- Konu Sahibi Aysemaysem2020
Ben de 4 günde 1 kilo vermişim1.gün 78,5
2.gün 76.5
3.gün 75.9
4.gün 75.9
5.gün 76.4 (ramazan başlangıcı)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 4 günde 1 kilo vermişim1.gün 78,5
2.gün 76.5
3.gün 75.9
4.gün 75.9
5.gün 76.4 (ramazan başlangıcı)
Tarçınlı sütte süt soguk olunca tarcinlar icinde löp löp kalıyor. Sicak süt de ben icemiyorum. Ben de tarçınlı yogurt yiyorum.Harika ilk günü bitirmişsin, tarçınlı süt tatlı isteğini bastırabilir yada hurmada, birde kuru kayısı varsa 2 3 tane sağlıklı olur hembakalım bende yarın oruç olucam inşallah güzel geçicek Allahın izniyle hem orucumuzu tutucaz hemde sağlıklı şekilde kilo vericez, bu bir ay sonunu merakla bekliyor olucam, yarında ne yediklerini paylaşırsanız sevinirim, bankada destek olursun hem yalnız hissetmem
![]()
Ilk gun zor oluyor yarın alışırsın.Kızlar bugün zor geçiyor akşama daha çok var
Dün sahura kalkarken ölü gibiydim o halde spor yapamam o yüzden iftardan sonra yapmaya karar verdim gece tekrar yazarım![]()
1.gün 78,5
2.gün 76.5
3.gün 75.9
4.gün 75.9
5.gün 75.9 (ramazan başlangıcı)düzelttim akşam üstü tekrar tartıldım aç karnına![]()
1.gün 78,5
2.gün 76.5
3.gün 75.9
4.gün 75.9
5.gün 75.9(ramazan başlangıcı)
6.gün 75.7
7.gün 76.1
Sahur/kahvaltıda bence 2 dlim ekmek yiyin. Ben yiyorum. Sonraki öğünler karbonhidrat almıyorum.Sahur
Domates salatalık peynir zeytin, tarçınlı süt
İftar
Yoğurtlu sebze
2 tabak sade erişte
Az salata
7 gündür karbonhidrat yemediğim için 1 günlüğüne yedim vücut şaşırsın diye![]()
Evet canım biliyorum ama bu grupda paylaşayım dedim belki yaptığım diyet işe yararsa benim gibi hergün tartılmak alışkanlığı olanlar için sonuçların yanıltıcı olup ay sonunda giden kiloları görmelerine yardımcı olur diye düşündümMerhaba. Her gün aynı saatte mi tartılıyorsunuz? Bence hergün tartılmayın. Yanıltıcı olur.
4 günde bir haftada bir tartılmayı düşünüyorum ben.
Ahh işte ekmeği keseli 2 ay oldu neredeyse o yüzden bir daha ekmeğe başlamayı düşünmüyorum, mümkündü hayatım boyu ekmeği öğünlerimden uzak tut alıyım balık etli bir vucuda sahibimSahur/kahvaltıda bence 2 dlim ekmek yiyin. Ben yiyorum. Sonraki öğünler karbonhidrat almıyorum.
Ahh işte ekmeği keseli 2 ay oldu neredeyse o yüzden bir daha ekmeğe başlamayı düşünmüyorum, mümkündü hayatım boyu ekmeği öğünlerimden uzak tut alıyım balık etli bir vucuda sahibim
[/QUOTE
karbonhidrat ta lazım. Almak için sabah en uygun zaman. Ölçülü yemek lazım. Ben de yarın tartılıp paylaşacağım