:(

evliim babasını merak edyrm br hata yaptm bedelini ödyrm aldırmakta istemyrm kıyamyrm canımdan can ooo benmo ama ya eşimden değilse eşim de süphelenyo yapmadığı için çocuk dogdktan sonra test yaptırırsa ben biterm ydmcı lun uyku uyumuyorum yemek yemyrm cöktm bittmmm benilk yanlışım bedeli bu olmamalıydı :( 14 haftalık haleym cnsyetide kızmış :(

kan verilir kan testinde çıkar neden yapılmasın ki?

evliim babasını merak edyrm br hata yaptm bedelini ödyrm aldırmakta istemyrm kıyamyrm canımdan can ooo benmo ama ya eşimden değilse eşim de süphelenyo yapmadığı için çocuk dogdktan sonra test yaptırırsa ben biterm ydmcı lun uyku uyumuyorum yemek yemyrm cöktm bittmmm benilk yanlışım bedeli bu olmamalıydı :KK43: 14 haftalık haleym cnsyetide kızmış :KK43:
Eşiniz bu hatanızı öğrendiği için mi şüpheleniyor?

evliim babasını merak edyrm br hata yaptm bedelini ödyrm aldırmakta istemyrm kıyamyrm canımdan can ooo benmo ama ya eşimden değilse eşim de süphelenyo yapmadığı için çocuk dogdktan sonra test yaptırırsa ben biterm ydmcı lun uyku uyumuyorum yemek yemyrm cöktm bittmmm benilk yanlışım bedeli bu olmamalıydı :KK43: 14 haftalık haleym cnsyetide kızmış :KK43:

Yani siz eminsiniz esinizin babasi olmadigina degil mi yanlis anlamadim?

Bebeğiniz karninizdayken zararli test yaptırmak ama yaptırabilir. Doğunca da yaptırabilir.

Siz ondan önce mi emin olmak istiyorsunuz?

evliim babasını merak edyrm br hata yaptm bedelini ödyrm aldırmakta istemyrm kıyamyrm canımdan can ooo benmo ama ya eşimden değilse eşim de süphelenyo yapmadığı için çocuk dogdktan sonra test yaptırırsa ben biterm ydmcı lun uyku uyumuyorum yemek yemyrm cöktm bittmmm benilk yanlışım bedeli bu olmamalıydı :KK43: 14 haftalık haleym cnsyetide kızm

interneten araştıdınız mı ben hamilelik testi zannederek yazmıştım.Ben de merak ettim şimdi

hamileyken bebekten doku kültürü alınarak dna testi yapılabiliyor fakat bildiğim kadarıyla bu bebek içi çok tehlikeli

Off of of of nasıl böyle bir hataya düştün.. Yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum ama bunun için dna babalık testi her ne gerekiyorsa bi an önce yaptır ve ona göre yönünü çiz senin için söylenecek şey belli ama kimsenin bu yüzden canından olmasını istemem..

eşimle beraber oldum 15 gün sonrada o sahıs ile emin deilim oktor bana 14 haftalık demişti eşim denk geliyordu hesapladım sabahına rahatım kaçtı farkı hastaneye gittim 12 haftalık dediler o sahısa denk gelor ne yapacam ben ya :( delircem ya eşimde süphelnyo cnkü içime yapmdı oda oda ne olcak bilmyrm

eşimle beraber oldum 15 gün sonrada o sahıs ile emin deilim oktor bana 14 haftalık demişti eşim denk geliyordu hesapladım sabahına rahatım kaçtı farkı hastaneye gittim 12 haftalık dediler o sahısa denk gelor ne yapacam ben ya :KK43: delircem ya eşimde süphelnyo cnkü içime yapmdı oda oda ne olcak bilmyrm
eşinizle korunup
o şahısla korunmamanız da ayrı bir olay :KK51:

kafayı yyecem yapmadım bu vakte kadar böle bişey ilk defa oldu asık oldum kandırıldım aptallık deli olcam ya

eşimle beraber oldum 15 gün sonrada o sahıs ile emin deilim oktor bana 14 haftalık demişti eşim denk geliyordu hesapladım sabahına rahatım kaçtı farkı hastaneye gittim 12 haftalık dediler o sahısa denk gelor ne yapacam ben ya :KK43: delircem ya eşimde süphelnyo cnkü içime yapmdı oda oda ne olcak bilmyrm
Valla ben yazacak sey bulamadim cidden bulanlar yazsin bi zahmet...

Eşin içine boşalmadıysa çok yüksek ihtimalle diğerinden...

Back
X