76.43 hcg dusukmu:'(

Merhabalar,
HCG değeri 4. haftada 75 çıkıp gebeliği tamamlayan var mı? Doktorum mümkün olmadığını söyledi.

İlk hamileliğimde Bat tarihimden 2 gün sonra 70 çıkmıştı 8 yaşında şimdi çok şükür.
Şimdi de Bat tarihinden 4 gün sonra 65 çıktı henüz doktora gitmedim ama tahlil yaptırdım 2 günde bir 1800 ü gördük çok şükür.

Teşekkür ederim birilerinin daha olduğunu bilmek çok rahatlatıyor salı günü gideceğim herkese örnek olması açısından sonuçları paylaşırım. Doktorlar çok ümitsiz konuşuyor

Teşekkür ederim birilerinin daha olduğunu bilmek çok rahatlatıyor salı günü gideceğim herkese örnek olması açısından sonuçları paylaşırım. Doktorlar çok ümitsiz konuşuyor

Busefer bana da aynı şekilde konuşmuştu doktor.Hatta kimyasal yada dış gebelik olabilir bu değere hamilesin denmez demişti,1 hafta gün aşırı yaptırdım.En az %60 artması gerekiyor.İlk artışta düşük olursa hemen panikleme 3.den sonra anca kendini belli eder. Hakkımızda hayırlısı.İnşallah sağ salim yavrularımıza kavuşuruz.

Merhabalar,
HCG değeri 4. haftada 75 çıkıp gebeliği tamamlayan var mı? Doktorum mümkün olmadığını söyledi.

değeri 10-15 çıkan bile var... 2 gün sonra yeniden kan testi yaptır 150 çıkarsa süper sonra 2 gun sonra 600-700 olursa sonra korkma... 1 gecede değişiyor işler..

Adetim bir gün geçtiğinde 81.87 çıkmıştı. Hala baktırmadım bir hafta sonra gel dedi doktor bu hafta gidicem

Adetimden bi iki gün sonra 75 ti kaybettim bebeğimi. Allah isteyen herkese hepimize hayırlısıyla versin. Hiç ağrım sıZım olmadan kanamam başladı gittik değerim 15 e düşmüş, takibe alındım şuam

Adet geciktikten 2 gün sonra 68.5 , 4 gün sonra 140, 6 gün sonra 159 son değer az artmş. Düşük müyapacağım

Adet geciktikten 2 gün sonra 68.5 , 4 gün sonra 140, 6 gün sonra 159 son değer az artmş. Düşük müyapacağım
Canım moralini bozmak istemiyorum ama sağlıklı görünmüyor en az %60 artması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…