77kg den 60 kg ye gelen varmııııı???

papatyaozu

💙💜
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3.082
3.141
333
33
merhaba. aranızda yeniyim ve öncelikle kısaca anlatayım. haziran ayında finaller yüzünden oturup ders çalışmaktan kilo almışım ama öğrenci evi tartı olmadığı için ailemin yanına gidince anladım durumu vee 83 kg! obez sınırı! o ara nişanlımla problem falan derken iştahım kesildi ve 1 haftada 75 e düştüm. şimdi 3 aylık evliyim en son bayramda tartıldım ve 75 dim ama evlilik yaradı 2 kg daha aldım. eşimi ikna ettim koşu bandı kondisyon bisikleti aldırdım ve serüvene başlıyorum. hedefim 60. boyum 165cm. aynalara güvenle bakmak isteyen kk melekleri varsa bu günlükte yer alabilirler hadi hep beraber yazalım gaza gelelim ve kurtulalım şu yağlardan...

hoşgeldin o zaman. :) bu sabahtan itibaren başladım kahvaltıdan önce ılık limonlu su içtim ve sonra 20 dakika yürüyüş ve kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta (140cal) 1 salatalık(9cal) ve kibrit kutusu peynir yanındada form çayı:) sen neler yaptınn?

geç kalktığım için bugün malesef:( öğle yemeğimi salatalık yiyerek geçirdim akşam yemeğinden önce greyfurt yiyeceğim ve akşam yemeğimde:
beyaz lahana havuç ve salatalık ile yapılmış yağsız bol limonlu salata (ben lahananın pişmişini yiyemiyorum)
2 kaşık yoğurt
akşam yemeğimi eşim işten 18.30 da geldiği için bu sattte yiyorum.

Merhaba canım bende su an 77 kiloyum hedefim 60 sayfama beklerim uzun ince bir yoldayım

bugün isveç diyetinin ikinci günündeydim ama zorlandım çok şimdi kafama göre az yeme diyetine başlamayı düşünüyorum yarından itibaren :)

bugün isveç diyetinin ikinci günündeydim ama zorlandım çok şimdi kafama göre az yeme diyetine başlamayı düşünüyorum yarından itibaren :)
Oh oh kolay gelsin bende tarti alip kilo bildirimimi yapicam her hafta. Iskoc dlyetinden haberim yok ama tum yiyecek ve kalorilerini arastirdim ewde bulunma durumuna gore ayarliyorum listemi. Bu arada kosu bandindayim 30 dk bununla sonra 15 dakika bisiklet ile devam edecegim. Yilmak yokk ;)

Oh oh kolay gelsin bende tarti alip kilo bildirimimi yapicam her hafta. Iskoc dlyetinden haberim yok ama tum yiyecek ve kalorilerini arastirdim ewde bulunma durumuna gore ayarliyorum listemi. Bu arada kosu bandindayim 30 dk bununla sonra 15 dakika bisiklet ile devam edecegim. Yilmak yokk :KK66:
aman boşver zaten ya aç kalıyosun gözün doymuyo bu sefer saldırıyosun en iyisimi kafada bitirmek kolay gelsin bu arada :D

akşam yemeğinden sonra iki bardak limonlu yeşil çay ve bir portakal ile günü tamamladım. aka ekstra 15 dakika bisiklet egzerszi yaptım. şunu belirteyim 2 kg aldığımı sanmıştım evlenince ama 3 ayda tam 5 kg almışım yani 80,6 gösterdi tartı :( her sabah kg bildirimi yapacağım herkese sağlıklı günler :)

Gunaydinn :) bugun 2. Gune basliyirum hayirlisiyla ve kalktigim gibi tartiya kostum ve 79.2 ciktim simdi ilk hedefim 69 ve sonra 59.9 :))
bu arada kahvalti olarak
2 haslanmis yumurta
salatalik
yarim domates
1 kk peynir
yesil cay.
Her zamanki gibi once limonlu su :)

aynen :) başta dediğim gibi koşu bandı ve kondisyon bisikleti aldım aktif kullanıyorum :)
kolay gelsiiinn...bende koşu bandı aldım yeni başladığım için günlük 30 dk yürüyürum vücut ısınınca 1 saate çıkcam inşallah..
73 den 59 a düşmek istiyorum bakalım...

kolay gelsiiinn...bende koşu bandı aldım yeni başladığım için günlük 30 dk yürüyürum vücut ısınınca 1 saate çıkcam inşallah..
73 den 59 a düşmek istiyorum bakalım...
yolun hayırlı olsun canımmm :) hadi inşallahhh :) nasıl bir yol izliyorsun..

gariptirbu saate kadar acıkmadım :) (15,28)
şimdi öğle yemeğim elma mandalina ve salatalık 1.5 saat tempolu temizlik yaptım ve yemeğimden sonra bisiklette spor yapıcam

Back
X