.........

İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş hanımlar sakın kınamayın! Zor durumda olan birine daha yumuşak yorumlar yapılabilir diye düşünüyorum..kimse kimsenin ahlak bekçiliğine soyunmasın..amma velakin konuyu yazan arkadaşada şunu söylüyorum Allah'a sığın gör bak çok iyi gelcek bu sana

aldatıyor muameli yaptınzya tebrk ediyorum

Ne mualemesi yapmalıydım ? Elinizi vicdanınıza koyun iki tane çocuğunuz var. Kaç tane evli barklı erkek, kaç tane evli barklı hanıma ilânı aşk'da bulunuyor ,face 'de klipler paylaşıyor, her nedense bu hanım onu takip ediyor, özel işlerinde kendine ilgi duyduğunu bildiği bir beyle münasebet kuruyor ? Tesadüfler silsilesi yaşıyorsunuz herhalde. Aldatmak için tensel münasebete gerek var mıdır ?

Karşılık vermediğiniz iddia ediyorsunuz fakat aldatma sadece fiziksel olarak olmuyor kağıt üzerinde de olsa başka birine üstelikte evli birine bunları hissetmenin adı ney?

Ne mualemesi yapmalıydım ? Elinizi vicdanınıza koyun iki tane çocuğunuz var. Kaç tane evli barklı erkek, kaç tane evli barklı hanıma ilânı aşk'da bulunuyor ,face 'de klipler paylaşıyor, her nedense bu hanım onu takip ediyor, özel işlerinde kendine ilgi duyduğunu bildiği bir beyle münasebet kuruyor ? Tesadüfler silsilesi yaşıyorsunuz herhalde. Aldatmak için tensel münasebete gerek var mıdır ?
sizle tartışmaya niyetim yok ortada bi yanlış var evet evli erkek niye bu kadar uğraşırda bi insanı kendine aşık ederki değilmi bunu ona söleyip hatalı olduğunu ilettim ve kesinlikle slmı dahi kestim

Karşılık vermediğiniz iddia ediyorsunuz fakat aldatma sadece fiziksel olarak olmuyor kağıt üzerinde de olsa başka birine üstelikte evli birine bunları hissetmenin adı ney?
ne tuhaf ya sadece sanki bir benim başıma geliyor gibi davranıyorsunuz kimseye bişey hissettirdiğim falan yok

Zamanla duygularınızın azalacağından emin olun, bir çok aşk hikayesinde o duyguların azaldığından bahsediliyor, şu an belki imkansızlıktan duygularınız kabarmış durumdadır. Sadece bekleyin geçmesini, ama yanılıp bir hata yapmayın, vicdanınızın rahatsızlığından yıllarca kurtulamazsınız. Hele bir de duyulursa, çocuklarınızdan bile olabilirsin. aman diyim.

Zamanla duygularınızın azalacağından emin olun, bir çok aşk hikayesinde o duyguların azaldığından bahsediliyor, şu an belki imkansızlıktan duygularınız kabarmış durumdadır. Sadece bekleyin geçmesini, ama yanılıp bir hata yapmayın, vicdanınızın rahatsızlığından yıllarca kurtulamazsınız. Hele bir de duyulursa, çocuklarınızdan bile olabilirsin. aman diyim.
aynen sizin gibi düşünüyorum teekkürler

boşanın ..hiç bir zaman şu çocuklar için devam ediyorum zırvalıklarına inanmadım ben.bi kadın devam ediyorsa kendi nefsi için devam ediyor evliliğine,hala bişeyler hissettiğinden devam ediyor ..herkes kadın erkek kendi sevgisi bittiğinde terketmek istiyor karşı tarafı ..ya da başka bir dal bulduğunda. ya da yalnız kalma korkusundan boşanmıyor..mademki mutsuzsun neden hala evlisin.evli olduğun adamla herşey bitmiş hadi bugün savdın bu belayı başından ama o kalbin boş senin gene aynı şeyler olacak gene ilgi gösteren birine aşık olacaksın.aşk kağıt üzerindeki imzaya bakmıyor işte duygular kontrol edilemiyor.beynen ihanet etmektense ayrıl gitsin.erkekler çok rahat evli kalıp beynen aldatır ama kadınlar için işkenceden beter bu

