..........................

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.100
598
Kizlar hiç kullanmadıgım bir yün yorganimda ve kullandigim iki yorganda biri bi kac ay once yikanmisti sari lekeler var üzerlerinde. bir hoca bize kötü birinin görunmeyen varliklari kötülük için gönderip işettirdiğini söyledi.yuvamizin huzurunu bozmak içinmiş . zaten o yataga girince biz tartışıyoruz sıkıntı basıyor ama başka odalarda gayet iyiyiz sizde de böyle durumlar var mi.google dan arastirdim konuyla ilgili ufacık bir bilgiye rastlamadım .ayrica hoca yorganlari alıp akarsuya bakmadan atmamızı söyledi başka yolu yok dedi . para filanda almıyor

ılgınc koca yorgan akarsuya nasıl atilir..yazik cevreyi kirletmeyin derim ama benim bildiğim çeyizlerde pek kullanilmayan eşyalarda olur oyle sari lekeler,sandik lekesi derler diye bilirim..

ayrica kim hocaya gitmisde hocalar biseyin yok demiş hepside bisey buluyor yani..

Bana çok saçma geldi sende buna inandığın için o yorganla uyurken psikolojik olarak gergin olup tartışıyorsun bence. Bizim evde de var yün yorgan kullanılmadığı halde sarartılar oluyo ama bunu hiç hocaya baktırmak aklımıza gelmedi

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
konunuzu kapatıyorum

Back
X