- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu trajedi içinde güldüm. (;bebek için riskliiyse dna testi yaptırmayın
ve ben sizin yerinizde olsam benden şüphe eden biriyle birarada olamam der evime tüyerdim ...
valla büyük hata yapmışsınız ortalık iyice karışmadan boşanın daha iyi gibi hem adam için hem bebek için hem sizin için...
denedi bana cok asık bırakmıyor deli gibi sevyor beni
bilmiyorum eşimin şüphesi içime boalmadıgı için ve benm o tarhte yalnız kaldığım için ben baka sehrde idim diyor doğru daben olsam bende süphelenrdm ben ne yapacgm bilmyrm kendimi öldrmek bile istyrm
25 ine adet dönemim eşim 3 ne gitti yaptıda gitti ben 9 ağustos o sahıs ile birlkte oldum
aynen öyle yalnız kürtaj olmaı asla istemedi olursa öldrrm seni yastmam ddi ben katil anne istmyrm doğacak o ddi v 1 ay işsszdi hep yanmda idi yalnızda kalmadım o şahısta düşür o cocugu iyo ne kadar kolay demesidelircem yaKandırıldım demişsin ya şu mesajlarından sonra ben de inandım kandırıldığına.
Hem başkasıyla birlikte oluyor hem korunmuyorsun. Hem de eşine hamile olduğunu söylerken gebeliğin zamanını olduğu gibi ortaya döküyorsun.. Bari hamile olduğunu söylemeseydin de gizlice aldırsaydın sonra da tövbe eder eşini de kendinden kurtarırdın şu arka arkaya kırdığın potlar burdan köye yol olur..
Bu konu bu gece 100 sayfayı bulur ama bakın peşin peşin uyarıyorum, mevzu derin hakaret polemik olursa sayfaların hızla akışını göremezsiniz:)
ikiside boşalmadı ama sorn orda birinin zevk suyu ama kimin ?hangisinin![]()
dalga gecen bmiyim?Bu ne ya dalga geciyor resmen![]()