• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

78,5 kilo ile başlangıç

Harika ilk günü bitirmişsin, tarçınlı süt tatlı isteğini bastırabilir yada hurmada, birde kuru kayısı varsa 2 3 tane sağlıklı olur hem👍 bakalım bende yarın oruç olucam inşallah güzel geçicek Allahın izniyle hem orucumuzu tutucaz hemde sağlıklı şekilde kilo vericez, bu bir ay sonunu merakla bekliyor olucam, yarında ne yediklerini paylaşırsanız sevinirim, bankada destek olursun hem yalnız hissetmem🤗
Tarçınlı sütte süt soguk olunca tarcinlar icinde löp löp kalıyor. Sicak süt de ben icemiyorum. Ben de tarçınlı yogurt yiyorum. 🙂 aksama yine yazacağım 🙂

Bu gün sahurda 1 patatesli gül böreği ve kahvaltılık yedim
Iftarda 1 kase corba 1 tabak sebze yemegi ve maleseeeefff 1 porsiyon aşure yedim.
İftardan önce 76.5 tim. Cok da su iciyorum ama bu giden kilo sudan degildir insallah yağdır.

Sahur
Domates salatalık zeytin peynir 2 kaşık türlü 1 bardak tarçınlı süt

İftar
4 kaşık patates püresi (patates ve süt olandan)
Bir tabak domatesli bir erli et sote
1 kase Şehriye çorbası
Bol salata

Gece spor yapıcam yarım saat leslie

Kızlar devam ettiğiniz süreçte her tartıldığınızda kilo kaybını kaçıncı günde kaç kilodan kaç kiloya indiğini şeklinde yazarsanız sevinirim, destek olmaya devam edelim birbirimize 😍🙏

Sahur
Domates salatalık peynir zeytin, tarçınlı süt

İftar
Yoğurtlu sebze
2 tabak sade erişte
Az salata

7 gündür karbonhidrat yemediğim için 1 günlüğüne yedim vücut şaşırsın diye 🤣

Sahur
Domates salatalık peynir zeytin, tarçınlı süt

İftar
Yoğurtlu sebze
2 tabak sade erişte
Az salata

7 gündür karbonhidrat yemediğim için 1 günlüğüne yedim vücut şaşırsın diye 🤣
Sahur/kahvaltıda bence 2 dlim ekmek yiyin. Ben yiyorum. Sonraki öğünler karbonhidrat almıyorum.

Merhaba. Her gün aynı saatte mi tartılıyorsunuz? Bence hergün tartılmayın. Yanıltıcı olur.
4 günde bir haftada bir tartılmayı düşünüyorum ben.
Evet canım biliyorum ama bu grupda paylaşayım dedim belki yaptığım diyet işe yararsa benim gibi hergün tartılmak alışkanlığı olanlar için sonuçların yanıltıcı olup ay sonunda giden kiloları görmelerine yardımcı olur diye düşündüm 👍

Vüc
Ahh işte ekmeği keseli 2 ay oldu neredeyse o yüzden bir daha ekmeğe başlamayı düşünmüyorum, mümkündü hayatım boyu ekmeği öğünlerimden uzak tut alıyım balık etli bir vucuda sahibim 🤗
[/QUOTE
karbonhidrat ta lazım. Almak için sabah en uygun zaman. Ölçülü yemek lazım. Ben de yarın tartılıp paylaşacağım

Back
X