- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlüğüme hoşgeldin. :)çok iyi başlamışsın..ilk günler kolay gdiyo kıymetni bilmek lazım derim....
hadi bakalım benm hedf te 59...şu an 70.6 falanım...
iadeyi ziyarette bulunayım dedmcanım kolay gele
![]()
Teşekkürler. Inşallah daim olur dediğin gibi.Maşallah diye başlayım
Çok iyi gidiyorsun azmimiz daim olsun inşallah
güzel yöntem...aslında ben kendime pazrtesi gnleri tartı günüm olsun dedim ama21.09.14==> 77.7
22.09.14==> 76.8 {-900gr}
23.09.14==> 76.6 {-200gr}
24.09.14==> 76.3 {-300gr}
Harika bir yöntem ben öyle haftada bir tartılmayı bekleyemeyenlerdenim. Ne uzun bi kelime oldu :)güzel yöntem...aslında ben kendime pazrtesi gnleri tartı günüm olsun dedim ama
ilk hafta hiç tartılmadım ve iyi olmadı benm için psikolojk olarak ve fazlada kilo gitmedi.
şimdi her sabah aç karnına tartılıyorum
gün içinde de tartıldığım oluyo ..
belki bende senin gbi hergün yazarım günlğümde kilomu
senin eksileri görünce hoşuma gitti açıkçası...
uzun olmuş hakkatenHarika bir yöntem ben öyle haftada bir tartılmayı bekleyemeyenlerdenim. Ne uzun bi kelime oldu :)
Öneririm. Aslında beden ölçülerimi de alsaydim keşke diyorum. Neyse kıyafetle belli olur zamanla.![]()
:)) şaka maka bende çok mutluyum eksilerden dolayi.uzun olmuş hakkatenkelimee
Selam hoşgeldin. Teşekkür ederim. Sen hangi diyet programina başladın? Tabi ki bir anda olmaz zayiflama sabır işi. Ne zaman istersen ben buradayım.selam ne güzel burdan günlük tutmak, daha yeni üyeyim seni takibe başlıycam tebrik ederim bende diyet programına başladım uzun bir yol tabi hemen olmuyorki