:(

asarda keserde skopatn kralı inanın benid tehdle karısı yaptı benm olmazsan öldrrm seni diyerek
Çok korkmuyormuşsun demek ki, başkasıyla beraber olduğuna göre, sahi nasıl itti seni başkasına? Mutsuz cinsel hayat mı? Şiddetmi nasıl davrandıda başkasıyla beraber oldun? 1 kerelikmiydi, düzenli ilişkinizmi vardı?

Once bir sakin ol sonra bir yollunu bul bosan ve dna testini rahat rahat yaptir simdide yaptirabilirsin ama bosanirsan dogummu bekle derim..eger bosanmayacaksan dna testi yapilir git yaptir ama..iliski ve regl tarihine gore bebegin kimden oldugunu soylemek mumkun degil cunku spermin doleme suresi var yaptigin gun hamile kaldim kaldim yoksa kalmam gibi bir durum yok oyuzden bosaninca 3 ay evlenemiyor kadinlar..bununla birlikte Allah sana kolaylik versin ve afetsin yaptigin seyi kinamiyorum lakin etik degil sevmiyorsan bosanacaksin.

Sana cvp vermicem diyip vermek de komik.
İster nötr ol ister başka bir şey, şu an okuduklarımdan sonra zaten insanlığı-vicdanı sorgulayacak bir yapıda değilsin.
Sanane acaba? Konu sahibi aldırmam derken inatla bana ulaş bana ulaş demek de nedir? Ayıp yahu yasal olmayan bir olaya ön ayak oluyorsun bir de. Bu aylarda gebeliği sonlandırmak da çok rahattı zaten hiç can tehlikesi yok. Konu sahibi kocam asar keser gibi bir şey demiyor zaten.
Arka safada yazdigimi gormedigini dusundum ve aldirmak istemediginide geriye dondugumde yeni okudum
Hala ayni yere dem vuracaksan 3 4 kere ogrenci dövüşsun hic pişman olmamissin sendeki kor vicdanlami yazyorsun bunlaribana daha bu aksam turkmenistanda bu sebeble tutuklanan ogretmen haberini gordum sen de gordunmu

Çok üzüldüm durumunuza Allah kimseyi şaşırtmasın bence kimseye de kulak asmayın.
Günahınız beni ilgilendirmiyor ama anne olacakmışsınız yeniden inşallah eşinizdrndir çocuk ama bunu anlamak için ille ki doğum yapmanız gerekiyor hamileyken DNA testi yapılmıyor.
Bu şüphe ile hayatta geçmez doğunca bebek gizlice yaptırın ona göre de bir hal çare düşünelim
Allah inşallah tövbenizi kabul eder

asarda keserde skopatn kralı inanın benid tehdle karısı yaptı benm olmazsan öldrrm seni diyerek
Sende yazdiklarini iyice sapittin farkindamisin bende senden dolayi zilgiti yiyorum burda.
hayir niye sen atiyorum niye nuryerlitas degilde sensin bu tehdite kurban giden

Arka safada yazdigimi gormedigini dusundum ve aldirmak istemediginide geriye dondugumde yeni okudum
Hala ayni yere dem vuracaksan 3 4 kere ogrenci dövüşsun hic pişman olmamissin sendeki kor vicdanlami yazyorsun bunlaribana daha bu aksam turkmenistanda bu sebeble tutuklanan ogretmen haberini gordum sen de gordunmu
kim kimi dövmüş kızlar..

Neeey kimne didi.. konu mu yoktu da açtın bu konuyu .. nolmiş kaçıza hamilesinn

Eşinden olsa ne olacak ben onu anlamadım ki
Sonuçta aldatmassin bu Yalanla nasıl o çok kıymetli yuvana hiç bişey olmamış gibi devam edeceksin
Söylemek zorundasın her türlü.
Evlenmeden önce olsa ok ama evli ve bir çocuk annesi iken bu asla asla olmamali idi..

Komik misin? Benim bahsettiğim ve tokat attığım tipler engelli öğrencimi sürekli taciz eden tiplerdi. Yine olsa ve yine çözüm bulamasam taciz edilmesine göz yumacağıma yine o tokatları atarım. Taciz edilen sizlerin çocuğu olsa acaba haftalarca sessiz kalır mısınız yahut konuşmanın falan fayda etmesini bekler misiniz? Konumuz da bu değil de bu yüzden asla pişman olmadım olmam da. Dayak attığım için de şikayet alsaydım hiç sızlanmadan ve pişmanım demeden cezamı kabullenirdim. Bunun için beni sorgulayan insan yasal olmayan bir şeyi tavsiye ediyor üstelik bir bebeği öldürmek var ucunda.
Ayrıca 3-4 kere öğrenci dövmek değil bunu yapan 3-4 öğrenciyi aynı anda dövmektir.

Konu ogrenci dovmesi degil suanda ama cok icerlemis demekki yazdiklarim isaabet olmus

Neeey kimne didi.. konu mu yoktu da açtın bu konuyu .. nolmiş kaçıza hamilesinn
Özetle
Evli bir çocuk annesi
Eşini Aldatmis ama 2 hafta arayla eşiyle de birlikte olmuş yani arada 2 hafta var
Çocuk kimden bilmiyor hamile
Çocuk eşinden se hicbisey olmamış gibi yuvasına devam etmek istiyor
Kapanmış namaz kılıyor mus
Bu kadar.

Back
X