78 den geriye zayiflama günlüğüm!!!

Anam maşaallah totonu gaşııı...

vallahı esnemekten cenem agrıdı artık halende var okudum kendımı ....

dayanırım canım ya 6dan sonra oflıne'ım kk da ders calısıcaz 8e kadar iş yerınde ....

9 gıbı evde oluyorum dus mus derken saat 09:30 oluyor bır kahve yapıp 10 gıbı ders basına oturucam ALLAHIN ıznıyle

topiğin hayırlı ugurlu olsun ,bol eksılı gunler dılıyorum.
bende 83 de takılı kaldım 78 ılk hedefım benım,ıns . dırayet ve ıstıkrar ve her daim azımle devam ederiz.
kılo vermen durakladıgında neler yapıyosun .

bende 83 de takılı kaldım 78 ılk hedefım benım,ıns . dırayet ve ıstıkrar ve her daim azımle devam ederiz.

sağol canım tesekkurler ....

duraklama nedenım ıpın ucunu kacırmıs oluşum ... kaçırdıgım ıcın kılo almam gerekıyordu kılo almadım buna ıctıgım cayı ve kullandıgım gobek bolgesı ıcın surdugum karısımı dusunuyorum ....

duraklama nedenım bu yanı sımdı devam edıyorum adet donemım bırkac gune olmam lazım ama ben bugunden basladım tekrardan duzene soktum kendımı :37:

Merhaba sinem hoşgeldin...:74::74::74:

Parça için teşekkürler canım ben birkaç gün giremeyebilirim yarın izmire gidiyoz yerleşicez sonra net bağlanacak eve derken biraz zaman geçer görüşmek üzere...

tamam canım senı ozluıycem :25::25::25::25: cabuk gell kolay gelsınn sanaaa canımmm ben burdayımm hep dun gece kacırdımm bugun farklı ılerlıcemm :26::26:

lalalalaaaaaalalalal :21::21::21:

kendımı cok sevıyorumm
ne kadar narin ve inceyimmm
vefali vıcdanlııı sevecen güleçç bir insanım Allahımm sukurler olsun benı yarattıgın ıcın :16::16::16::16:

ınsanlarda benım gıbı bırını tanıdıkları ıcın cok sanslılar :33::33::33::33:

şu sınav surecımde kılo almayayımda vermesemde olur stres sınır sıkıntı ınsallah kıloda verırım ay bunalıma gırdım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43:

Canım umarım bu topikle dökersin tüm kilolarını çıpçıtır bir kız olursun
takipteym seni:29:

Merhaba en sonunda netimiz geldi ama ben bu arada 1 kg aldım 66.7 oldum bugün pazar kendime izin verdiğim son gün pazartesi bırakmamamk üzere başlıyorum.Bu arada yeni kiraladığımız ev yine 1+1 ve salonu çok geniş tam spor yapmalık yani neyse yarın benim için önemli bir gün olacak vedeee kurban bayramına kadar gözle görülür bir incelik istiyorum...

Back
X