.........

Bence aşksa da bu gelip geçici bişey emin ol, en çok merak ettiğin geçecek mi evet geçecek unutacaksin tabi, eğer o senin için doğru insan olsaydı doğru zamanda çıkardı karşına. He evliliğin devam eder etmez orası ayrı. Vicdan azabiyla aşk birarada yaşanmaz.

Esinle evliligin kotuyken devam ettirmeye calisman kabahat. Artik hicbi sey hissetmiyosun adama. Ilgi gordugunde boyle hissetmen normal zaten. Kinadigin basina gelmedi yani. Esinle sacma evliligi zorladigin icin oldu bu.
frkındayım gerçekten ama çocuklarım çok küçük o yüzden devam etmek zorundayım bidee insan aldatıldığı dönemde boşamadıysa şimdi gerçekten niye o zorluları çektim ki diyo
ben o adama da dedm
KESİNLİKLE KARŞIMA ÇIKMAYIN BEN YAŞADIKLARIMI BAŞKASINA YŞATMAM
aldatıldığım dönemde psikolojik tedavi gördüm ben bunun zorluğunu çeken bilir

İkiniz de eslerinizden bosanin sevmiyorsaniz. Kimse karsisindakini aptal yerine koymasa keske.
Bosanin, doya doya yasayin aski.

amacının ne olduğunu tabiki bilemeyiz ama genel olarak bakarsak erkek işte faydalanma dürtüsü hem karnı doysun hem pastası olsun unutmak zorundayım unutuyorumda sanırım

amacının ne olduğunu tabiki bilemeyiz ama genel olarak bakarsak erkek işte faydalanma dürtüsü hem karnı doysun hem pastası olsun unutmak zorundayım unutuyorumda sanırım[/
unut kardeş ne kocandan nede diğer beyden hayır gelmez al birini vur öbürüne durumu ,çocukların için eşinle devam etme durumuna saygı duyarım o ayrı ,sevgiler....

Esin seni aldatiyomus , duygusal bosluga dustun ve böyle dusunuyosun suan.
Adam evli olmasa , git yasa askini dicem ama adam evliymis ve onunda esinin sucu yok boyle bir ihaneti hak etmiyor..
Bence uzak durun!
Ama kendi hayatinizi en azindan duzeltin , esinizle arkadas gibi yasiyosaniz arkadasligida ev disinda surdurun ve bosanin...
Boyle yasamanin bir anlami yok . Ikinizede yazik , ozelikle cocuklara cok yazik saglikli bir ortamda buyumeleri daha iyi...

Uzak dur adamdan...

Düşünene sana yapılasını istemediğin ve ağır geleni sen başka bir kadının omuzlarına yüklersin...

Sonuç mu o adam sana kalmaz belki eşinde kalmaz boşanırsın o senin kararın...

Ama sen ve saygın çocuklarına kalsın gerisinin ne kadar gereksiz olduğunu zamanla göreceksin...

maalesef evilysen ve çocklarn varsa aşık olma lüksün yok arkadşım bu böyle.sonuçta hislerin var mı var kendine engel olabiliyorsun ama ya dygularına eşini ne kadar sevmesende sende şuan onun konumuna düşüyorsun ne yazakkki.sende zamanında aynı hayal kırıklığı yaşadığın için uzak tutuyorsun kendini.ve eşinden 2. çocuğu yaptın onu hiç anlamış değiliim.2 çockla boşanmk çok zor olsa gerek elinde imkanın varsa boşan.bu uygularını bugn bastrdın diyelim peki ya yarın?

3 yıl önce eşim tarafından aldatıldım evli bir bayanla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı kızım için evliliğimi düne kadar hep şüphelerle devam ettirdim birde oğlumuz oldu eşimse tadsız tuzsuz soğuk bi insan oldu zamanla birbirimizden koptuk iki ev arkadaşı olduk bazen konuşan ihtiyaçlarımızı karşılayan sıradanlaşan bir hayat işte hiç bir zaman kocam beni aldattı bende onu aldatayım gibi bir düşünceye kpılmadım o kadını o kadar aşalık olarak gördümki sonunda başıma gelenlere bakın
yaklaşık iki üç aydır iş yerinde birisi var sürekli kibar davranan ilgilenen halimi hatrımı soran hatta acil hastalandığımda beni doktora götürüp başımı bekleyip ayakkabılarımı çıkaran giydiren biri
zamn içinde bakışlarıyla gülüşüyle beni kendine çekmeyi başardı imkansızlıklar içinde bir çekim kuvveti oluştu sonunda dile gelip aşık olduğunu itiraf etti sürekli faceden şarkılar müzikler paylaşıyor kadere lanet ediyor oda evli ve ben kattiyen karşıyım bu davranışlarına ama onu aklımdan çıkaramıyorum evliliğime adepte olamıyorum durduk yere çaresiz bir derde düştüm şimdi acabalarım var keşke zamnında eşimi bıraksaymışımda yaşasaymış aşkını boşasaymışım meğer ne zormuş imkansız aşk ne olur onu unutmam için banabir akıl verin kesinlikle karşıyım aldatmaya yaşadım başkasına yaşatmam
E madem oyle bosanin ikiniz de evlenin. Tabi biraz ahlak varsa

