke zamnında eşimi bıraksaymışımda yaşasaymış aşkını boşasaymışım meğer ne zormuş imkansız aşk ne olur onu unutmam için banabir akıl verin kesinlikle karşıyım aldatmaya yaşadım başkasına yaşatmam