- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
yok yasakgebe iken hamilelik testi yaplıyor mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yasakgebe iken hamilelik testi yaplıyor mu ?
artık DNA testi yaparlarYok hamilelik testi erkekler için
Tamam balım. Nasıl arzu edersenHerkes sakin olsun, buralardayım yorumlara dikkat edelim lütfen.
Çok korkmuyormuşsun demek ki, başkasıyla beraber olduğuna göre, sahi nasıl itti seni başkasına? Mutsuz cinsel hayat mı? Şiddetmi nasıl davrandıda başkasıyla beraber oldun? 1 kerelikmiydi, düzenli ilişkinizmi vardı?asarda keserde skopatn kralı inanın benid tehdle karısı yaptı benm olmazsan öldrrm seni diyerek
çok sertti:)Demek ki karisi saglam pabuc degil. Onceden supheleri vardi.
Arka safada yazdigimi gormedigini dusundum ve aldirmak istemediginide geriye dondugumde yeni okudumSana cvp vermicem diyip vermek de komik.
İster nötr ol ister başka bir şey, şu an okuduklarımdan sonra zaten insanlığı-vicdanı sorgulayacak bir yapıda değilsin.
Sanane acaba? Konu sahibi aldırmam derken inatla bana ulaş bana ulaş demek de nedir? Ayıp yahu yasal olmayan bir olaya ön ayak oluyorsun bir de. Bu aylarda gebeliği sonlandırmak da çok rahattı zaten hiç can tehlikesi yok. Konu sahibi kocam asar keser gibi bir şey demiyor zaten.
Senden iyi senarist olur haasarda keserde skopatn kralı inanın benid tehdle karısı yaptı benm olmazsan öldrrm seni diyerek
Sende yazdiklarini iyice sapittin farkindamisin bende senden dolayi zilgiti yiyorum burda.asarda keserde skopatn kralı inanın benid tehdle karısı yaptı benm olmazsan öldrrm seni diyerek
kim kimi dövmüş kızlar..Arka safada yazdigimi gormedigini dusundum ve aldirmak istemediginide geriye dondugumde yeni okudum
Hala ayni yere dem vuracaksan 3 4 kere ogrenci dövüşsun hic pişman olmamissin sendeki kor vicdanlami yazyorsun bunlaribana daha bu aksam turkmenistanda bu sebeble tutuklanan ogretmen haberini gordum sen de gordunmu
Komik misin? Benim bahsettiğim ve tokat attığım tipler engelli öğrencimi sürekli taciz eden tiplerdi. Yine olsa ve yine çözüm bulamasam taciz edilmesine göz yumacağıma yine o tokatları atarım. Taciz edilen sizlerin çocuğu olsa acaba haftalarca sessiz kalır mısınız yahut konuşmanın falan fayda etmesini bekler misiniz? Konumuz da bu değil de bu yüzden asla pişman olmadım olmam da. Dayak attığım için de şikayet alsaydım hiç sızlanmadan ve pişmanım demeden cezamı kabullenirdim. Bunun için beni sorgulayan insan yasal olmayan bir şeyi tavsiye ediyor üstelik bir bebeği öldürmek var ucunda.Arka safada yazdigimi gormedigini dusundum ve aldirmak istemediginide geriye dondugumde yeni okudum
Hala ayni yere dem vuracaksan 3 4 kere ogrenci dövüşsun hic pişman olmamissin sendeki kor vicdanlami yazyorsun bunlaribana daha bu aksam turkmenistanda bu sebeble tutuklanan ogretmen haberini gordum sen de gordunmu
ÖzetleNeeey kimne didi.. konu mu yoktu da açtın bu konuyu .. nolmiş kaçıza hamilesinn