77==>59 Nnth Nasıl zayıfliyor o.O

Maşallah diye başlayım
Çok iyi gidiyorsun azmimiz daim olsun inşallah

çok iyi başlamışsın..ilk günler kolay gdiyo kıymetni bilmek lazım derim....
hadi bakalım benm hedf te 59...şu an 70.6 falanım...
iadeyi ziyarette bulunayım dedm :KK52:canım kolay gele:KK50:

çok iyi başlamışsın..ilk günler kolay gdiyo kıymetni bilmek lazım derim....
hadi bakalım benm hedf te 59...şu an 70.6 falanım...
iadeyi ziyarette bulunayım dedm :KK52:canım kolay gele:KK50:
Günlüğüme hoşgeldin. :)
Evet ilk günler daha hızlı gidiyor kilolar. Gün gün gram gram veriyorum. Inşallah böyle devam taa ki 59 u görene kadar ;)
Sana da kolay gelsin canım.

21.09.14==> 77.7
22.09.14==> 76.8 {-900gr}
23.09.14==> 76.6 {-200gr}
24.09.14==> 76.3 {-300gr}

21.09.14==> 77.7
güzel yöntem...aslında ben kendime pazrtesi gnleri tartı günüm olsun dedim ama
ilk hafta hiç tartılmadım ve iyi olmadı benm için psikolojk olarak ve fazlada kilo gitmedi.
şimdi her sabah aç karnına tartılıyorum
gün içinde de tartıldığım oluyo ..
belki bende senin gbi hergün yazarım günlğümde kilomu
senin eksileri görünce hoşuma gitti açıkçası...

güzel yöntem...aslında ben kendime pazrtesi gnleri tartı günüm olsun dedim ama
ilk hafta hiç tartılmadım ve iyi olmadı benm için psikolojk olarak ve fazlada kilo gitmedi.
şimdi her sabah aç karnına tartılıyorum
gün içinde de tartıldığım oluyo ..
belki bende senin gbi hergün yazarım günlğümde kilomu
senin eksileri görünce hoşuma gitti açıkçası...
Harika bir yöntem ben öyle haftada bir tartılmayı bekleyemeyenlerdenim. Ne uzun bi kelime oldu :)
Öneririm. Aslında beden ölçülerimi de alsaydim keşke diyorum. Neyse kıyafetle belli olur zamanla.:cool:

Harika bir yöntem ben öyle haftada bir tartılmayı bekleyemeyenlerdenim. Ne uzun bi kelime oldu :)
Öneririm. Aslında beden ölçülerimi de alsaydim keşke diyorum. Neyse kıyafetle belli olur zamanla.:cool:
uzun olmuş hakkaten:KK53:kelimee

Yaptığım yoğurdun 1 kaşık üstteki kaymakli kismindan aldim+ 1 kepçe daha yayla corbasi aldım. Ama princlerini yemedim. Sanırım 800 kcal i geçmedim.

Dolaptaki Mozaik pastayı yemeye calismak o_O

Evet aksam yemedim o Mozaik pastayı:KK6:. Ama kafama koydum ara öğünde yarım dilim yicem:KK72:

21.09.14==> 77.7
25.09.14==> 76.0 {-300gr}

Bugünün menüsü
1 kupa yeşil çay 2 kcal
3 biberli yesil zeytin 15 kcal
1 havuc 43 kcal
1 domates 19 kcal
1 salatalık 9 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
3 4 dal maydanoz 8 kcal
2 kibrit kutusu tam yağlı beyaz peynir 71 kcal
1 dilim tam buğday ekmeği 55 kcal

Ara
Yarım dilim Mozaik pasta 130 kcal :KK57:

353 kcal

Simdilik boyle

Mozaik pastayı hala yemedim. Çünkü komşuya gittim orda ara olarak turk kahvesi ictim. Neyse akşam menüyü düzenler paylaşırım.

Bugünün menüsü
1 kupa yeşil çay 2 kcal
3 biberli yesil zeytin 15 kcal
1 havuc 43 kcal
1 domates 19 kcal
1 salatalık 9 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
3 4 dal maydanoz 8 kcal
2 kibrit kutusu tam yağlı beyaz peynir 71 kcal
1 dilim tam buğday ekmeği 55 kcal

Ara
1 Türk kahvesi 23 kcal

Öğle
1 porsiyon patates salatası 214 kcal
1 bardak ayran 84 kcal

Ara
1 kuru incir 57 kcal
1 ceviz 13 kcal

Aksam
1 porsiyon marul salata 84 kcal

Bu sekilde 698 kcal akşam meyve falan yersem eklerim.

Ben kendimde incelme görüyorum resmen kızlar az değil ya tam 1.7 kilo verdim 4 günde. Esimde söyledi bugün. Zayifladigin baya farkediliyor dedi.
Sporunu arttir dedi.hayir dedim çok az kalori alıp daha fazla spor yapamam. Fayda isterken zarar veririm kendime. Kan şekerim düşer. , vücut direnci düşer. Daha aktif spor ileride olucak.
Sanki sihirli bir el değdi bana. Hayır sihirli el değil diyetim ve iradem çok fayda sağladı.Hem ruhsal olarak hem fiziksel olarak.

Neden daha önce yapmamisim ben bunu. Herkesten utana sikila. , surami burami kapata kapata gezdim.

Bu süreçte beni motive eden düşünce bu tarz beslenmenin geçici olduğunu düşünmek oldu. Daha sonra hayat boyu herseyden az yeme sistemini uygulamayı düşünüyorum. Yoksa yine bu topige yolum düşer : )

Bide kızlar sürekli burda olun. Bu günlük açın herseyi yazın herseyi..
Yoksa ipin ucu kaçıyor. Diyetisyen falan hikaye bence. Is kafada bitiyor. Birde diyetisyeni haftada bir görüyoruz. Burada her an birlikteyiz. Destekçiyiz.
Yinede diyetisyene giderim diyenler.. gitsenizde gitmeseniz de günlük açın. Herşeyi paylaşın.

selam ne güzel burdan günlük tutmak, daha yeni üyeyim seni takibe başlıycam tebrik ederim bende diyet programına başladım uzun bir yol tabi hemen olmuyorki

selam ne güzel burdan günlük tutmak, daha yeni üyeyim seni takibe başlıycam tebrik ederim bende diyet programına başladım uzun bir yol tabi hemen olmuyorki
Selam hoşgeldin. Teşekkür ederim. Sen hangi diyet programina başladın? Tabi ki bir anda olmaz zayiflama sabır işi. Ne zaman istersen ben buradayım.

Back
X