3 yıl önce eşim tarafından aldatıldım evli bir bayanla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı kızım için evliliğimi düne kadar hep şüphelerle devam ettirdim birde oğlumuz oldu eşimse tadsız tuzsuz soğuk bi insan oldu zamanla birbirimizden koptuk iki ev arkadaşı olduk bazen konuşan ihtiyaçlarımızı karşılayan sıradanlaşan bir hayat işte hiç bir zaman kocam beni aldattı bende onu aldatayım gibi bir düşünceye kpılmadım o kadını o kadar aşalık olarak gördümki sonunda başıma gelenlere bakın
yaklaşık iki üç aydır iş yerinde birisi var sürekli kibar davranan ilgilenen halimi hatrımı soran hatta acil hastalandığımda beni doktora götürüp başımı bekleyip ayakkabılarımı çıkaran giydiren biri
zamn içinde bakışlarıyla gülüşüyle beni kendine çekmeyi başardı imkansızlıklar içinde bir çekim kuvveti oluştu sonunda dile gelip aşık olduğunu itiraf etti sürekli faceden şarkılar müzikler paylaşıyor kadere lanet ediyor oda evli ve ben kattiyen karşıyım bu davranışlarına ama onu aklımdan çıkaramıyorum evliliğime adepte olamıyorum durduk yere çaresiz bir derde düştüm şimdi acabalarım var keşke zamnında eşimi bıraksaymışımda yaşasaymış aşkını meğer ne zormuş imkansız aşk ne olur onu unutmam için banabir akıl verin kesinlikle karşıyım aldatmaya beni anlamadan eleştirmeyin

aşık olduğunuz sanmıyorum,mutsuz bir evliliğiniz var,eşinizden ayrılmış bir kadın olsaydınız geleceğe dair umutlarınız olurdu ama aldatıldığınız için sadece çocuklar için bir arada bulunduğunuz biriyle evlisiniz.duygusal boşluktasınız size ilgi gösteren bir erkek karşınıza çıkmış ondan hoşlandığınızı sanıyorsnuz.eminim bekar olsaydınız o evli erkeğin ilgisinden tiksinirdiniz.madem eşinizle artık karı koca gibi olamıyorsunuz ayrılmalısınız.bugun bu erkek karşınıza çıktı iradenize hakim oldunuz ama yarın başkası çıkacak ondan sonra başkası birinden birine karşı koyamayacaksınız çünkü evli olsanızda yalnızsınız duygusal anlamda.kendinizi niye mutsuzluğa ve yanlış şeyler yapmaya itiyorsunuz.ama eşinizle gerçekten aranızın düzeleceğini düşünüyorsanız ve o yüzden evliliğinize devam ediyorsanız da evlilik terapistine gidin.evliliğinizi ya düzeltin ya da ayrılın.

3 yıl önce eşim tarafından aldatıldım evli bir bayanla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı kızım için evliliğimi düne kadar hep şüphelerle devam ettirdim birde oğlumuz oldu eşimse tadsız tuzsuz soğuk bi insan oldu zamanla birbirimizden koptuk iki ev arkadaşı olduk bazen konuşan ihtiyaçlarımızı karşılayan sıradanlaşan bir hayat işte hiç bir zaman kocam beni aldattı bende onu aldatayım gibi bir düşünceye kpılmadım o kadını o kadar aşalık olarak gördümki sonunda başıma gelenlere bakın
yaklaşık iki üç aydır iş yerinde birisi var sürekli kibar davranan ilgilenen halimi hatrımı soran hatta acil hastalandığımda beni doktora götürüp başımı bekleyip ayakkabılarımı çıkaran giydiren biri
zamn içinde bakışlarıyla gülüşüyle beni kendine çekmeyi başardı imkansızlıklar içinde bir çekim kuvveti oluştu sonunda dile gelip aşık olduğunu itiraf etti sürekli faceden şarkılar müzikler paylaşıyor kadere lanet ediyor oda evli ve ben kattiyen karşıyım bu davranışlarına ama onu aklımdan çıkaramıyorum evliliğime adepte olamıyorum durduk yere çaresiz bir derde düştüm şimdi acabalarım var keşke zamnında eşimi bıraksaymışımda yaşasaymış aşkını meğer ne zormuş imkansız aşk ne olur onu unutmam için banabir akıl verin kesinlikle karşıyım aldatmaya beni anlamadan eleştirmeyin

....

