:(

Ne kadar geniş bir insansınız, böyle bir şeyi yaparken sonucu aklınıza gelmiyor muydu Allahım nasıl insanlar var dünyada.

bebek için riskliiyse dna testi yaptırmayın
ve ben sizin yerinizde olsam benden şüphe eden biriyle birarada olamam der evime tüyerdim ...
valla büyük hata yapmışsınız ortalık iyice karışmadan boşanın daha iyi gibi hem adam için hem bebek için hem sizin için...
Bu trajedi içinde güldüm. (;
Bence arkadaş kendisi de emin olmak istiyor, mecbur yaptıracak dna testini.
Durum böyleyken de o tarz bir yüzsüzlük yapıp adamı zan altında bırakmamalı.
Daha büyük bir vicdan azabı olur bence.

Anlamadığım 12 -14 haftalık olana kadar şüpheniz olmadı mı? İnsanlar 5-6 haftada öğreniyor da...Aradan 3 ay geçip de acaba hamile miyim diye doktora gitmek ilginç...

bilmiyorum eşimin şüphesi içime boalmadıgı için ve benm o tarhte yalnız kaldığım için ben baka sehrde idim diyor doğru daben olsam bende süphelenrdm ben ne yapacgm bilmyrm kendimi öldrmek bile istyrm

Kandırıldım demişsin ya şu mesajlarından sonra ben de inandım kandırıldığına.

Hem başkasıyla birlikte oluyor hem korunmuyorsun. Hem de eşine hamile olduğunu söylerken gebeliğin zamanını olduğu gibi ortaya döküyorsun.. Bari hamile olduğunu söylemeseydin de gizlice aldırsaydın sonra da tövbe eder eşini de kendinden kurtarırdın şu arka arkaya kırdığın potlar burdan köye yol olur..

Batına göre diğer şahıstan hamile kalma ihtimalin daha yüksek. Eşin dna testi yaptıracak mı? Yaptıracaksa yol yakınken sen bana güvenmiyorsun diye boşan, yoksa çok daha büyük rezillik çıkacak.

Kandırıldım demişsin ya şu mesajlarından sonra ben de inandım kandırıldığına.

Hem başkasıyla birlikte oluyor hem korunmuyorsun. Hem de eşine hamile olduğunu söylerken gebeliğin zamanını olduğu gibi ortaya döküyorsun.. Bari hamile olduğunu söylemeseydin de gizlice aldırsaydın sonra da tövbe eder eşini de kendinden kurtarırdın şu arka arkaya kırdığın potlar burdan köye yol olur..
aynen öyle yalnız kürtaj olmaı asla istemedi olursa öldrrm seni yastmam ddi ben katil anne istmyrm doğacak o ddi v 1 ay işsszdi hep yanmda idi yalnızda kalmadım o şahısta düşür o cocugu iyo ne kadar kolay demesidelircem ya

Hadi diyelim ki eşiniz şüphelenmedi ya da vazgeçti vs...
İnsan böyle bir sırla nasıl yaşar ki?
Gerçek babasını tanıyamayacak bir çocuk, çocuğundan bihaber bir baba, başkasının çocuğunu kendi çocuğu zanneden başka bir baba...
Ya yıllar sonra bir gün artık bu yükü taşıyamıyorum diye söylerseniz? Yaratacağınız büyük travmanın farkında mısınız?
Ay bilemedim ben olsam testi hemen yaptırırdım..

Valla ne diyim ayni adet donemi istanbuldaysan mesaj at yapacagini tahmin ettigim birklinik var
Keske en basindan aldirsaydin diyom ve bu tip hatalar bir daha asla yapma
saniyorumki bir cok erkek bu duumu kaldıramaz oldurur sizi

Eşiniz biriyle birlikte olduğunuzu biliyor yani? Son yazdığınız mesaja göre?

14 haftalık geb isem 21 temmuz a gelyor du yani arada 15gün oluyordu onu demek istedm yoksa 6 gün sonra birlke odum

Konu bana hic inandirici gelmedi
Yani ben olsam allah korusun tabi utana sikila yaxardim esinin suphe etmeside normal gelmedi ayin 3unde esinle 9unda sevgilinle olmussun fazla fark goremiyorum erken dollenme olmustur yada korunurken olmustur okadar dehset bir zekaya mi sahip esin

Back
X