Bence dogru yoldasiniz. Diger adam evli olmasaydi o esten ayrilmanizi soylerdim ama simdi diyemem. Esiniz bu sonu hazirlamis resmen ama siz kendinize olan sayginizi kaybetmeyin, gormezden gelin. Bu da gelir bu da gecer. O adami da esinizi de hayatinizdan silin bence.

evliyken sana asik olan adamla evlensen seninle evliyken de baskasina asik olmayacagi ne malum.
sadece heyecana kapilmissin avci bir kurtun elinde oyuncak olmussun.
sakin samimiyetine inanma adamin. ya evliligini duzeltmeye bak ya da namusunla ayril yoluna bak. ama evli kadin avcisindan asla hayir gelmezbunu unutma

Ya mutsuzsun ilgi sevgi falan istiyorsun ok bunları anlarım da karsidaki adam evli sen evlisin yani olur yani yok sende biliyorsun aklı başında bir kadina benziyorsun bence yanlış oldugunu görüp koyvermemissin ama faceden bilmem neden niye takip efiyorsun hala ? Aklını bulandirma biran önce de kocandan bosan sevmedigin bir adamlada yaşam eziyet

sen aşık falan olmadın sadece eşinden görmediğin ilgiyi başkasından görünce ilgini çekti hepsi bu.. ama yazıktır yapma onunda eşi varmış belki çocukları da var. kimsenin ahıyla mutluluk olmaz..

Belki de evdeki soguk suratsiz ilgisiz eşten bunaldiginizi baskasindan ilgi gorunce daha iyi anladiniz ve bence adama degil ilgiye kapildiniz siz. Kendinizi ozgur birakin o adamdan bosanin sizin de ilgiye ihtiyaciniz var.

Esinizle mutlu olmadiginiz icin size ilgi gosteren birine normal olarak ilgi duyuyorsunuz. Senin ilacin bosanma bacim. Bosan sonrada kendine gore gercek dogru olan aski bul ve yasa.

3 yıl önce eşim tarafından aldatıldım evli bir bayanla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı kızım için evliliğimi düne kadar hep şüphelerle devam ettirdim birde oğlumuz oldu eşimse tadsız tuzsuz soğuk bi insan oldu zamanla birbirimizden koptuk iki ev arkadaşı olduk bazen konuşan ihtiyaçlarımızı karşılayan sıradanlaşan bir hayat işte hiç bir zaman kocam beni aldattı bende onu aldatayım gibi bir düşünceye kpılmadım o kadını o kadar aşalık olarak gördümki sonunda başıma gelenlere bakın
yaklaşık iki üç aydır iş yerinde birisi var sürekli kibar davranan ilgilenen halimi hatrımı soran hatta acil hastalandığımda beni doktora götürüp başımı bekleyip ayakkabılarımı çıkaran giydiren biri
zamn içinde bakışlarıyla gülüşüyle beni kendine çekmeyi başardı imkansızlıklar içinde bir çekim kuvveti oluştu sonunda dile gelip aşık olduğunu itiraf etti sürekli faceden şarkılar müzikler paylaşıyor kadere lanet ediyor oda evli ve ben kattiyen karşıyım bu davranışlarına ama onu aklımdan çıkaramıyorum evliliğime adepte olamıyorum durduk yere çaresiz bir derde düştüm şimdi acabalarım var keşke zamnında eşimi bıraksaymışımda yaşasaymış aşkını boşasaymışım meğer ne zormuş imkansız aşk ne olur onu unutmam için banabir akıl verin kesinlikle karşıyım aldatmaya yaşadım başkasına yaşatmam
Çocuklarına yazık :-( öğrenseler ne olacak

Back
X