Son düzenleme:
kınamıyorum ama okadar kızıyorum ki anlatamam...
eşinizin sizde oluşturduğu duygusal açlığı böyle doldurmaya çalışıyosunuz anlaşılan..
ama iş bu raddeye gelene kadar ön ayak olmuşsunuz, bi de adam bana aşkını itiraf etti diyosunuz..
ee ben de kocam yerine başka bi adamla hastaneye gidip ayakkabımı ona çıkarttırsam adam da öküz değildir yakınlığınızı anlamayacak kadar..
sonra da ben kuyruk sallamadım o aklımı çeldi, şimdi de ne yapcağmı bilmiyorum deyip olayı acıte etmeyin..
eşinizin yediği haltın aynısını yeyip bi de utanmadan yasak aşkını yaşamasına izin vereymişim diyosunuz..
nası bi aile kavramınız var yahu sizin..
ozaman evlenmek yerine dost hayatı yaşayıp hevesiniz kaçınca ayrılsaydınız..
neden çocuklarınızın hakkına böyle rahat tecavüz ediyosunuz?
aynı şeyi anne babanız size yapsa napardınız?
lütfen kendinize gelin ve libidonuz yerine beyninizi kullanın biraz..

kırgınsınız, yalnızsınız, boşluktasınız.. aynı evde iki yabancı olmuşsunuz..
sizinle ilgilenen bu boşluğu dolduran birine ilgisiz kalamadınız belki de..
eşinizle yaşananlar olmasaydı belki yüzüne bakmayacaktınız ama şimdi..
eşinizi aldatmayın diye değil ama daha da büyük hüsranlara düşmemek için unutmalısınız..
evladınız var.. siz de bir ilişki yaşarsanız eğer,,,
bir gün büyüyecek babasının ve 3 yıl sonrasında annesinin yaptıklarını duyacak belki..
onu düşünün.. şu an anne babasının durumu zaten onun için de kötü..
daha kötü hale getirmeyin..

Anlamaya çalışıyorum, çok zor bir durum, ama 2. kadın olmayı kaldırabileceğinizi sanmıyorum. Karşıdaki adam evli olmasaydı, eşinizden boşanın, ikinci baharınızı yaşayın derdim ama ortada başka bir yuva söz konusu..

hanımlar yorumlarınız için teşekkürler
benim kanatimde zaten yuva yıkma yönünde değil nasıl başıma geldi anlamadım belkide benim gibi duygusal bişiler besleyen yüzlerce kadın vardır bunu burda açıklıkla dile getiremyen ,
bazı hanımlar namus bekçiliği yapmış kusura bakmayında açık bii şekilde fikirlerimi yazdım gayette samimiyim evet hastaneye iş yerinden acil gittim bu bey söför zaten o vesileyle sürekli karşımda ben yüz vermdim hatta hep azarladım kardeşimi çağırdım hastaneye o gelene kadar başımda bekledi anlamadan dinlemeden namus timsali kesimeyin

Eşin seni zaten aldatıyor sen neden vicdan yapıyorsun ki böyle bir adam için
Senin de ilgiye, sevgiye ihtiyacın var
Suçlu hissetme ama bence boşan o adamdan
kız aşık olduğu adam evli..:KK4:
bu boşansa ne olucak..
ee kocası ilgisiz..bu adamda ayakkabısını çıkarmış giydirmiş:KK53::KK53::KK53:

hanımlar yorumlarınız için teşekkürler
benim kanatimde zaten yuva yıkma yönünde değil nasıl başıma geldi anlamadım belkide benim gibi duygusal bişiler besleyen yüzlerce kadın vardır bunu burda açıklıkla dile getiremyen ,
bazı hanımlar namus bekçiliği yapmış kusura bakmayında açık bii şekilde fikirlerimi yazdım gayette samimiyim evet hastaneye iş yerinden acil gittim bu bey söför zaten o vesileyle sürekli karşımda ben yüz vermdim hatta hep azarladım kardeşimi çağırdım hastaneye o gelene kadar başımda bekledi anlamadan dinlemeden namus timsali kesimeyin
onun çocuğu varmı?

Esinle evliligin kotuyken devam ettirmeye calisman kabahat. Artik hicbi sey hissetmiyosun adama. Ilgi gordugunde boyle hissetmen normal zaten. Kinadigin basina gelmedi yani. Esinle sacma evliligi zorladigin icin oldu bu.

Back
X