- 1 Haziran 2016
- 114
- 40
- 18
- 28
- Konu Sahibi hasret5961
-
O kişiden kişiye değişir canım sen iki günde bir kan ver iki kat artıp artmadiginj kontrol et hayırlı olsunArkadaslar kan testinde 76.43 hcg cikti dusukmu sizin kacti 4 haftalikmis bu arada
adetın kac gun gecıktı canımArkadaslar kan testinde 76.43 hcg cikti dusukmu sizin kacti 4 haftalikmis bu arada
Bu kız böyle hep evham yapacaksa bizim de kocasının da çekeceği varArkadaslar kan testinde 76.43 hcg cikti dusukmu sizin kacti 4 haftalikmis bu arada
haklısın abla ne bileyım forumdakılerın 1000li hcg larını okuyunca:sBu kız böyle hep evham yapacaksa bizim de kocasının da çekeceği vardaha çok minik Annesi ben ilk öğrendiğimde de 34 idi beta değerim biraz sabırlı ol iki günde bir takip et iki katı yada %60 artmalı gözünaydın işte ne güzel hamilesin sen hep böyle en kötü ihtimalleri düşünürsen zor geçer 9 ay ablası hepimiz korkuyoruz ama biraz da iyiyi düşünelim güzel haberlerini bekliyoruz
gecıkmedı 3 gün varadetın kac gun gecıktı canım
bakalım araya hafta sonu gırmeyeydıO kişiden kişiye değişir canım sen iki günde bir kan ver iki kat artıp artmadiginj kontrol et hayırlı olsun
Arkadaslar kan testinde 76.43 hcg cikti dusukmu sizin kacti 4 haftalikmis bu arada
Gülüm benim de 34 ten yükseldi ilk başta düşük oluyor üzülme sen bak sıkıntı stres iyi değil sana bebeğe. Rabbim bebeklerimizi esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bol bol dua edelimhaklısın abla ne bileyım forumdakılerın 1000li hcg larını okuyunca:s
ilk olunca birde insanın fazla bilgisi olmayıncaGülüm benim de 34 ten yükseldi ilk başta düşük oluyor üzülme sen bak sıkıntı stres iyi değil sana bebeğe. Rabbim bebeklerimizi esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bol bol dua edelim
hemde nasıl erkencıyım varyaSende ben gibi erkencisinbirazda sabırsız yaşımızdan olsa gerek ben adetim 3 gün gecikmişti yaptırdım 894. Çıkmıştı çok küçük diye bakmadılar bile. Hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar yaptır. sonuç yükselirse kesinleşir
Ama iyi olan şeyleri düşün sen ..Rabbim hepimize yardım etsin inşallahilk olunca birde insanın fazla bilgisi olmayınca
hemde nasıl erkencıyım varya
Canım acillerde de verebilirsinbakalım araya hafta sonu gırmeyeydı
bence cok ıyı degerınn uc gun olmasına ragmenn :)gecıkmedı 3 gün var
Düşük bi değer değil canim sen kontrollerini ihmal etme stres de yapma :)Arkadaslar kan testinde 76.43 hcg cikti dusukmu sizin kacti 4 haftalikmis bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?